Hvorfor skriver han ikke??

Hvorfor skriver han ikke?? Meget ked af det
Hej allesammmen.

Skriver til jer for at få nogle råd omkring min x og mig. Vi gik fra hinanden for et par måneder siden, men har alligevel været meget sammen, da vi stadig elsker hinanden (Ikke noget fast, men var stadig sammen bare uden at kalde det kærester).
For 3 dage siden var vi sammen, men kom i et kæmpe skænderi, og han gik. Dagen efter skrev jeg så til ham, og spurgte om vi stadig havde en aftale om aftenen (vi havde på forhånd en aftale om at han skulle komme). Ham skrev at han synes ikke det var nogen god idé, da vi nok bare kom op og skændes, og vi nok skulle lade der gå lidt længere tid, inden vi skulle ses igen. Det skrev jeg var okay, og har intet hørt fra ham siden....??
Han plejer ellers altid at skrive til mig, men har intet hørt fra ham [:*(] Vi skriver ellers altid både godmorgen og godnat til hinanden, og jeg skrev også godmorgen til ham igår, men nej.

Jeg går bare og har ondt i maven nu. Hvad skal jeg gøre??? Jeg savner ham så meget.
Hilsen en der er meget ked af det.

Han skriver ikke anonym Q
fordi han helt sikkert har indset, at det er slut i mellem jer. Den retning bør du nok også bevæge dig i. Ellers vil du blive ved med at være skuffet og ked af det.

Hvorfor skriver han ikke.Spørg ham selv. anonym
Hvad med om du vågnede bare lidt op,og indser at det forhold er slut.
I gik jo fra hianden for en maåned siden,så hvad venter du på.
Lad dog manden være i fred.Ingen gider da møde en,når det ender med skænderi.
Kom dog videre i dit liv.

Det var vel en grund? joho90
Det var vel en grund til at I slog op..
Med mindre det var en lille ting, som er godt i orden igen vil jeg tror at i måske stadig har en chance, men ellers ville jeg mene du skal give op ..

Det behøver han jo ikke - det gør du. Læser
Beslut dig for om I er kærester eller ej og bliv enig med ham også. Hvorfor "slå op" og blive sammen som "ikke-kærester" - Hvad er det for noget gylle!!!

Man lad være med at skrive/ringe. Så længe du er SÅ tilgængelig, som du er, er der ingen grund til, for ham, at henvende sig.