Hvorfor slå sin hund.

Hvorfor slå sin hund. muttie
Jeg er forbavset, nej jeg er rasende, over at nogle folk, ligefrem praler med at de banker deres hund, for noget der er helt naturlig, menlig at jage, det være sig vildt eller høns og får. Hunden var jo vild engang, og det instinkt de har for at jagt, kan man ikke sådan bare lige tage fra dem, man ser jo hunde der løber hjemmefra, bliver vild igen efter 3-4 uger i det fri, de overlever ved at jage.

det har jeg ikke hørt om før. slædehunden.
jeg har arbejdet i grønland i 29 år, og derfor også haft 12 slædehunde.

de er alrig blevet slået, og de filmklip som man viste fra sirius patrulien om, at hunde omgående begynder at slås, hvergang slæden holder stille, er ren og skær fiction.

hunde som er velfodrede, gider ikke at slås, men mange gange bliver hundene først fodret, når fangeren er hjemme igen, evt. med en sæl.

men sirius har depoter overalt, samt masser af foder på slæden.

det er dyreplageri, at have en hund i en lejlighed, og så forlade den i 8 timer, det er meget skræmmende for hunden, da den kan høre mange flere lyde end vi kan.

jeg havde min hund med hjem fra grønland, dog ikke en slædehund, men et gadekryds, dengang tjente politiet ekstra ved at skyde løse hunde, det er nu stoppet, da der er lavet en dyreforening, og dyrlægen skal aflive hundene.

min hund har aldrig fået opdragelse, han kunne selv bestemme hvor han ville hen, og jeg fulgte bagefter, uden snor.

hver aften klokken 22, ville han kæles for, og leges med, og klokken 23 gik han ind under min seng og sov.

om vinteren ville han helst være ude, så han sov i en isoleret kasse med tag, i forgangen udenfor, og nogle gange måtte jeg vende kassen, hvis der kom snestorm, så han kunne sove i læ.

han elskede at lege i en bæk jeg har nær min have, han samlede sten, som jeg skulle smide i vandet igen, sådan kunne han lege en hel dag, men desværre blev han syg af alger, og han fik indre blødninger i leveren, som dyrlægen ikke kunne gøre noget imod, så han afkortede hans lidelser med en sprøjte.

sulte hunde jager i flok, i grønland er det også en af grundene til, at de ikke fodrer hundene før de kommer hjem, hvis hundene kan snuse en isbjørn bliver de helt vilde, og fangeren slipper alle hunde fri, så de kan angribe bjørnen, en bjørn kan nå at dræbe alle hundene, inden fangeren får skudt den, men hvis de overlever får de lov at bide i bjørnepelsen i lang tid, og derefter vil fangeren åbne maven på bjørnen, spise noget rå varm lever, og fodre hundene med alle indvoldene.

jeg glemte at fortælle, ps, mere.
at det var nær min have her i danmark, at han blev syg, jeg måtte betale ca. 6000 kr for at få ham hjem med fly, men jeg kunne ikke bære at lade ham blive der, eller aflive ham.

han fik lov at komme ind på hotellet i sønder strømfjord, og få noget mad, og nogle piller som dyrlægen gav mig, så han ville sove under den lange flyvetur, men han var frisk da vi landede, men desværre mødte dyrlægen ikke op i kastrup som aftalt, men personalet behandlede ham pænt, og bar ham forsigtigt ud i kassen.

Hvorfor nævner du... K.P
lige at det er dyrplageri at have hund i en lejlighed, og forlade den i 8 timer? Du mener altså det er i orden at have den i et hus og forlade den i 8 timer? Til din oplysning tror jeg ikke det gør den største forskel, om det er hus eller lejlighed, hunden er jo ikke skabt til at være alene så længe, uanset hvad. Og hvis det er fordi du i det hele taget mener det er synd at have en hund i en lejlighed, er det så ikke også synd at have børn i en lejlighed, mens de er små og ikke kan gå ud alene? Vi kan jo ikke bo i et hus allesammen, men derfor kan en hund sagtens have det godt i en lejlighed, hvis man er god ved den. Læg mærke til hvor mange der får at vide at hunden laver for lidt (i de der udsendelser), de bor alle sammen i hus, og tror derfor de ikke behøver gå med hunden. Men ifølge dig er det nok kun husejere der åbenbart har lov til at have en hund, vi andre kan bare sidder derhjemme uden nogen, fordi vi måske ikke lige har råd til et hus. Jeg kunne forstå det, hvis det var fordi det var synd for hunden. Men jeg tror nu nok min hund har det bedre end mange andre, selv om vi bor i en lejlighed. Det fis med det hus der, er altså en eller anden misforstået godhed.

Dårlig samvittighed? hundefar
Der er vist en der bevidst har valgt at blive tøse-fornærmet eller bare har dårlig samvittighed over at lade sin hund sidde og kukkelure en hel dag. Han nævner sgu da ikke noget om et HUS dit bræt. Hans pointe er, at det er synd for hunden, at den skal være alene hjemme.

Tag dig nu sammen - ufatteligt så dumme folk nogle gange er herinde!

Hunde i lejlighed muttie
Hvorfor skulle man ikke kunne holde hund i en lejlighed, det handler jo i bund og grund om at aktivere dem, og give dem tryghed, og kærlighed, det kan de jo få alle vejne, ja selv i en lille lejlighed.

BÅÅÅÅÅÅÅT Hundefar
BÅÅÅÅÅÅÅÅÅT! Endnu en der ikke har læst indlægget ordentligt: Det har ikke en SKID med lejligheder at gøre, men handler om at der er synd, at hunden skal være alene!