HVORFOR smadre folk mit hjerte?

HVORFOR smadre folk mit hjerte? ~Lige-meget~
....Hvorfor gør folk det?

Det er ikke sikkert det er bevidst at de gør det...
men det er klart..
Min veninde tar min x, en anden veninde holder fest og fortæller først mig om det bagefter, og i den stil.
Min veninde der har taget min x er sur på mig fordi min kæreste ENGANG har været vild med hende, men de har aldrig været sammen. Hun mener at hun STADIG har eneret.
Hvad??? det gælder ikk..
Jeg er træt af dem alle sammen lige nu..
Og de kører bare i det samme tøse-plidder-pladder...
"åh, søde... Ih, lille baby.. Nåh skatter...." BVADR.... Ih, hvor er det bare FOR MEGET.....

j kender det..!!! muldstrup
haii.. j kan høre vi har det næsten ens.. et godt råd.. prøv at finde nogle nye venner fx. på chat,pennevenner eller sådan noget.. j holder mig bare til chatte... håber dine veninder fremover vil være søde ved dig... knuz krizs..

Hør her: Nutti.nutti!
Jeg har stået den samme situation som dig.. Jeg havde en veninde, der gang på gang på gang tog mine kærester fra mig.. Til sidst fik jeg nok.. jeg flyttede skole til en anden by, og fandt min nuværende kæreste via nettet faktisk.. Vi har 4 måneders dag på søndag, hvilket er stort for mig, eftersom mine forhold aldrig har holdt mere en 2 uger, for så var jeg ikke interessant mere.. de mødte jo min veninde!

Men hvis du har mulighed for det, så tag et år på efterskole, udlandet, whatever! Bare kom væk fra den samme cirkel man kører rundt i!

Og ja, skift din vennekreds ud! Jeg ved det lyder hårdt, og dét er det sgu også, men det er det værd.. Sig til dine veninder der skider på dig, 'ved du hvad? du fortjener mig slet ikke!' Og så cut kontakten.. HVIS de kommer tilbage efter noget tid, og du virkelig føler at de er oprindelige og vil være RIGTIGE veninder med dig, så giv dem en "prøve-tid".. Lad være med at lukke for meget op for dig selv, men find ud af om du kan stole på dem først..

Hvis det lyder totalt håbløst, så må du endelig gerne kontakte mig via min mail: nutti.nutti@sol.dk

Jeg vil meget gerne hjæpe dig, for jeg har selv stået i din situation, og ved hvor hårdt det er at være alene.. Men fortvivl ej, du er aldrig alene..

Ønsker dig alt det bedste,
Sabrine.

Hey.. Anonym
Som de andre også har skrevet kender jeg alt for godt til din situation.. Med veninder som ikke kan finde ud af at sætte pris på venskabet mellem dem og én..
Jeg har i en lang periode "kæmpet" med mig selv... Jeg har været helt utroligt nede fordi jeg følte at alting var så ufatteligt overfladisk, og det er svært at acceptere når man selv føler at man indeholder så meget andet end "Pusse-nusse" og alt den slags..
Jeg følte at man ikke var noget specielt med mindre man havde en HEL masse venner... Og det havde jeg ikke altid, for så svigtede den ene, så lød den anden sur, den tredje skrev ikke til en hele tiden, eller som du siger, blev man måske ikke lige inviteret til en fest... Det havde jeg utroligt svært ved at forstå.. For man synes jo selv at man var sød mod dém OSV...
Det kan også være så svært at forstå hvorfor nogle folk ikke kan acceptere én, når man er som man er og er en lattermild og charmerende person i sig selv...
Det var de tanker og mange andre der gik igennem mit hoved i den lange nedtur...
Efterhånden har jeg fundet ud af, at hvis folk ikke kan acceptere en som man er, med dårlige vaner, dårlig tøjsmag, udseende eller andre dårlige undskyldninger der kan være for at nogle folk ikke "gider bruge deres tid" på én... Ikke er et eneste minut af ens tid værd... Jeg er kommet så lang at, hvis folk ikke har noget ordentligt at byde på, og med det mener jeg, at de kan give én en god behandling og et godt venskab eller samarbejde, vil jeg hellere sidde alene end at være sammen med "den slags". Det lyder måske ensomt og lidt halvdeprimerende, men jo før man indser at de fleste ikke tænker på andet end dem selv og deres velbefindede, jo bedre! For så kan man komme videre med sit liv på en god måde. Man skal ikke altid forvente det bedste af folk! Ligemeget om det er en veninde man har haft siden 2klasse eller hvad ved jeg! De kan lige så godt som alle andre "stikke en kniv i ryggen" på én som en gut man møder i byen som kun er ude på at få sex ell. lign.
Hvis man har det godt i ens eget selskab, er det sværere for andre at ramme/smadre én(i hjertet), fordi man ikke behøver bruge sin tid eller energi på dem.
Det er selvfølgelig svært at lave en opskrift på hvordan alle kna føle sig speciel og elsket, men det aller vigtigeste af ALT, er at man elsker sig selv, og er godt tilpas i sit eget selskab!! Det er værd at arbejde på!!
Langt indlæg, men jeg håber at jeg fik noget igennem som andre også kan få glæde af!

kærlighed........ svend_svesk
hmm.. kan godt forstå dig. mon ikke din veninde trænger til at blive skiftet ud. :-(