Hvorfor stemmer jeg på DF?

Hvorfor stemmer jeg på DF? Gammel SF-er
Jeg er midaldrende (i den tunge ende - lol) tekniker med tidligere tilhørsforhold til Socialistisk Folkeparti og Kvindebevægelsen. Jeg har i mine unge år rejst meget som rygsækturist i Asien, og har indgående teoretisk og praktisk førstehåndskendskab til mange asiatiske kulturer og religioner, og lærere, venner og gode bekendte mellem disses tilhængere. Jeg var en tom-cat, som spillede fodbold og slåssede med drengene som lille.

Udviklingen de seneste godt og vel tredive år med den ukontrollerede indstrømning af muhamedanere og ikke mindst venstrefløjens næsegruse tilbedelse af disse “ædle vilde” - samt mine medsøstre i kvindebevægelsens larmende tavshed overfor islamisk kvindesyn, har dog tvunget mig til at skifte politiske og holdningsmæssige standpunkter.

I dag stemmer jeg - i mangel af bedre - på Dansk Folkeparti, da DF efter min mening er det eneste nuværende danske parti, som bevidst siger fra overfor den tiltagende salami-islamisering af Den vestlige Verden. Dermed være ikke sagt at jeg er enig med DF i alt, men de får min stemme.

Sikke da et dårligt argument. Anonym
Måske Jeres stemmeret skal op til afstemning igen, hvís de politiske resonnementer ligger på det nivau.

DF er de bedste Anonym
Dem kan ingen tæske?

HAHAHAHAHAHAHAHAHA.

[:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)][:)]

Hmm... hillelil
Jeg kan slet ikke følge dit argument med, at Dansk Folkeparti er det parti, som debatterer og skaber ændring idnen for islamisters syn på kvinder. Hvad det er endnu mere grotesk er, at du i dit debatindlæg kalder den meget store gruppe af mennesker med anden etnisk baggrund end dansk, der er kommet til danmark for islamister - i det du siger, at de har et islamistisk kvindesyn.

Ét er, hvis folk synes noget generelliserende og uvidende om indvandrer, en anden ting er at bruge kvidnekampen som argument. (= Undskyldning)

Dansk Folkeparti ønsker ikke frihed til kvinder med anden etnisk baggrund end dansk, de ønsker at gøre dem danske! Dansk Folkeparti ønsker at gøre alting ærkedansk, hvilket desværre har haft den konsekvens, at der er kommet langt større polarisering mellem samfundsgrupeprne i Danmark.

Dansk Folkeparti skaber skræmmebilleder, som er med til at give dem stemmer! Det ses jo bl.a. i dit debatindlæg, hvis du mener at mennesker med islam som religion har et islamistisk kvindesyn.

Jo Lene Df is nobody
haha!

DF lyver... anonym
Hvor mange har de hjemsendt siden 2001?
DF er bare tomme løfter men ingen action!

DF er bedre end Enhedslisten Anonym
DF vil ikke have Danmark lavet om til et Kalifat.
Enhedslisten vil have Danmark lavet om til et Kalifat.

Stem på DF.

Kæden er sprunget af: professionel
9% er indvandrere i Danmark . I det tal er nordmænd , svenskere, islændinge , finner , tyskere og andre EU borgere.

Hvis du stemmer pga. indvandring så vil jeg sige, at Danmark er andet end indvandring og DF trækker sig ud, når det handler om andre emner. Lige nu hvor Danmark er i enorm økonomisk krise, så er DF fraværende.

DF er et krigerisk parti og var de eneste foruden VK der stemte for, at DK skulle gå i ulovlig krig.

Danmark har ikke brug for krigeriskhed, men for forsoning og diplomati med verden.

At du er faldet i grøften og har ladet dig hjernevaske behøver vi andre vel ikke sættes ind i. Det er dit store problem.

Hvorfor er jeg medlem af DNSB? Gammel kommunist
fordi jeg elsker at gå strækmarsh! Det skulle være så sundt at strække benene!

Jaja, min argumentation holder da lige så godt som din [:D]

Min far er stærkere end din far professionel
Min far vil give dig en på tuden.

Din far vil give dig en på tuden.

Stem på min far

de får også min stemme og min
de får også min stemme som altid

ja ja og min mor kan tæske din far dulkis
[:D][:D][:D]

Hvorfor får de din ? professionel
???????

De har altid fået manden1
Min, men ikke ved næste valg, da jeg ikke har givet min stemme til dem for at de skal støtte Ander fjog Rasmussen, for han er en diktator uden samligning, så aldrig mere min stemme til DF:

Hillelil, dine argumenter er ulogiske jpagh
Hvis du er imod et Dansk parti som DF,
fordi det går ind for at gøre Danmark pæredansk og holde fremmed indflydelse ude,
betyder det at du ikke selv er dansker? og at du ønsker at få fremmed influens indført og dermed mellemøstlige tilstande her i landet? så er det logisk
Men er du Dansk lyder det temmeligt ulogisk.
At du samtidigt er forundret over at DF mener at mennesker med Islamisk religion har et Islamisk kvindesyn, hvad skulle de ellers have?
Hvad mener du, at mennesker med Islamisk religion burde have for livsyn?
Jeg er ikke imod at et samfund har ret til at dyrke den kultur
og religion de har lyst til, (så længe de holder sig indenfor deres egne grænser).
Det mener jeg også at vi danskere har ret til.

Ja Prof, det er på tide jpagh
at du vælger side,
din egen
eller de andres.
For hvis du stiller dig op lige midt imellem
ender du med at få øretæver fra begge sider.

I don`t care professionel
Virkeligheden skal pakkes ud af sukkerglasur og flødeskum.

Mor Karen er en sten professionel
Sådan er dine argumenter.

Dit udgangspunkt er helt hen i vejret. Dansk Folkeparti ønsker ikke danskhed, men en karikatur af danskhed. Denne danskhed skal vi så diktatorisk følge. Den danskhed som DF repræsenterer er nærmes skoddanskhed. Kolonihavehus, røde pølser og masser af sprut samt Morten Korch ( der var nazist under 2. verdenskrig )

Dankere kan sagtens selv vælge hvilken fremmed indflydelse de vil have indenfor deres døre uden at have dansk folkeparti som smagsdommere.

der findes intet perfekt politisk parti Røde Orm
de er alle Løgnere og oportunister, og bliver nødt til at samarbejde med andre partier som representerer deres grupper hvis de vil have noget igennem.
men alle danser de efter den lille magtgruppes musik rundt om stolene
DF er ingen undtagelse, DF er muligvis blevet skabt for at tage stemmer fra Socialdemokraterne, samtidigt med den store opslidende magtkamp mellem Sosserne som går ind for en større globalisering,
i stedet for at lukke havelågen og dyrke vores egne jordbær

Herefter blev Barbiedukken Helle sat ind som intetsigende Kransekagefigur for partiet, og DF blev skubbet i armene på VKérne på grund af problemet med stuerenhed.

alt er under kontrol og Danmarks magthavende får det som de vil, med eller uden folkets vilje, folket ved jo heller ikke bedre, end de får indsigt i, det tager medierne sig af.

Når alt det er sagt, må jeg indrømme at DF for mig har været en skuffelse, men af mangel på bedre er jeg desværre nødt til at blive ved med at stemme på DF i håb om at de skal få mere indflydelse og dermed være i stand til at ændre billedet.

Så længe Socialdemokraterne ikke går ind for Dansk suverænitet, og et større politisk ansvar kan jeg med min bedste vilje ikke stemme på dem.

Danskerne kan ikke vælge noget som helst Røde Orm
uden at de får lov til det af medierne.
Danmark er et så sedimenteret samfund at det minder om en Betonblok
at den fejlslåede politik så har tvunget os til at importere en Paria klasse for at få billig arbejdskraft om nogle generationer, efter at deres gyldne drømme er udslukkede og de begynder at udfylde deres rolle som de godmodige slaver vi har brug for
(Hvilket jeg tvivler meget på at de kommer til)
så skulle det have været en helt anden folkegruppe EU skulle have importeret,
Det får mig til at tænke på om der har været tale om bevidst sabotage for at få Europa sat flere hundrede år tilbage med alle mellemøstens problemer her i mellem os.
Hvem der skulle ønske det, er nok de skyldige.

Danskerne elsker Lagkage Hofnar
uden glasur og flødeskum minder det mere om
Sandkage og det er mere ørkenfolkets dessert.
Æd den om du kan.

Dårligt molen
Argumenter, DF skaber fremmedhad og forringer velfærden. De muslimer du taler om er et mindretal og det må kunne ordnes på en anden måde end at stemme DF.

det lyder da interessant , Molen Mr Magoo
kan du så fortælle os hvordan?

Hvordan kommer forfløjne kvinder og sten Hofnar
ind i debatten om DF, det er snarere dine muhamedanske venner der får stenene til at flyve.

Ja det må molen
være meget enkelt. Der er jo ingen af de såkaldte "hu maniske partier der går ind for sharia lovgivning mv. Og før eller senere vil de vel gøre oprør mod den snigende islamisering,???

DF var slet ikke opstået uden muslimer.???

det har du ret i Mr Magoo
uden Muslimerne havde vi ikke behøvet DF.
så det er Muslimerne der er problemet
DF er håbet om at løse det.

Dansk suverænitet professionel
og større politisk ansvar går vi andre også ind for, men danskerne har stemt ja til, at afgive det. Jeg har ved gud aldrig gjort det.

Men dansk folkeparti vil omskabe DK til en totalitær stat, hvor vi alle skal blive platdanskere og det er meget værre.

EU har vist sig at være mere demokratisk og humanistisk en vores regering og dansk folkeparti, der kun kender konfrontation og angreb , men mangler diplomatisk evne.

For første gang kom jeg til, at elske EU, da EUs regler gør, at VKO ikke kan forhindre familier i at leve sammen, så jeg tror, at jeg stemmer for EU næste gang som garanti for, at VKO ikke kan indføre mere diktatur i DK end de allerede har gjort.