Hvorfor vil ingen have mig som kæreste?

Hvorfor vil ingen have mig som kæreste? miss_rosa
Jeg er 24 år gammel og har endnu ikke haft en kæreste. Havde min seksuelle debut for ½ år siden. Jeg har længe villet have en kæreste, men jeg har simpelthen været helt vild uheldig med fyre. De (få) fyre, som har sagt mig noget, har kun villet have mig som B-ven. Jeg får af vide, at jeg er en flot pige med pæne former. Jeg er ikke kedelig. Mht. sex har jeg fået af vide, at det ikke virker som om, at jeg havde min debut for ½ år. Men hvad er det så, at der galt med mig???
Jeg ønsker virkelig en kæreste, men bliver gang på gang såret!
Er der nogen, der kan fortælle mig, hvad jeg gør forkert, eller hvad I fyre egentlig vil have?

vil også gerne ha en kæreste lars k
jeg vil også gerne ha en sød kæreste, gider ik sex uden følelser længere
jeg er fra kbh

Det kommer noerdk
Hvis du ikke ligefrem er i kloster og ellers bare har en nogenlunde regelmæssig omgang med fyre vil jeg garantere dig at det skal nok komme.

Men det vigtigste er faktisk nok at prøve at blive lidt afslappet mht. fyre og kærester. Hvis fyrene kan mærke du fremfusende og går for hurtigt frem gider de ofte ikke eller det bliver til en engangsforestilling.

Min personlig erfaring er at man altid finder sig en kæreste når man mindst af alt venter det. Et godt eksempel er min nuværende kæreste hvor jeg faktisk havde det rigtigt godt med at være single og slet ikke havde lyst til at have en kæreste. Pludselig var hun der, og så fangede bordet. :)

Start med dig selv! Kvindebedårer
Søde!, man skal jo ikke have kæreste for sine veninders skyld eller for pral, men af følelser.
Den slags følelser opstår, når lige børn leger bedst.
Det vil sige der hvor dine interesser og hobbys, værdier, syn på tilværelsen, politiske observans osv. kolliderer med et hankønsvæsen, hvorved amorinerne eksploderer. Resten kommer faktisk af sig selv.
Men før du tror på dig selv, og selv ved hvad du står for, hvordan f..., vil du så have, at mændene skal lure dig af?

"måske er du for??????????????? frihedskæmperen.d.30/8.04
hej ´miss_rosa`,

-måske er du for kedelig af udseende.det kan være at man ikke syntes at du er spændende nok da du kun er 24år gammelt.du kan måske virke for provokerende overfor andrer du skal være sammmen med(når)du er sammen med en fyr.
et råd man behøver ikke at "duminere" det hele,når man finder sit (samkvems ofrer).derfor tror "jeg" at du bliver såret hver eneste gang.der er ret mange ting man bør´ser på når gerne vil have en at dele sit nuværende liv med."der er foresk.ens (profil)...som man kan se på lidt på,til der finder man gerne ret meget ud af om man "har" svært ved at finde sin kæreste.-start med det-og der er held i sprøjten!.

"lige en ting mere,der er heler ikke mange fyre som tager piger for et hurtigt pågribende (knald)"!.
men mere til et normalt bekendtskab.

Tag det ROLIGT Altho
Svært at svare på når man ikke kender dig, det kan være flere ting: Du virker for dominerende, desperat for at få en kæreste, enerådig eller måske en al for stor udfordring. Se tiden an eller find nogle nye jagtområder..
Held og Lykke

Frustrerende.... miss_rosa
Ja jeg ved det. Alle mine venner siger, at det nok skal kommer, og at man møder en helt uventet. Men kender I det – man bliver sku utålmodig efterhånden og frustreret over, at det er helt umuligt at møde en sød fyr, der vil dette samme som jeg.
Jeg har lige haft noget kørende med en fyr, som ikke søgte en kæreste. Han har været single i ½ år og før haft et fast forhold i 4 år, så det er vel forståeligt nok. Han spørger så, om han må ringe til mig, når han er klar. Det kan jeg da ikke gå og vente på…..
Selvfølgelig skal der være følelser i det. Jeg ville aldrig have en kæreste, hvis der ikke er følelser i det, men jeg synes ikke, at jeg har haft chancen til at få opbygget følelser for fyren, da jeg tidligt har fundet ud af, hvad det er, fyren vil med mig (sex, sex og atter sex). B-venner gider jeg ikke, da det ikke fungerer for mig. Sex er en dejlig ting, men der skal være mere ”indhold” i det end kun sex. Tænk en gang, jeg har aldrig dyrket sex med en, som jeg har haft stærke følelser for. Jeg har aldrig været forelsket. Hvor sørgeligt er det???

udseende miss_rosa
Jeg har en ret god udstråling. Jeg klæder mig feminint og smart på. Så udseendesmæssigt skulle der ikke være noget der. Min personlighed er der heller ikke noget galt med. Jeg er absolut ikke dominerende. Jeg er både stille og rolig, men elsker dog også fest og farver. Efter hvad jeg ved, er det ikke mit udseende, der er galt med.

Søde... Ole
man kan altså ikke generalisere alle mænd..:O)

NEJ.... miss_rosa
det kan man vel ikke. Men størstedelen....

desperat... mutten
Kære miss rosa.

Ja ingen kan jo med sikkerhed svare dig på hvorfor du stadig ingen kæreste har..

Måske er du or krævende, måske for kræsen, stiller måske for høje krav.. MM.

Dette er bare tanker..

Men umidelbart vil jeg syntes du virker lidt desperat. Og det er IKKE godt for dig..

Men det er heller ikke let, at lade vær hvis man længe har gået og ønsket sig noget brændene.

Er man desperat som kvinde.. Kan man meget let blive udnyttet.. og derfor såret..
De mænd som ser sig om efter en kortvarig affære vil se din desperation, og benytte sig af den..
De mænd som muligvis gerne vil dig noget mere, evt rigtig forhold, bliver bange.
Og er man desperat har man også selv stor tendens til at handle overilet.. Derved skader man sig selv rigtig meget.

Mit råd til dig er at gør noget rart for dig selv. Tag den med ro. Og giv dig selv GOD tid til at lærer mændene i din omgangskreds godt at kende.. Lad dem lære dig at kende. Dine værdier og dine normer..
Du kan ikke bruge sex som købematriale.
Overskrid ikke dine egne grænser i den seksuelle verden..
Måske der er en mellem de mænd som ser dig som en dejlig ven, ikke også kunne tænke sig dig som hans kæreste, men at du måske skræmmer ham, hvis du virker for ivrig....

Man må godt gøre sig selv lidt kostbar, lidt mystisk.. *SS*
Hvis en mand virkelig vil dig, har han intet imod at vente lang tid med det seksuelle.. så for din egen skyld så dyrk venskabet først, evt med lidt kys og kram.. men find en grænse ..

måske jeg tager helt fejl af dit indlæg.. og kommer med nogel helt forkerte bud..

Håber for dig det med tiden lykkedes for dig.*S*

Netop frustrerende Kvindebedårer
Miss rosa, du skriver: "Tænk en gang, jeg har aldrig dyrket sex med en, som jeg har haft stærke følelser for. Jeg har aldrig været forelsket. Hvor sørgeligt er det??? "

Netop - og som jeg skrev, er du nok styret af de handlingskomplekser, som dine omgivelser (venner, veninder, familie og øvrige omgangskreds) forventer af dig. Med andre ord. Andre end dig selv, har overtaget styringen. Og det kommer der jo intet godt ud af, vel!.

Derfor, start med at finde ud af hvem du selv mener du er, og hvad du står for. Find nogle hobbys, hvor du tvinges til at møde andre mennesker af begge køn.

Fx et sprogkursus, med en indbygget fælles udenlandsrejse, hunde-opdræt, ja hvad som helst. Der finder du potentiale inden for samme interesseområde som dit, af begge køn. Just go do it!.

Kæreste Bimmer
Hvis du kun kysser med dine erobringer de første
måneder. Så slipper du af med alle de mænd, der kun
scorer dig for at få sex.

Hvis han stadigvæk hænger ved, så mener han det
seriøst.

Sex uden følelser sårer mange kvinder, mens andre
kvinder syndes det er ok. Fordi de ikke vil være afhængige
af en ny manden, og den sidste de havde var en ubehagelig
oplevelse.

Tak :-) miss_rosa
Tak for dit utrolig gode indlæg. Det er helt sikkert noget, jeg kan bruge. Om jeg virker desperat, ved jeg ikke. Jo måske en smule… Det er måske bare svært ikke at være det, når man så meget ønsker en kæreste. Jeg vil tage dine råd til mig, og se hvad der sker. Måske jeg bare skulle nyde singlelivet – det er jo ikke noget nyt for mig.

det er ok jit
mennesket er flokdyr, så det er da klart du ønsker dig en kæreste, der er ingen der er desperate, for det handler jo om man bliver forelsket eller ej.

Har du overvejet ... Anonym
... om det netop er dit udseende der gør at du ikke har en kæreste ?

Jeg har prøvet detsamme selv ...... har absolut udseendet med mig, udstråling og talegaverne i orden ....

Men, men .....fandt ud af at det måske kunne blive "for meget" for nogle .....at jeg netop fokuserede meget på udseendet, charmen blev skruet på o.s.v. ......

Prøv og kig lidt på dig selv - måske er du ikke så "perfekt" som du går og tror ..... og måske er det ikke altid udseendet der tæller mest hos mændende !

Det er dit indre !

Læs her! signesmail
Du tænker "jeg vil gerne have en kæreste". Det er allerede hér det går galt! Du skal hellere, når du møder en sød fyr, som du kan lide tænke: "hvad kan jeg give ham".

Ved at ændre det fra et navlebeskuende "jeg vil ha'"-ønske, til et "jeg vil gi'"-ønske, ændrer du hele din attitude overfor den potentielle kæreste du møder.

Prøv dét, måske virker det ;o)