hvorhenne

hvorhenne dcedata
jeg har hørt mange steder henne at man kan finde steder på nettet, hvori der er beskrevet nogle gode steder, hvori hvordan man gør.

jeg har forsøgt, men desværre uden held. jeg gider sgu da ikke til at ringe eller noget.

jeg vil bare være fri. og skulle du skrive et eller andet sludder omkring at hvad jeg bilder mig ind. og om jeg kan udføre sådan en egocenteret handling. siger jeg sgu bare. tag du lige og kig på dig selv inden du hælder sådan noget lort af.

denne handling, jeg snart vil gennemgå, er det eneste i mit liv, som faktisk er gjort for mig selv. og kun mig. nu har jeg knoklet for at gøre andre tilfredsse. så nu vil jeg have lov til at prøve at være tilfreds, bare denne gang.

jeg er så klar til at give slip på livet.

jeg søger en konkredt svar. kan du give mig en konkredt svar ?? hvis ikke. så lad dog være med at svare. jeg kan hurtig gennemskue omvendtpsykologi. mm.

det er alså selvmord dcedata
selvmordshjemmesider

When you’re dead you’re gone ensignatur
When you’re dead you’re gone.

Det slags sider findes ikke mere. De bliver slettet, fordi at de er ulovlige.

Tænk på de mennesker, du gør kede af det ved at begå selvmord. Måske ødelægger du deres liv. Jeg tror aldrig, at de vil komme sig helt over det.

sikke en omgang CRAP gnaek
SOL-debatten er ikke stedet for den slags udgydelser. Her sidder mennesker som er interesseret i en meningsfuld debat eller måske et billigt grin. Du skal ikke pådutte andre mennesker dine selvmordstanker, med mindre det er for at bede om hjælp til at komme ovenpå igen, og så er dette HELLER ikke stedet!!

Jeg mener ikke, at selvmord er en egocentreret handling, men det er tilgengæld SUPER egoistisk, inddirekte at involvere uskyldige mennesker...

God fornøjelse med livet, hvilken drejning det end må tage.

Hmm,.husk life-reversed
Det slår mig at du siger det er det første du gør for dig selv? Jammen så begynd dog med at gøre nogle positive ting for dig selv der ikke har noget med selvmord at gøre, og bliv ved med det!, så løser du automatisk det problem. Hilsen en der kom godt ud på den anden side af sine selvmordstanker.

Useriøst! She
Går man i seriøse selvmordstanker, har man nok andet at bruge tiden på end at skrive hertil. Ville man virkelig gøre det, kræver det ikke megen fantasi.