hvorlang tid skal der gå

hvorlang tid skal der gå jbe-er-sur
fantaskisk så lang tid der skal gå inden man får sine adresser og gamle email. Jeg tror at Eniro er gået på weekend, og så må vi andre sejle i vores egen sø.

Det er yderst kritisk, at der ikke er kommet på plads endnnu. Det er flere dage siden at jeg loggede mig på første gang, og stadig er intet hændt.

så snart mine mail og adresse liste er kommet på plads, har sol midstet sin bruger, då jeg så flytter udbyder

en meget utilfrds sol mail bruger

Selvfølgelig holder de weekend anonym
Gør du ikke?

Weekend? Otto Langrend
Hvorfor skulle sols medarbejdere ikke holde weekend? Inden alle mails og adresselister kommer retur fra USA, så har de jo alligevel intet at lave. Bare vent til jumbojetten lander, så bliver der travlhed hos sol.

Altså, der skal lige skiftes olie på motorerne, og så skal vingerne fyldes med frisk brændstof. Det vil tage meget lang tid, da de kun har en almindelig pumpe, som den man bruger til bilerne, og den er ikke så hurtig, som de normale pumper de bruger.

Så tag det roligt, det hele er sikkert på plads inden jul.

God weekend til alle. [:)]

Misforstået! Havkatten
Der er noget, du har misforstået!

SOL er jo en gratis mail udbyder, så der skal spares hvor der kan.
Dvs. ingen weekend el. overarbejde.
Og den der pumpe (og alt andet udstyr) er naturligvis drevet af SOL-celler, der unægtelig ikke er så effektive på denne årstid.

Ja, der er vist noget jeg har glemt. Otto Langrend
Naturligvis har du ret. Til mit forsvar skal siges, at jeg mangler min middagssøvn, men kan godt se, at det lyder som en syg undskyldning.

Kunne det måske være en medvirkende årsag, at sol osse er syg, og nu sidder de allesammen hos vagtlægen og venter på, at få en forbinding om den forstuvede tommeltot? Sådan noget tager nemlig meget lang tid.

Desuden er solen blevet væk bag en sky, så der kommer nok regnvejr. så kan de syge ikke komme hjem, da forbindingen på storetåen jo ikke må blive våd.

Håber det lyder rigtigt, og at jeg denne gang ikke har glemt noget.

Hvorfor fanden ligger du ikke dit brok Anonym
et sted hvor dem du vil have i tale ser det? Nemlig under SOLdebat. Du kan sagtens komme på forsiden derfra også[;)]

hold da op. Anonym 56
Sure apparat.[:(]