Hvornår er man kærester

Hvornår er man kærester Line Kring
jeg har været sammen med min fyr i 5 måneder snart. Vi ses ikke så tit, men når vi ses er det rigtig fedt. Vi har taget det stille og roligt, for han havde lige slået op med sin kæreste og jeg har haft så mange andre ting i mit liv jeg lige skulle have styr på. Så vi har taget tingene som de kommer og ikke lovet hinanden for meget. Men vi er stadig sammen og det kører rigtig godt.
Jeg ved godt dette er et definitionsspørgsmål, men hvornår er man egentlig kærester? Alle spørger om han er min kæreste eller om vi stadig bare dater, da vi ikke ses så tit. Men jeg er ikke typen der kaster om mig med ordet "kæreste", så jeg ved egentlig ikke hvornår man kalder sig selv kærester.
Hvad forstår I ved begrebet "kærester"?

Begge parter Anonym
At begge parter betragter sig som kærester..

Efter 5 måneder... Anonym
...mener jeg egentlig, at man er kærester. Ellers er der da en af jer der tager røven på den anden. Så kan du jo ikke vide om han også har andre piger.

Kærester.... Anonym
Jae, jeg syntes at man kan kalde sig kærester når man ikke ønsker at den anden ser andre.

kærester uhabo
når i er klar til at lave alt sammen

mange kan vist barer misunde jeg at i giver jer tid og mødes som rigtig gode venner

udemærkede definitioner Line Kring
jeg støtter mig meget til den med at hvis man ikke vil have at den anden har ser andre, så må man kalde sig kærester og tage det "ansvar" (som man forhåbentlig gerne tager :-) Jeg går udfra at min fyr og jeg så er kærester. Han ville ikke være mig utro, det er jeg ret sikekr på og jeg har det ligeledes. Men vi nyder faktisk stadig godt af, ikke at ses så tit. Så er det så meget federe når vi endelig er sammen, men det er jo ikke en ukendt taktik :-)

Hav en rigtig god aften alle