Hvornår er man utro?

Hvornår er man utro? maria P.
Hvad er utroskab?

Hvor langt kan man tillade sig at gå før det kaldes utroskab?

Et flirt, et kys ja hvorlangt?

I lovens forstand anonym
så er det vist "samleje". Om det så gælder noget der lyder så langt ude som "oralt samleje" er et godt spørgsmål.
Det ville da også være surt hvis man ikke kunne kysse lidt her og der ville det ikke?

Svaret er ret let.. Ham Selv
...man er allerede utro når man er i tvivl om det man gør. Hvis du ikke vil have gjort det samme hvis din kæreste havde været der...er den gal.

Husk...har du været utro, følger det dig resten af livet. Du vil aldrig igen kunne sige "jeg har ikke været nogen utro". Og når du møder Mr. Right...tør han måske ikke være med dig pga. det samme.

Så rigtigt - så rigtigt En af hunkønnet
Nok det bedste svar der findes :o)

Vrøvl! Bimmer
I Frankrig er det tilladt at kysse hinanden på kinden, og
det bliver også brugt i Danmark. *S*

utroskab er (med mine ord) coward
Når man ikke tør fortælle sin partner om det man har 'gjort' med en tredje person (selvfølgelig kun i den periode man er sammen med sin partner) og når man ved partneren vil opleve det som værende negativt hvis man fortæller det.

Hvis nu fx jeg kysser med en anden end min kæreste, og jeg ikke føler jeg kan fortælle ham det, fordi han bliver sur, så er det da soleklart, at jeg _ved_, at jeg er gået over grænsen i vores forhold.

Men lad os nu sige at mig og min kæreste er mere frigjorte, fx hvis min kæreste syntes det ville være fedt, at jeg kyssede en anden pige, så kunne jeg jo gøre det og fortælle ham om det, og han ville opleve det som værende positivt (mange mænd har lesbiske fantasier om deres kærester).

Så hvis jeg står i en situation, hvor jeg ikke umiddelbart ved om det er utroskab, så tænker jeg på om hvorvidt jeg ville kunne fortælle min kæreste om det bagefter, uden at han bliver skuffet/sur.

Derfor betragter jeg også hans tidligere internet-/sms-tøser som utroskab, fordi han ikke fortalte mig om det. Jeg blev ked af det, da jeg læste udpenslede vulgære sms-beskeder på hans telefon med en af mine bekendte. Det var jo ikke noget fysisk, men alligevel blev jeg såret.
Især fordi jeg har lært alt om, at der ikke er langt fra tanke til handling hvad det angår.

Så hvis du kan fortælle din partner at du har flirtet/kysset med (indsæt navn(e)) uden at det sårer ham/hende, så er det ikke utroskab i jeres forhold.
...den anden måde at måle det på, er om du ville acceptere at din partner kyssede/flirtede med andre.

Flirt er efter min mening en god ting, så længe man kan nøjes med det.
Jeg ville fx ikke bryde mig om hvis min kæreste flirtede med andre piger, da jeg ved at han ligepludselig kan finde på at begære dem og blive forelsket i dem, for derefter at vende mig ryggen. Og i sidste ende fortryde. Derfor er grænsen til utroskab blevet sat ret stramt hos os. (det gælder naturligvis begge veje)

Såre simpelt: solitaire
Utroskab er, hvad du og din partner enes om, at utroskab er.

C'est tout!

Det er man Månemanden
Kl 5!

Ej spøg til side, man er utro, når man ved det ville såre sin kæreste, at han/hun opdagede ved et tilfælde hvad man havde gang i.

Behandl andre, som du selv vil behandles.

Jamen det er da utroligt, så nemt det er, er det ikke??