Hvornår er man voksen?

Hvornår er man voksen? webcookie
Hvad er egentlig definitionen på at være voksen?

Er man voksen når man har prøvet at dyrke sex første gang, eller er det når man starter på sit første job eller får sin første lejlighed?

Kan du huske hvornår du trådte i karakter som voksen? Og hvordan det skete?

... ...
???

Voksen ? elway
Altså, hvad betyder det at være voksen ?? Kan det overhovedet defineres ?

Jeg mener egentlig ikke at man nogensinde bliver VOKSEN.. Man kan sige man bliver myndig som 18 årig, og derfra skal man tage egne beslutninger..

Jeg er nok en klassisk drengerøvs type, som aldrig bliver voksen i ordets forstand :)

Jeg tror at jens261
Man først er voksen den dag, at man kan avle børn, og dermed også tage et ansvar for dem,og så skal man naturligvis også som voksen person også kunne brødføde sin partner.
En dreng bliver ALDRIG helt voksen, der er forskellige ting, som får drengen op i selv en meget gammel mand.
Jeg tror at en mand skal ligge oppe omkring de 40 år, før vi kan sige at han er klar til at stifte familien.

voksen...tjaaaa bombesmølf
Jeg tror det med voksen-heden er et begreb man tilnærmer sig gradvist gennem livet.
Lidt lige som henfaldstiden på uran, kommer man stadig tættere og tættere på, men aldrig helt der hen. tak gud for det. tænk hvis man nu gik hen og blev HELT voksen!!!! styg tanke ikk???
Min bedstefar havde en brændevinsflaske hvorpå der stod: vi holder ikke op med at le fordi vi bliver gamle. vi bliver gamle fordi vi holder op med at le.

Den dag, jeg blev voksen elskersvigermor
Jeg har altid undret mig over det samme. Jeg har aldrig følt mig voksen. Jeg har altid syntes, dem der var ældre end mig, var voksen, men at jeg selv blev ældre, og der kom yngre til, gjorde mig intet. Dem der var yngre var heller ikke voksne.

Men jeg blev voksen den dag min søn kom hjem fra sin første skoledag med en kontaktbog. Da indså jeg pludselig, at nu var jeg den, der skulle skrive i den, ligesom mine forældre havde gjort i min.

Man er ikke voksen fordi man kan føde et barn.
Man er ikke voksen fordi man kan køre en bil.
Begge dele er noget børn sagtens kan klare.

For mig er man voksen, når man har noget erfaring, når man har noget at have sine holdninger i, når man kan detage i en diskussion, og ens holdninger ikke er hængt op i rene uprøvede ideologier.

At være voksen er noget helt udefinerbart, men en meget spændende debat. :-)

hvornår og hvordan bliver man voksen .. .....
jeg vil endelig gerne have svare på min, dansk opgave .. jeg har valgt emnet hvornår og hvordan, bliver man voksen jeg ved det er et mega emne og der ligger meget i det, men hele vores klasse over emne i vores projekt opgave er "fra barn til voksen", vi skal have noget fra tre forfatter eller bare tre tekster, men forfatter. jeg vil gerne vide om der er noget der kan give miig et svare, gerne idag her og nu jeg har travlt.

Man er voksen Voksen
Du er voksen fra det 18 år. Der SKAL! du nemlig tage ANSVAR! og KONSEKVENS! for og af egne handlinger.
Kan du ikke det er der stadig plads til dig i samfundet, du er bare umyndig. Og det er så viselig indrettet at det skal den lovgivende udøvende og dømmende magt nok fortælle dig. I form af pantefodre dommere politi osv.[;)]