Hvornår har man været sammen med FOR mange???

Hvornår har man været sammen med FOR mange??? hmmmh
hej jeg er en fyr, jeg har hen kæreste der lige er fyldt 18, vi har været sammen et stykke tid nu og har sådan med tiden fundet ud af hvor mange hun egentlig har været sammen med,
hvornår synes i man har været sammen med så mange at det er klamt??? for en pige at være ???

hun var sammen med den første som 13 årog tror jeg det var og hun mødte mig som 17 årig, hun har fortalt hun ikke rigtig har tal på det men omkring 80 forskellige, det er så plus dem hun ikke fortæller om, så det er jo omkring 100 forsklellige personer hun har haft sex med, er det ikke klamt, faktisk væmmes jeg ved tanken om det og ville egentlig hellere have hun havde løjet og havde sagt 15 eller 10.

det er altså 25 om året og over 2 nye hver evig eneste måned i 4 år, plus hun har haft kærester ind i mellem, bla forhold på halvandet år, et på 7 måneder pg 6 måndeder og flere til, der har hun så også været dem alle utro. men hvad synes i, er det ikke alt for mange eller er det bare mig der er en bondeknold????

selvfølgelig det har gjort at hun er god i sengen, men det gør jo så også at jeg ikke kan gøre noget ved hende hun ikke har prøvet før, det er lidt deprimerende faktisk.

man hvad synes i er 100 ikke alt for mange på 4 år....??

Hvad er det væsentlige? skjerris
Folks seksualitet er forskellig, og det som lyder af meget for nogle er ikke meget for andre.

Nu er det jo ikke sådan, at din kæreste er gået i stykker af at have været "brugt" af andre før dig.

Så hvis I i øvrigt har det godt sammen, synes jeg du skal se fremad på de muligheder, I har sammen i stedet for bagud på ting, du alligevel ikke kan ændre.

Du skulle ikke have spurgt Blæsemedmelimund
hvis ikke du kunne tåle svaret!
Du kan på ingen måde tillade dig at kritisere hendes fortid eller overhovedet blande dig i hvor mange hun har haft sex med - det var før hun mødte dig, så klap lige hesten og slap af med din dobbeltmoralske holdning [;)]
Kan du li hende eller kan du ikke?

tror du virkelig Don Olsen
hun har prøvet alt, bare fordi hun har haft flere kærester end du? Tag du hellere at få gang i din egen fantasi, du har meget at lære i den retning endnu.

syntes ...
ikke rigtig det kommer an på hvor mange man har været sammen med.. Der kan jo være tale om en slags personlig sex afhængighed.. ved ikke hvordan jeg skal forklare det. ikke fordi jeg selv har været sammen med så mange, men har da haft en perioden hvor jeg var langt nede, og det eneste jeg følte på det tidspunkt kunne bekræfte mig, at jeg var i nuet, var at være sammen med nogle forskellige mænd over nogle få måneder, for også at lære mig selv bedre at kende og prøve noget nyt. ikke være gået glip af noget så at sige..

måske hmmh
ja det er jeg godt klar over og hun begrunder det jo også med at hun godt kan lide sex og at det er der vel ikke noget galt i, jeg tænker egentlig bare på, at altså hvornår støder jeg så ikke ind i en af dem, om hun ville være sammen med en af de gode igen, om hun rent faktisk har været sammen med en af mine kammerater (altså før vi mødtes)

og ja det er da rigtig nok det sidste du siger

hmm hmmh
ja selvfølgelig kunne jeg have undladet det, men når hun nu selv siger det faktisk. men jo og jeg kender da også grunden, hun fortæller jo selv at det var for at finde følelsen af kærlighed, det havde hun jo når folk gik i seng med hende,

men men men er det alligevel ikke mange, taget alt det her i betraktning, jeg har været sammen med 1 før hende, og jeg er da 20, (og ser ikke dårlig ud)

13 år og anonym
er sammen med en første gang og 17 år og har ifl: dig været sammen med 100.
Drop hende, hun er en luder og meget let på tråden, hun beviser at hun spreder ben for alt og alle, en eller anden dag giver hun dig en sygdom.

tak hmmh
jamen det er jo lige præcis det jeg tænker, hvis man bare går i seng med en, en man ikke engang er tiltrukket af men for at føle kærlighed så er der sku da noget galt man.

det kan da godt være hun er god i sengen men alligevel så er jeg stadig nummer chok i rækken ikke, det er sku da deprimerende for mig, mej jeg kan ikke ændre på det og det ved jeg godt. men det er da stadig klamt.

I er hmmmmmmm
jo stadig unge så tvivler på det bliver jer 2 anyway så på hende og mærk hvad du selv føler for det er ikke godt at føle det du gør om at hun har været sammen med mange andre og nej det er ikke en rar ting at vide men det er jo lidt af den løsslupne holdning man ser idag..dog kan man sige at hvis hun elsker dig og er i stand til at vise det overfor dig at det er det bedste for så kan man som mand føle at selvom hun har været sammen med andre at man giver hende de orgasmer hun vil ha og er tilfredsstillet kan det jo være ligemeget..man er blåøjet hvis man som mand tænker at kun en selv kan give hende tilfredsstillelse og være tyren for andre fyre er faktisk lige så gode..det er hendes følelser for dig som person der er forskellen i forhold til de andre...

Ellers tak! ljooo
Man skal ikke spørge hvis man ikke kan tåle sandheden. Men jeg ville sgu ikke synes om at være sammen med en fyr der havde været sammen med 80. Så er alder osv ligegyldigt. Jeg tror ikke jeg kan give nogen anden begrundelse end at jeg synes det er ubehageligt at tænke på. Man kommer til at føle sig som blot endnu et nummer i rækken og ikke noget særligt.

Har du sikret dig at hun ikke har nogen kønssygsomme - husk lige at det faktisk er noget man kan dø af!!!

det du siger hmmh
hej

ja det du siger er helt rigtigt, man føler sig bare som endnu en der er sammen med hende på en måde, det er temmelig frustrende.

men ja ja det er checket, lægen sig god for mig :)

Svar, Maria.
Hvis jeg var dig ville jeg måske overveje, at der er lidt løgn i det. For det er fandme vildt! Måske løj hun med hvor mange hun var sammen med som yngre teenager, og for ikke at blive kaldt en løgner, har hun måske bare forsat løgnen. Eller bare har haft overdrevet "lidt", for at inponere dig. Jo det er lidt klamt hvis hun har været sammenn med så mange, og hvis hun så endelig har, er det måske pga. dårligt selvværd.

Held og lykke :-)

Dårligt selvværd og alt muligt andet Stempelqvist
Hun er da givetvis et forsømt barn. Når man bliver følelsesmæssigt forsømt, bliver det at vise følelser indskrænket til ganske få ting. Nogle gange kun en enkelt ting, nemlig sex.