Hvornår kommer der lidt lys for enden af tunnelen

Hvornår kommer der lidt lys for enden af tunnelen Anonym
Hej Martina

jeg er født i silkeborg den 14. juni 1977 kl. 13.40
Lige nu skriver jeg også fra silkeborg.

vores yngste datter er nu et år gammel og har været indlagt op til flere gange det sidste år. jeg har haft forlænget orlov fordi hun har været for syg til at kunne komme i institution.
nu er hun strartet i specialdagpleje og lige nu ser det ud til at gå fint.

Jeg er uddannet sygeplejerske men har sagt mit job op. kunne ikke klare mere sygdom. kører lige nu i vikar beruau.

vores økonomi er stram og jobsituationen er uholdbar og vores datters fremtid er meget usikker. kan du fortælle lidt om, om det snart lysner lidt for mig/os?

med venlig hilsen
lisa charlotte faymonville

Svar til Lisa Charlotte martinaaugustinova
Kære Lisa Charlotte,
Jeg vil give dig ret i, at det af og til kan føles helt uoverskueligt sort. Planeten, som i horoskopet symboliserer både dig og din datter, har længe rejst igennem det astrologiske tegn, hvor det står enormt svækket. De gode nyheder er, at denne periode er ved at være slut og at tingene vender til Jeres fordel. Den samme planet skal om kort til skifte tegn og nu vil den står meget, meget stærkt.
Derfor kommer der snart en periode, hvor tingene lyser op og både din datter og dig kommer til at opleve fremgang. Nyd det og prøv at få det bedste ud af det.
Med hensyn til økonomi: der er ikke noget "quick fix" i sigte, men der kommer dog nogle muligheder du vil kunne udnytte. Jeg tænker mest på nogle gode råd, der vil kunne gavne Jeres økonomi. Du får nemlig overskud til at kunne træffe nogle beslutninger vedrørende din økonomiske situation – hvis du får tilbudt en eller anden form for rådgivning så tag imod tilbuddet. Det bliver nemlig kun bedre hvis man selv tager mere ansvar, til gengæld kan du forvente en positiv udvikling.

Ønsker dig det bedste,
Venlig hilsen,
Martina