Hvornår kommer man i RIK?

Hvornår kommer man i RIK? SU -
Jeg har læst nogle indlæg herinde om folk der taler om, at de har været eller er i Ribers Kartotek. Hvordan ved man om man er registreret der og hvad er "kriterierne" for at komme i RIK?

Bare et par nysgerrige spørgsmål

RKI mig selv
Det hedder RKI og ikke RIK. Det er et kartotek for dårlige betalere (siges der - men jeg har også hørt om at folk ender der ved et uheld, og så bare er stemplet indtil de har betalt).
Hvis du ikke betaler en regning og får rykkere for denne regning uden at betale den, ender du i RKI. Det betyder f.eks. at du ikke kan optage lån mange steder. Du kan heller ikke få kontokort. Det er et rigtig dumt sted at havne. Når du har betalt din gæld kan du blive slettet derfra. I nogen tilfælde står du anført op til 5 år.

Netter

Du ved helt sikkert... mig selv
hvis du bliver registreret. For du vil få brev om at du bliver registreret der.

Når du ikke betaler din gæld, så kan pågældende simon-says
forretning, eller hvem du skylder penge, melde dig til Ribers Kredit Information (RKI) dog kræver det de er medlem af RKI, ellers kan de ikke.

*FB*

tjaaa djdaddy
kommer du i RKI så får du brev fra dem om hvem der har smit dig i men ikke noget beløb. der er tit mange der får et brev fra et ell anden firma du skylder 300kr ti dage til at betale ellers indberetter vi dig til RKI. hmm du skal minst skylde et firma 700 for at de kan bruge RKI som trussel. og kommer man i RKI kan du jo tage kontakt til det firme og betale og du kommer så ud af RKI nogle dage efter. vælger du ikke at betale står du der i 5 år og så bliver man slettet

Nåeh RKI SU -
Damn, det havde jeg ikke lige fået med ;0)

Ok, så folk får simpelthen brev om det. Gud hvor må det være et ækelt sted at havne og især hvis man ikke kan gøre for det. Er det overhovedet forsvarligt at have sådan et kartotek så ??

Hvad har det med mit indlæg at gøre? SU -
Du kan sende ham en mail hvis du er utilfreds. Og måske gider han ikke svare folk der render i røven på ham

Jo det er netop det han gør Anonym
han gider kun svare de folk der slikker ham i r****. Manden lider af en personlighedsforstyrrelse.

Det kan du læse alt om her dulkis
som du ved er googlen din ven.

http://www.experian.dk/Home/Forbruger.aspx