Hvornår skal man sige stop?

Hvornår skal man sige stop? Anonym
Er det ikke på tide at slutte et forhold når man:

1. Skændes hver morgen.

2. Bliver så fornærmet af sin kærestes provokationer/postulater, at man har lyst til at knalde hende een med en kaffekande.

3. Får at vide at ens kæreste ikke elsker en mere, og ikke har gjort det i lang tid.

Har næsten svaret selv! Men hvad synes I?

som du siger lm21
du har svaret selv.

Det kommer an på Thomas_sød
Så meget mere end det. Alt det du skriver der er jo noget som i kan komme over vis i vil det. Hvis begge parter gir sig lidt kommer man over skænderier osv og måske kommer kærligheden også igen.

hvis hun stadig er snæver, og ser bufalo.
rimeligt godt ud, kan du jo ansøge kommunen om en flise, hvor hun kan trække, det skal nok holde hendes surhed lidt i ave.
pludselig vil hun opdage, at hun kun kan tjene 50 kr på et put, så måske er det bedre for hende, at opføre sig ordenligt.
som mand skal du aldrig finde dig i en kvindes særheder, de skifter mening konstant, smør noget brunt sæbe på gulvet, og giv hende et hjælpende los i røven, så hun selv kan glide ned af trappen.

Alle 3 i princippet.. elway
Man kan sige det er ALDRIG nok ! :) Det er nemlig først nok, den dag du VED det er nok.. Men problemer vil der altid være i forhold.. Kærlighed er jo hårdt arbejde :) Men under alle omstændigheder, så er alle 3 jo grund nok til det.. Men nogle mennesker kan bare ikke stoppe et forhold, og det virker jo lidt sådan på valgmulighed 3...
Man må bare huske, at man kan altså også være glad og lykkelig som single.. Man skal sgu ikke blive i et forhold hvor man nedbryder hinanden..

Tiden er inde når tiden er inde stitcher007
Umiddelbart kan jeg ikke lade vær med at tænke, hvorfor spørg du? Men dernæst tænker jeg dog alligevel, hvis der er en tvivl og man ikke ved det, ville jeg muligvis sige, at tiden er inde til at tage en snak med hende! Se om i har lyst til at få til fungere, eller om det er dømt på forhånd.
Held og lykke med det
;-)