hyggelig oversigt

hyggelig oversigt silverfoxdk
bedre bliver det ikke når man læser noget forstokket sludder som dette :

citat>Arbejdsløsheden er pt. historisk lav i Danmark. Arbejdsgiverne kan ikke få folk nok. De bliver nødt til at takke nej til ordrer, da de ikke har mandskab til at udføre dem. Det piner dem at takke nej og det er også ærgeligt da ordren så måske går til udlandet. citat slut

Arme arbejdsgivere, de kan ikke få arbejdskraft, så de må tage dem som skal have mindrei løn, ja det er sgu synd for dem! hvem stoppede forresten selv med uddannelsespladser og mente at der var folk nok for år tilbage??

citat>De luddovne på forsørgelse af det offentlige er blevet et større problem påpegede beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen i nyhederne.
"Det er ikke akseptabelt at nogle driver rundt på kontanthjælp når arbejdsgiverne mangler arbejdskraft." >citat slut

Dette viser jo at Hr.Hjort er faldet i et stort hul og har stadig ikke fundet ud af hvad der egentlig sker i samfundet, han lever i sin egen verden og har altid gjort det.

Sig mig!!! der er mangel på arbejdskraft i den helt store stil efter hvad de lukker ud.
Hvorfor starter de nye aktiveringsfabrikker op i forskellige områder her i landet, når(HVIS) der er så meget arbejde.

Med hensyn til arbejde er der ! men det kræver uddannelse/vidreuddannelse på mange områder men ser du som KHJM må man HØJEST tage 6 ugers uddannelse første år på kontanthjælp så der bliver det sgu da ikke til den helt store doktorgrad i den tid.


citat>Kontanthjælp/bistand osv. er alt for høje satser. Det bevirker at visse personer bruger det som en sovepude, hvilket er til gene for skattetrykket og de hungrende arbejdsgivere.
Satserne burde sættes kraftigt ned. Det er ikke rimeligt at man kan leve et hæderligt liv på nas. Det skal kun være en overlevelsessats. 4500kr/md. før skat er rigeligt... det ved jeg (SU sats)! citat slut

sovepude? har du hørt om straks aktivering?? har du hørt om *åben tilbud*? som går ud på at man får pr time man møde op på et eller andet knold og tot aktiveringssted/jobsøgningskursus??
Straks aktivering siger som navnet at man starter på aktivering dagen efter man kommer til samtale på kommunen!
Så hvor fanden er sovepuden?
Herre jemeri da, der er vist nok en lille forskel på en mand/kvinde som har bygget en tilværelse om omkring arbejde med de 3xV og pludselig ryger ud i arbejdsløsheden, med kone,barn og lejlighed med en gæld bygget op som var taget på grundlag af forventet indtjening (dumt,men sandt) end en enlig studerende.
S.U i sig selv er sgu for lav til at de kan foretage sig noget fornuftigt ud over at studere, men det er vel det der er meningen ifgl. din og samfundets mening.

Det er sørgeligt at komme hjem til danmark og læse den gennemgående indstilling er kommet til at alle arbejdsløse er samfundsnassere, og tabere,luddovne, en indstilling der støtter terorien omkring at skellet mellem rig og fattig bliver større og større.
Nu køre indstillingen ikke på materiale goder mere, derimod på hvem har job og kan kysse en chef i røven og dermed beholde sit job og hvem har ingen job.
NÅÅÅH dem, de luddovne der ikke gider at arbejde de kan jo bare ligge i stræderne og dø skide være med dem, vi lukker bare for KHJ og så er den skid slået.
Overleve ved at tigge, niks vi skal ikke have hjemløse og tiggere frem i lyset, det eksistere ikke i danmark og nu må vi jo hellere forbyde det (selvom regeringen påstår det ikke eksistere).


silverfoxdk

Man bliver fyret Holger
hvis man prøver at kysse chefen i røven, især hvis det er en kvinde. De vil nemlig have modstand fordi det ord lyder flot og er moderne at sige blandt kvinder lige nu. Næste år finder de nok ud af, at det er et helt forkert udtryk.

LOL :-) silverfoxdk
jeps, og endnu flere problemer hvis hun nu kan lide det!silverfoxdk

Hold nu op silverfoxdk Enoch
Altså silvefoxdk,

Nu må du sgu holde op. Du er utilfreds med alt her i Danmark og du stiller dig til talsmand for "dem der er utilfredse" og endog tiggerne.

Silvefoxdk, jeg har et forslag.

Opret en hjælpetjeneste for alle dine klienter og rejs så derhen hvor forholdene er som du ønsker.

Hvor i verden vil du tage hen?

Enoch

hurra for din indsigt silverfoxdk
Altså silvefoxdk,

citat>Nu må du sgu holde op. Du er utilfreds med alt her i Danmark og du stiller dig til talsmand for "dem der er utilfredse" og endog tiggerne.citat slut

Talsmand? no way jeg siger min mening omkring hvad der foregår i systemet, jeg får en del henvendelser fra folk korrekt men de tør ikke selv stå frem af *angst* for represalier i form af at blive trukket af den ene eller anden grund i KHJ/m.v.
*Endog tiggere* av for satan da ser du ned på folk som lever på gade? en del af dem som *din regering* har sendt der p.g.a de ikke vil finde sig i at blive stoppet i en boks!
Gelm ikke jeg har levet en del år på gaden uden bolig uden KHJ men trods det overlevet så ja jeg vil til enhver tid tage dem i forsvar.


citat>Silvefoxdk, jeg har et forslag.

Opret en hjælpetjeneste for alle dine klienter og rejs så derhen hvor forholdene er som du ønsker.<citat slut

Gør jeg også nøjagtig som det passer mig

Hvor i verden vil du tage hen?
*har du spurgt om flere gange, er det semil demens eller kan du ikke finde på noget nyt?*

silverfoxdk

Jeg vifter med det Danske flag. Enoch
Hvor i verden vil du tage hen?
*har du spurgt om flere gange, er det semil demens eller kan du ikke finde på noget nyt?*
citat slut.

Ja, silverfoxdk, men du har aldrig svaret mig.

Enoch

gu har jeg da det silverfoxdk
silverfoxdk

gu`, har du det? Har du det? Enoch
Kunne du så ikke være så venlig, at give mig navnet på det land?

Det kan vel ikke tage så lang tid lige at skrive navnet på pågældende land.

Jeg venter med spænding på dit svar. Så vil jeg pakke kufferten og det Danske Flag.

Enoch

Jeg venter på dit svar. Enoch
Silverfoxdk,

Jeg venter på dit svar til det kommer. Det lover jeg dig.

Enoch

som skrevet silverfoxdk
har jeg uddybet det et par gange og der er flere steder (lande) jeg har nævnt? hvorfor skulle jeg dog oplyse dig om det? jeg vil sgu da ikke rissikere at møde dig nogen af steder.

silverfoxdk

ps:for at sige det rent ud, du er mig en ignorant, indbilsk personlighed som jeg ikke i mine vildelste drømme kunne tænke mig at dyrke nogen form for social sammenværd med!