Hypnose

Hypnose Anonym
Jeg har fået en hypnose cd af min mor, som hun selv har brugt og som har virket rigtig godt for hende. Jeg prøvede den tre gange i går, men jeg kunne ikke gå i "trance". Min kæreste prøvede den så og han havde ingen problemer med at blive hypnotiseret. Nu har jeg prøvet den to gange i dag og det virker stadig ikke.

Jeg har høretelefoner på som man skal have og jeg slapper rigtig meget af - jeg kan sagtens mærke at jeg bliver afslappet og at der sker noget i kroppen, men jeg kan ligesom ikke komme det sidste stykke.

Er der nogen der har nogle gode råd til hvordan jeg kan få det til at virke?

KUN svar fra folk der skriver for at hjælpe. Kritiske folk mm. svarer jeg ikke, for det har intet med indlægget at gøre.

Tjaa. Anonymous
Det er ikke alle der bliver påvirket af det. Jeg har selv en plade med hypnosemusik, og den virker bestemt ikke på mig, men der virker på andre.

Tag det som en afslapningssund, og nyd at du kan slappe af til de.

Problemet er Anonym
at det ikke bare er "aflapnings"-hypnose, men mod rødmen, så jeg har brug for at gå i "trance" for at det virker.

Jeg har en powernap-cd, som virker fint. Altså jeg går ikke i trance, men den gør mig rolig og afslappet. Men det kan jeg bare ikke bruge med hypnosen for rødmen..

man kan Red Tea
ikke hypnotisere folk mod deres vilje, og ikke få dem til at gøre noget der strider imod deres moral. Så er du motiveret nok?

Ja, jeg er meget motiveret.. Anonym
Jeg har glædet mig utrolig meget til at få den cd og jeg tror fuldt ud på hypnose.

Måske problemet er, at jeg er FOR motiveret. Jeg har fået at vide at man ikke må koncentrere sig for meget om selve det at blive hypnotiseret, for så fokuserer man på noget andet end det man skal. Men jeg ved ikke om det passer.

hej og held og lykke merethe
hejsa... men skal ikke komme i trance ..ved at høre en cd.. man skal bare slappe helt af og lade hjernen opfatte det den nu kan ..og man skal høre det mange gange.. stemmen påvirker hjernen så du uden at mærke det ændre din lyst til feks..at ryge eller til at tabe dig eller hvad du nu har brug for at blive påvirket til..
du skal fake gå i seng om aftenen og lade cd en køre og bare slappe af og ikke tænke så meget over det.. ikke tænke over om du nu bliver påvirket eller noget.. bare slap af g det gør ikke noget om du falder i søvn.. din hjerne opfatter det dr bliver sagt alligevel.. hvis man ikke er vant til at blive behandlet på den måde kan det tage noget tid inden det virker.. du må ikke forvente en virkning med det samme.. brug feks..cd en en gang dagligt i 14 dage.. og se så tilbage om der er nogen forskel fra da du startede...
jeg tror da du er rigtig godt på vej...bare bliv ved..men måske kun en gang dagligt og slap helt af overfor det..
held og lykke med at få den ønskede virkning...

Det lyder som om du er godt på vej. www.hypno-terapeuten.dk
Hej ???
Jeg er hypnoterapeut (www.hypno-terapeuten.dk)
Alle mennesker kan gå i trance hvis de ønsker det. Trance er bare en afslappet tilstand der ligger mellem søvn og vågen. Ud fra din beskrivelse er jeg næsten sikker på at du har været i en let trance. Hvis du øver dig vil du blive bedre og bedre til at slappe af.

Måske forventer du det skal føles på en bestemt måde, og måske føles det slet ikke sådan for dig. Måske er det en dårlig cd, og måske kræver det bare lidt øvelse for dig at komme i trance. Læs evt lidt om hypnose på min hjemmeside.Du er også velkommen til at ringe til mig.
mvh www.Hypno-terapeuten.dk

Hypnose-cd Bo Christensen
Denne besked er til dig, som skriver, at den cd ,du har fået afdin mor, ikke virker på dig.
Jeg er hypnotisør i Århus, og har udgivet 9 forskellige cd.er.
Du vil aldrig komme i nogen dyb trance-lignende tilstand, nåe du lytter til disse.
Men hvis du bruger din cd flittigt, vil der helt sikkert komme resultater.Jeg plejer at råde mine kunder til at slumre, falde i søvn for natten, imens man hører cd-en, så virker den bedst.
Så held og lykke med cd-en.

Hilsen Bo Christensen www.bohypnose.dk

din cd anonym
hej.

Jeg ville gerne vide hvor din mor har købt cd'en henne?(:
vil nemlig gere selv prøve hypnose.

bo cristensen er fantastisk god the climb
hej med dig..
jeg har selv en hypnose cd som jeg har fået af Bo Christensen
jeg har også været hjemme ved ham for at blive hypnotiseret,Pga jeg havde kvalme hele tiden. han har virkelig gjort det bedre med mig, jeg har det stadig nogen gange, men han har virkelig gjort det bedre for mig,.
så tak til Bo [:)]

Hypnoterapi: bo cristensen er fantastisk god Den hypnotiserede
Ja, bo er helt fantastisk. Han er Mr. Hypnoterapi - intet mindre. Jeg blev kureret med det samme. Jeg kan også anbefale jer at læse denne artikel om [url=http://www.sundhedslex.dk/hypnoterapi.htm]hypnoterapi[/url] - den beskriver både de positive og negative sider ved hypnoterapi. Jeg har dog kun oplevede de gode. Tak BO!! Uden dig ville jeg være et nervevrag med alverdens angstlidelser.