Hypnose (rygeafvænning)

Hypnose (rygeafvænning) ANYA
Hej

Er der nogle af Jer der har prøvet hypnose mod rygestop? -eller kender en der har?

De påstår at mellem 80-90 % holder op med at ryge efter hypnose... (men det ville jeg også skrive hvis jeg skulle tjene penge på det!)

Det er rimeligt dyrt (1200,- kr. for en behandling) hvilket jeg synes er dyrt hvis det bare er fup. - men selvfølgelig billigt i den lange ende hvis det virker.

Det ville være rart med nogle kommentarer med nogle der har prøvet det.

på forhånd tak.
ANYA

Rygestop med hypnose X-storryger
Hej Anya
Nej det er ikke altsammrn der er fup, narurligvis er der nogle der er snydere beklageligvis, og 1200.- det var da en pris der rykker. Du skulle lige kigge lidt længere nede af siden og læse indlæget " Sådan stopper man " det er skrevet af mig, jeg fik hjælp med hypnose og betalte 500.- nu giver jeg selv hypnose-behandlinger, men læs nu der er også en mail adresse du kan skrive til. Med venlig hilsen T. Lundgren

Holdt selv op med hypnose Søren
For et halvt år siden anvendte jeg selv hypnose til rygeafvænning. Jeg betalte dog kun 800 kroner for det, hvilket jeg synes er utroligt rimeligt, når jeg tænker på alle de penge jeg allerede har sparet.
Jeg var hos en der hedder Erik Lunøe. Du kan finde ham på www.eriklunoe.dk

Held og lykke med det. Det er lettere end du tror.

Hypnose - Rygestop Brian Bidstrup
Jeg arbejder selv som hypnotisør og har ofte rygestop klienter. Jeg synnes selv jeg har gode resultater.

Jeg har hørt om hypnotisører som påstår at de har 70-90 procents succes rate. Jeg ved ikke helt hvordan de gør. Jeg kender ikke selv nogen der har så flotte resultater og jeg kender heller ikke til nogen videnskabelige undersøgelser der underbygger sådane resultater.

Hypnose kan være en god støtte hvis man ønsker at stoppe med at ryge og ofte kan man opleve at trangen forsvinder helt. For at opnå de bedste resultater er det vigtigt at man er motiveret for at stoppe.

Hvis man søger en hypnotisør er det vigtigt at finde en man kan have tillid til, frem for hvor meget det koster.

Mvh
Brian Bidstrup
www.positiveforandringer.dk

rygestop Hypnose
Hej T

Det kunne være rart, hvis du ville oplyse, hvilken
sted, du fik hypnose, eller et tlf. til dig selv

mvh bel@pfa

Underlig udtalelse fra hypnotisør Søren
Jeg er selv i gang med at kvitte smøgerne og jeg læste med stor interesse Brian Bidstrups indlæg. Han er jo selv hypnotisør og reklamerer med at han laver rygestop på en time.
Her i indlæget modviser han sin egen påstand.

Det er bare lidt for underligt?????

Jeg tror at man skal tænke sig godt om inden man vælger hypnotisør-.

kontakt X-storryger
Jeg fik hjælp i sorø.
mit tlf nr. er 60930515 her er man velkommen til at henvende sig. Med venlig hilsen T.Lundgren

fup for alle pengene stadig ryger
Jeg har været hos en hypnotisør i Viborg, Poul Daniel, i juni 2006. Jeg havde set mange spændende udsendelser på tv om hypnose og så en annonce i avisen!
Hypnosen bestod i, at han spillede en meget gammel cd med sin egen stemme og med dialekt, så der var flere ord, jeg ikke forstod. Jeg skulle trække vejret dybere og dybere og det var stort set alt han sagde- til sidst blev jeg så irriteret på den cd- stemme, for jeg kunne ikke trække vejret dybere og der kom ligesom ikke mere. Han var meget fokuseret på hvor dygtig han er- men jeg synes han virkede lidt forvirret- men manden er jo trods alt også omkring 75 år, vil jeg tro. Jeg fik intet ud af det- ud over at have brugt 1.200 af mine surt tjente penge. Hvis han har haft gode resultater - ja så tror jeg det er mange år siden.

Poul Daniel..... H. Andersen
Jeg har selv været hos Poul Daniel sidste år, dog var det på hans klinik i århus, jeg vil give dig ret i at han kan virke lidt forvirret, men han er 65 år.

Om det er en cd, eller ham selv i nuet man hører er ligemeget, men han taler jo også selv. jeg tror det det hovedsageligt drejer sig om er at "Give slip", altså jeg mener han mener jo ikke at man skal trække vejret så dybt at man eksploderer, men at man skal slappe af.

Mit rygestop virkede efter hensigten og det er mere end de 2 andre jeg har været hos for samme behandling.

Har også været hos lunøe Anne-Mette
Jeg har været hos Erik's hypnose rygeafvænning i 2006, men det virkede ikke.
Du skal nok have troen og viljen inden du prøver hypnose.
Det er ikke så nemt med hypnose, tror at nikotin plastre og
tyggegummi er bedre, og så koster det ikke så meget som hypnose.

Rygestop i København/Søborg Patrick Zenius
Jeg arbejder også med hypnose, og rygestop er et almindeligt emne.

Jeg lægger vægt på, at personen skal være motiveret for at kvitte smøgerne. Ingen hypnotisør kan "trykke på en knap", hvorefter personen er røgfri. Hypnose er blot et stærkt redskab til at understøtte klientens egen proces.

Jeg praktiserer i København og Søborg, og uddanner selv hypnoterapeuter. Kontakt mig på www.zenius.dk eller telefon 61 336 338.

Læs mere om rygestop på http://www.zenius.dk/terapi_hypnose_coaching_rygestop_og_tobaksafvaenning.php

Gode erfaringer med hypnose / regression... Anders Aagaard
Hej

Jeg arbejder dagligt i min klinik i København med hypnoterapi i forbindelse med rygestop, og får mange positive tibagemeldinger. Mange er overraskede over hvor let det er at kvitte smøgerne og finde den indre ro.

Hvis du har lyst til at læse mere: www.aagaard-psykoterapi.dk

Virker kun hvis du vil Johnny Deep
Hej Anne-Mette
Jeg har også været hos Erik Lunøe, for ganske kort tid siden. Det virkede for mig. Jeg har læst en del om hypnose inden jeg valgte at bruge hypnose til at stoppe med at ryge. Det jeg fandt ud af var, at du skal have motivationen til at stoppe. Hypnose er ikke en tryllestav, der får dig til at stoppe. Det er din vilje og lyst sammen med hypnosen, der får det til at virke.
Forresten fortsætter de fleste, der tager nikotin produkter ved med at tage dem. Det er bare at skifte den ene gift ud med den anden. Kan ikke forstå at det lort må sælges. Det samme gælder cigaretterne. Men statskassen klapper i hænderne.[;)]