Hysterisk...?

Hysterisk...? Anononym
Jeg gik i forgårs i seng med min kæreste uden kondom - jeg bruger dog p-piller (som jeg tager til tiden), og mit spørgsmål er egentlig bare, om jeg har nogen som helst grund til bekymring for at være blevet gravid? Jeg plejer altid både at bruge p-piller og kondom nemlig... Jeg har lige haft mens. - den sluttede dagen før, vi havde sex; det burde vel også være en fordel...?
Hilsen en, der nok er lidt hysterisk - og derfor har brug for at blive 'banket' i hovedet med lidt fornuft :)

Jeps... elway
Der er ca 0.000000000001% chance for du er blevet gravid..

For det første så virker dine p-piller 99% og for det andet, så skal du have ægløsning for at blive gravid. (Ægget skal befrugtes du ved)

Men fremover kan du jo p-piller, kondom OG pessar.. så lige slutte af med en fortrydelsespille hvis du er i tvivl.. hehe :) Det er selvfølgelig en joke..

Jeg tør godt påstå 100% at du ikke er gravid..

I øvrigt må jeg lige nævne for dig, at p-piller plejer være mere end rigeligt for ikke at blive gravid.. Der er vel et par millioner kvinder i DK som nøjes med at bruge dem.. Selvfølgelig er kondom godt mod kønssygdomme, men hvis du går i seng KUN med din kæreste, så burde det jo være rigeligt.

Hvis du spiser p-pilller er din mens fake Uddan
Den er ikke resultatet af en ægløsning.

Femidom, måske? Anonymous
Du skriver, at du plejer at bruge både p-piller og kondom. Der er 2 muligheder:

1: Enten er du en mand, og så er du sgu nok blevet steril af at bruge p-piller, derudover har de virket som kraftig hormonkur, hvis du skriver, at du lige har haft mens.

2: Eller også er du kvinde og bruger femidom og ikke kondom. Desværre er der ikke mange femidomer tilbage, det var ellers en jævn success i slut80erne, men nu er der ingen kvinder der gider dette.

Mon ikke det er din kæreste (mand), der bruger kondomet og dig, der bruger p-piller? P-piller er designet til prævention og sikkerheden er temmelig stor, så jeg tror ikke du skal være bange. Hvis du er i tvivl kan du altid få foretaget en graviditetstest, husk det [:)]

Du er gravid supersperm
Du er næsten helt sikkert blevet gravid. Derfor bør du omgående få foretaget en forebyggende abort og i samme omgang få fjernet æggestokkene. Bare for en sikkerheds skyld.

God ide supersquirt
så undgår hun også kræft i livmoderen.

Nej nej Olga
for hun har jo ikke fået fjernet livmoderen, du skriver æggestokkenene, så ud med helet skidtet så er man da sikker på ikke at blive gravid. Ja det er rart at gå med livrem og seler, så er man da sikker på ikke at tabe bukserne [:D][:D][f]