Hytteost erstatning

Hytteost erstatning Shadow81
Hej med jer..

Jeg skal til at starte på en kur, for at få kikstartet en ny livsstil, men der står at jeg skal spise hytteost til frokost hver dag.. Og jeg er ikke så glad for det, er der nogen der ved, om man kan erstatte det med et eller andet?

På forhånd tak[:)]

Ja ymer, du manden1
tager 1 liter ymer i lukket katon, dette koger du i ca 15 min, derefter sætter du gryden til afkøling med vand og katon med ymer, når det så er koldt, åbner du katonget og hælder, indholdet ud i et klæde som ligger i en skål, vrid klædet og sæt noget tungt, ovenpå, natten over, om morgen er alt valle væk og du har en fin og ikke fed hytteost.

Hytteost Anonym Q
Hytteost behøver ikke være kedeligt...
Tag en dåse tun i vand, bland den med hytteost. Man kan også blande majs, ærter o.s.v i blandingen. Pynt den med tomatbåde og citronskiver. (citronen kan man vride over blandingen ved bordet eller lade være)
Der findes mange gode opskrifter med hytteost. Ellers komponer nogen selv.

ps... Anonym Q
Der findes både en ligth og en fed hytteost.

Tak Shadow81
Hej igen..

Tak for svarene, jeg må vist prøve mig lidt frem, ellers må jeg jo bare få det ned på en eller anden måde..

Go aften til jer alle!

altså tofly
hvis du skal spise det, så skal du vel.
Men du kan tilsætte det nogle smagsting så du bedre kan lide det.
Jeg elsker at spise det med citronsaft, purløg, lidt salt og rejer... men også friske krydderurter som du hakker og blander i smager godt.
Du kan jo også spise det med frugt, prøv at blende lidt tørrede abrikoser med appelsinsaft og citronmelisse og dryp det på... smager godt.... hvis du spiser fisk til, forestiller jeg mig at det kan smage godt med lidt revet peberrod blandet op med hytteosten.
Ja kun fantasien sætter grænserne :O)