I islam er der dødsstraf............

I islam er der dødsstraf............ mandaabenraa
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article231712.ece

Intet anonym
Der er intet galt i at kritisere en kriminel massemorder, som var månekulten islams grundlægger.

øhh dansk
Hvor er det lige du vil hen med det indlæg? Det eneste det link viser er at DFU er nogle halvhjerner

du er anonym
Du er ikke dansk, men en såkaldt flygtning. Halvhjerner findes der mange af på venstrefløjen, og specielt blandt de falske flygtninge.

hejsa joan.d.arc
Hvem kalder I falske flygtninge? Er I villige til at tage ned til de steder folk flygter fra? Sudan, Gaza, Iraq og Iran??? prøv at bo resten af jeres liv dér, og I vil forstå hvorfor nogle mennesker flygter derfra.
Men snart jager I danskere på flugt med jeres højrenationalistiske væremåde, der vækker oprør og splid og strid i landet, fremfor at skabe plads til os alle, uanset tro, religion eller hudfarve.
Jeg har ikke lyst til at bo i landet hvis det er DF der skal bestemme tonen i dansk politik, da jeg synes det er skummelt at dele folk op efter hvor de kommer fra i verden. VI er alle mennesker, og bør opføre os ordentlig overfor hinanden.


Guds fred og alt godt!
katarin@

Der er sådannej
Asocialkammeraterne importerer økonomiske flygtninge i et stort antal. De falske flygtninge er velegnet som rødt stemmekvæg ved valgene.

ikke dansk? `Dansk
Er jeg ikke dansk?? Nå for pokker... jeg tror da lige jeg skal hjem og have mig en lille snak med min mor :s
Jeg vidste hun ikke var helt ærlig overfor mig... Gad mig vide hvor jeg så stammer fra *tænker så det knager*

nej sådannej
Du er ikke dansk Abdul, du er bekvemmelighedsflygtnimg, der lever af dansk socialhjælp.

Hør efter.. Hørså
Hør her, katarina, endnu engang opfører du dig som et fjols ved at skrive

"skummelt at dele folk op efter hvor de kommer fra i verden. VI er alle mennesker, og bør opføre os ordentlig overfor hinanden."

De må komme fra Australien, Japan, Brazilien, what so ever...

Men i det her tilfælde deles de op efter religion (idiologi/tro) ved islam, og aldrig har vi da i nyere tid haft så megen uro i Danmark som efter vi har fået den islamiske indvandring.

Og ret så din opfordring til at opføre sig ordentligt over for hinanden til de islamiske indvandere, som råber luder, vantro, jødesvin og meget mere efter os!!

Hvilken byrde både økonomisk og socialt er de ikke blevet for det danske samfund. Og iblandt er der "fupflygtninge", når ca. 5.500 af dem er på længerevarende ferie i Libanon skal hjælpes "hjem" på statens regning, her iblandt Akkari og hans kone (som ikke er DK statsborger) - så kryber han i skjul her, den tvetungede imam.

Før levede de af ulandshjælp - nu lever de af kontanthjælp! Uden ret stor vilje til at yde en indsats som gengæld for alt det de "nyder af" i vort land. - Jo, de nyder at rejse på lang ferie for kontanthjælpen til det land, de er flygtet fra. Der ER da noget galt i den sammenhæng.