I morgen kommer Harmageddon

I morgen kommer Harmageddon sebl
Så er den god nok venner - jeg har nærlæst og studeret beviserne i Bibelen, og der er ingen tvivl: i morgen kommer Harmageddon. Hvis I ikke har nået at omvende jer, er det ved at være op over, venner [;)]

Jeres egen debattræl

he he.. donna
så må vi hellere skynde os[:D]

Nej jeg tror du tager fejl again! reach
Harmageddon kommer altid den 1 oktober, det plejer Harmageddon
at gøre. Det kan vi ikke lave om på, så du må have lidt
tålmodighed endnu.

Med venlig hilsen
Walther

Nej, det er helt sikkert sebl
Mit påstand bygger på studiet af den hellige skrift, så jeg er slet ikke i tvivl om at det bliver i morgen. Men du kan stadig nå at overføre dine penge til min bankkonto og dermed overleve Harmageddon - nu gælder det om at være med i arbejdet her i de allersidste timer [;)]

Sner det? jirene
Har du drukket for mange sneøl, again?

Nej da sebl
Bare nærlæst Bibelen. Vil du med i arken?

Så er det i dag, venner sebl
Skynd jer at omvende jer - og hjælp i det allersidste arbejde med at kalde til omvendelse. Det store værd har brug for din hjælp, og du har brug for at hjælpe værket, så du overlever Harmageddon. Med andre ord - der er ikke andre veje til frelse end at sætte dine penge ind på min bankkonto med kontonummer:

666 666 666 666 666 666

Har nogle troet på Harmageddon sebl
Det er kommet mig for øre, at nogle har fortrudt de penge de har indsendt på min konto, fordi Harmageddon ikke kom igår. Det må være en misforståelse - jeg har aldrig sagt, at Jehovas sagde Harmageddon ville komme igår, kun at jeg havde studeret Bibelen og fundet ud af, at det skulle være i går.

Det der er forskellen på mig og andre er, at jeg indrømmer min fejl - for det gør kun Guds sande tjenere. Nu er jeg blevet klogere, og tror indtil videre på, at ingen ved hvornår Harmageddon kommer. Så det vil jeg fortælle til andre kristne, så de i sandhed kan lære af fejltagelsen.

Det er jo det der bringer værket videre - at andre nu kan lære af den fejlslagne dato, så de ikke går og kommer med falske forudsigelser. Jehova er med dette værk, og det må jo være tydeligt for enhver, at budskabet om at Harmageddon ville komme igår var "mad til rette tid" - det strømmede ind med midler til arbejdet på konto 666 666 666 666 666. Hvilket klart beviser, at Jehova står bag arbejdet og på forunderlig vis får værket til at vokse.

Hvad siger I - vil I ikke være med mere? I arme syndere der vender ryggen til Jehova. Det var jer der troede Jehova havde sagt noget han aldrig har sagt - jeg læste bare i Bibelen. Vil I forlade Jehova pga noget Jehova ikke har gjort? Kom så tilbage, eller det bliver værst for jer selv.....

Jeg vil stadig godt være med, jeg så Lyset again ....... jalmar
´


... Og forstår at det ikke drejer sig om at Harmageddon ikke kom - men om det nye Lys
med Budskabet om Harmagedon kommer når der mangler Penge - Hildet være dig du store Profet!
Himlenes, Jordenes og Gudernes beskytter - Og formidler af det store Budskab om Tællelysets magt, til at
fjerne enhver mistanke om, at du skulle have andet på, sinde end at pleje andet end egne økonomiske interesser.


Med ærbødig hilsen

jalmar

Du vil overleve Harmageddon sebl
Du er bedre end de andre, som ikke sender penge til værket på kontonummer 666 666 666 666 666. Det er tydeligt at du er et af de får der lytter, uden at have en trættekær ånd, der stiller spørgsmålstegn ved, om Jehova nu også har valgt de rette ledere.

Stol trygt på Jehova og overlev Harmageddon når de andre lidettroende bukke bukker under ved Harmageddon.

Re: du vil overleve Harmageddon janemissy
Hej Again!

Godt forsøg! Men her er lidt information til dig så der kan komme lidt mer kød på benene.

http://www.bandoli.no/norsk/religionstriks.htm

Held og lykke med din nye sekt. Håber at du bliver rig og lykkelig![;)]

Med ydmyg hilsen

Jane

Du får lige det rigtige link sebl
Der var en fejl i dit link - her er det rigtige http://www.bandoli.no/norsk/religiontriks.htm

Men du har helt ret i, at vi er en lille og udvalgt skare. Den brede vej fører til fortabelse, men vi har fundet gennem nåleøjet pga vores omfattende Bibel-studie - der findes ingen anden vej til frelse end gennem os.

Forøvrigt er vi ikke en sekt - vi er de eneste sande kristne. Kristenheden - disse blasfemiske navnekristne er en sekt, uanset hvor mange de er.

Get A Life Main! Randi M
Tror du selv at dommedagen er nær?? Det er blev sagt i årtier, og stadig er intet sket.. Det Bullshit..