I seng sammen på 1. date

I seng sammen på 1. date Anonym
Hej alle [sol]

Jeg har en kommende date med en rigtig dejlig fyr, som jeg kun kender lidt og har mødt et par gange. Vi har skrevet rigtig meget sammen her på det sidste og kemien er der, han er bare helt perfekt for mig, og jeg kan ikke vente med at skulle på date med ham. Han skal overnatte hos mig, pga. der er noget afstand imellem os. Nu har vi skrevet sammen et stykke tid, og beskederne bliver mere og mere flirtende og frække, og han lægger rigtig meget op til, at vi skal lave noget den nat han skal sove hos mig. Jeg spiller bare med på legen og svarer frækt tilbage, men jeg er lidt i tvivl om det er det rigtige jeg gør. Altså jeg vil vildt gerne ha' ham som kæreste, og jeg kender ham jo lidt i forvejen. Så tænker jeg bare lidt på, om det vil være billigt af mig at gå i seng med ham? . Jeg er en ret så genert pige, og har ikke været sammen med så mange, så jeg er altså ret nervøs for det hele, hvis jeg nu ikke er god nok til ham og sådan. jeg har det også med at "love" for meget til fyre for måske at gøre dem lidt mere intresserede i mig, men jeg fortryder altid hvad jeg har sagt. - men misforstå mig ikke, ham her er altså VIRKELIG dejlig, og han er en jeg gerne vil kunne vise mine venner og familie, som min kæreste.
Håber i vil hjælpe mig

Gør det bare anonym
Gå du bare i seng med ham hvis det er det du har lyst til.. Det der med at være så forsigtig hører fortiden til. Han vil ikke betragte dig som billig af den grund, og slet ikke når i har haft fræk flirt på mobilen.
Held og lykke med kærligheden :-)

oversell ... moden kvinde
*G* jamen så ligger du som du har redt! Han skal nok finde ud af at du har lavet oversell sexuelt (erfaringer osv). Hvorfor ikke fortælle ham at du slet ikke er så erfaren osv. Det er ret sødt med unge kvnder, der ikke "ved så meget endnu". Vær hvad du er! Det er noget af det vigtigste!

...... beckie77
Hejsa..
Du skal jo nok gøre op med dig selv, hvordan du vil have det med at skulle i seng sammen på den 1. date. Og hvis du der kommer frem til, at det ikke er det bedste for dig, ja så skal du ikke gøre det. Så hellere sig til ham, at du synes rigtig godt om ham, men at du synes at mht. til at sove sammen med ham på 1. date, så er du kommet frem til, at det ikke er det bedste for dig, og at du gerne vil lære ham bedre at kende inden I tager det skridt.
Det kan selvfølgelig være svært, at skulle sige det, hvis han er af den mening, at I skal sove sammen, men du skal ikke lade dig presse af hvad HAN vil, men KUN hvad du selv føler du er klar til, ellers får du ikke noget ud af det.
Jeg håber du kan bruge svaret.
Held og lykke :-)
[s][f][s]

Lad være ! ayla1978
Jeg kender ham selvfølelig ikke, men jeg synes det er lidt mistænkeligt at han som du selv siger " ligger meget op til at i skal lave noget den nat "

MIN erfarring har lært mig at fyre, der er så pågående kun er ude på en ting, og når det er opnået, hører du ikke andet end en lad undskyldning om at han ikke er klar til et forhold pt, eller en anden undskyldning.

Var han forelsket i dig, som du så åbenlyst er i ham - ville han slet ikke " turde " være så anmasende !

Min mand er lige med på sidelinien, og han er fuldstændig enig med mig.

Så mit råd er, tag det roligt, vær ærlig og sig til ham at han ikke skal forvente noget, før du har lært ham bedre at kende.

Det vil måske give ham lidt mere respekt for dig som person - eller også melder han ud, og gider ikke på date.

Jeg er ikke ude på at gøre dig ked af det, men pas på dig selv og dine følelser.


Ayla

den røde djævle på besøg bare en med råd
Mød ham og får du lyst tils sex gør du det, men men men

Jeg synes ikke du skal gøre det..

Test ham og sig du har det røde og derfor ikke dur til noget den weekend han kommer.

Sig det gerne et par dage før han komme og se hvordan han reager på det..

Hvis du så når dagen kommer skulle få lyst kan du jo altid sige at det er overstået

Hvorfor anonym q
ikkw bare se hvad tiden bringer. Måske lige fyre en sms af hvor du skriver at det er nemt og sms frækt, men vi må se hvad tiden bringer...
Men ser nu ikke noget forkert i og have sex med en når man har lyst, bare man beskytter sig. Men der er heller ikke noget galt i og vente og se om der er god kemi når man ikke bare er på sms.

Held og lykke med kærligheden [;)]

Apropos tøjter.... anonym
Lad være han mister respekten for dig og vil se dig som en tøjte....

Er enig med Ayla Africa suck´s
Fremgangsmåden minder meget om den visse mænd bruger der KUN er ude på et "one night stand".... behøver jeg at nævne at telf. er TAVS mange dage efter???...Indtil det klør et vist sted på den fucking møgstodder...Så kommer ellers alle de dumme undskyldninger der der skal forklare den manglende kontakt...Så gør det IKKE!.. lad ham vide den gyldne regel om at man ALDRIG har samleje ved første date... så finder du snart ud af om hans interesse er seriøs...mvh. TS.

forelsket, nej anonym
Hej
Hvor giver jeg dig ret. Min bekendt gik med på det ved det første møde, forelsket som hun var. Hvad skete, han ville kun bruge hende, når han har lyst. Nu er hun ulykkelig.
Næe, jeg tror heller ikke denne fyr er forelsket. [:|]

??? anonym
Spurgte også lige min mand. Han er enig, det er bare et knald.
Så er der ingen interesse før næste gang han er trængende. Det er jo nemt.

Er det billigt?? påtværs
Er det billigt at have sex på første date?
Så'en ser jeg ikke på det. Man skal jo gøre hvad man selv lyster og hvis det er det du lyster, så er det jo det rigtige.
Alt det her med, at fyren ikke gider kvinde hvis de har sex på første date, har noget med fyren og gøre og ikke dig.
Jeg er nemlig kvinde og jeg gider da ikke en fyr der viser alt hvad han har på første date, jeg synes godt det må være lidt mysterisk. Men af den grund synes jeg da ikke, der er noget galt i at nogen synes det er fedt, det er helt iorden.

Du skal gøre hvad du synes er rigtigt. Og fortryder du og ikke vil have sex når I kommer der til og han så ikke kan forstå det, så er han ikke noget værd at samle på.
Vi er ikke alle sammen lige hurtige eller langsomme og man bliver nødt til at finde det punkt hvor det er optimalt for begge.

Held og lykke med daten [:)]

Kast dig bare over ham Virrkq
Er fornuftig fyr siger aldrig nej til sex.

Hvorfor spørger du? hjertet
Du kender jo godt selv svaret.

Her ser det ud til du får alle mulige slags svar, så i sidste ende er du nødt til at gøre hvad hjertet siger.

Jeg kan høre at du er vild efter at være sammen med ham, men du er bange for at din forhåbning om også at få et forhold til ham ikke holder stik. Det du så frygter er om du vil blive set ned på hvis han dumper dig bagefter.

Mit råd er, at du skal føle dig godt tilpas med det du er i lige præcis i nuet. Når du tænker på hvad der kan blive ud af det, eller hvad han eller andre vil tænke, så er du ikke tilstede i nuet og så får du intet ud af nogen af tingene.

Hvis DU får noget ud af dit valg, så gør han også, og så er chancen for at dit ønske imødekommes størst. Så følg hjertet og nyd hver eneste minut, fordi du gør det du har allermest lyst til, hvad det så end måtte være.

NYD dit liv. Det er det du har fået det til.

[l]

Godt mmi4ever
skrevet !! [:D]

/mmi4ever. [s]

Ja det er billigt! Anonym
men dejligt for en mand... Der er ikke noget bedre end når man skal have den skudt af at man så let kan finde en "nem" kvinde... Jeg skal ikke brokke mig, men en kvinde der spreder ben på første date eller har haft et utal af sexpartnere bliver ikke mor til mine børn. Sådan er det bare... Alt det i kvinder kalder "mystik".... PIST VÆK!

Hvis man virkelig VIL manden så må det også være i egen interesse at man lige holder lidt igen... Så slipper man for at sprede ben for een der bare lige skal have den skudt af... ;) ;) ;)

Sikke noget vrøvl ... .. ...
Der er godt nok nogle hellige fyre herinde.. der ikke vil have en der dyrker sex på 1.date.. Sikke noget pjat.. Min x-mand og jeg dyrkede sex på første date. Oven i købet med en 2 mand.. Og det har da ikke fraholdt ham fra noget.. Vi var gift i mange år og har barn sammen og vi blev skilt af andre grunde..
Og sinde har jeg aldrig set det som et problem... Det handler om at gøre det man føler sig tryg ved,.. Jeg skal på date i weekenden og som den garvede dater kan jeg smile.. over det der står..Det skal ikke handle om hvad han tænker om dig.. Men om du har lyst..
Jeg står i den samme situationen.. frække sms - bor lidt fra hinanden og hvad skal der ske ??? Tja.. Jeg har tænkt mig at sige det til ham om lidt og har også skrevet at - lige nu er det bare meningen vi skal ses. ( vi har kysset et par gange men kender ellers hinanden).... Så respekter digselv - så skal mændene nok respektere dig.. Ellers synd for dem..

Hvis jeg nu var dig bachelor
Hvis jeg var dig ville jeg holde ud og vente med at dyrke hed elskov til en senere date... Altså som udgangspunkt, men hvem kender natten måske er det bare så rigtigt at du ikke kan holde fingrene i ro.. Held og lykke - Det er fedt som du har det lige nu.. Nyd livet

ta ham bare med i seng asker
hvis han gør dig drivvåd og du sys han er lækker

Han er sød du er sød.......hop i bare lidt på hinanden..mange gange[l][l]

Og manden? påtværs
Okaj.. jeg opfatter det ikke billigt, manden er jo heller ikke billig ved at have sex på første date.
Jeg vil nok nærmer sige: En kvinde der har sex på første date er tegn på mangel af tryghed og manden der har sex på første date er et tegn på at han er kikset og uinteressant.

Men jeg forstår godt hvad du mener, med at man ikke personen bagefter. Vi er rigtig mange kvinder der hellere ikke vil gide en mand, hvis han vil have sex med os på første date, for så er han da virkelig uinteressant.

Sagen er jo den at du har ingen ide om personen efter én date. Eller for den sags skyld efter 10 dates, men måske stadig lidt mere ide. Og hvis man så allerede har haft sex med manden/kvinden, så er en 2.gang da lidt uinteressant ik? Eller?
Ja jeg ved det jo ikke selv, men jeg kunne forestille mig jeg ville miste interessen.

Men jeg kender nu folk, der havde sex på første date og som har haft langvarige forhold med den partner.
Så langt fra alle tænker som vi 2[;)]