I skal få jer en uddannelse.

I skal få jer en uddannelse. mandaabenraa
Det er ikke mange penge de får , dem der tager en uddannelse. Jeg kender en som der ingen indtægter har , af forskellige grunde - har været under uddannelse . Det burde jo være sådan , at det mindste man kan få er penge fra kommunen. Er man så helt umulig , eller ikke er under nogen regler for økonomisk hjælp , betaler man pengene tilbage. Sådan som hende jeg kender bliver behandlet på , kan jo ødelægge temmelig meget. Der kan også være et parforhold , husleje m.m. Der er ikke nogen der kan eksisterer uden en eller anden indtægt - men kommunen vil ikke hjælpe. Basta.

Jeg fatter ikke en skid! von_stricker
Det var dog godt nok en værre gang vrøvl.. Gør os alle den tjeneste at læse dit indlæg igennem inden du publicerer det.

Det kunne sikkert være blevet en god debat, men jeg kan simpelthen ikke finde hoved eller hale i indlægget ;-)

Ævlet indslag annonym
Har læst flere af den herre*s indlæg,og der er ikke helt noget fornuft eller sammenhæng i nogen af hans indlæg.Det er jo svært at finde ud af,hvad han vil opnå med disse indlæg.Det er meget sjovt at lege med sin pc,men han burde finde et andet sted at leje.Der maå da være en side for børn,eller mindre begavede,som kan lege med deres evner der.

Lige omvendt! Dia
Jeg tror godt, jeg kan følge dig. Det virker helt ulogisk, at det bedre kan betale sig at være på kontanthjælp, end at være studerende. Det er hårdt at være forsørger på SU. Og det virker underligt, at grænsen for kontanthjælp er sat så højt, når man samtidig mener, at studerende skal kunne leve for det halve, med eller uden børn.

Til jer andre, som ikke forstår det, manden skriver: Han har sikkert nogle problemer med at formulere sig korrekt. Hvis man ikke kan holde ud at læse det, så kan man gå videre til næste debat. Der er ingen grund til at nedgøre andre, især ikke, når man selv ikke formår at skrive helt fejlfrit. Det er simpelthen for lavt!

??? klæ
"Har læst flere af den herre*s ( herres ) indlæg, ( mellemrum efter tegnsætning )og der er ikke helt noget ( heller ikke helt noget? ) fornuft eller sammenhæng i nogen af hans indlæg. ( mellemrum efter tegnsætning ) Det er jo svært at finde ud af, ( mellemrum ) hvad han vil opnå med disse indlæg. ( mellemrum ) Det er meget sjovt at lege med sin pc, ( mellemrum ) men han burde finde et andet sted at leje ( leje eller lege? ) . ( mellemrum )Der maå ( må ) da være en side for børn, ( mellemrum ) eller mindre begavede, ( mellemrum ) som kan lege med deres evner der ( tegnsætning til sidst )"

Har tilladt mig at rette dit indlæg. Du kan jo vise dig som det gode eksempel og selv hoppe ind på de sider, du foreslår manden.

spild af tid, claespedersen
Hej Stricker,
Han skriver indlæg på samlebånd, og skriver aldrig tilbage. Lidt træls og spille sin tid på at læse og svare på hans indlæg.
Mvh.

Du har ikke ret, claespedersen
Hej Dia,
jeg skriver heler ikke for godt, men manden svare ikke tilbage, når man svare på hans debat indlæg. Det mener jeg man bør gøre af høflighed. Den form for envejs kummunikation bruder jeg mig ikke om.
Mvh.

Faglæren hjælp 1 min. Person to be and not to be
Så er det godt at Du kan være behjælpelig med Dine Faglærte fiktive kommentar fra din ende af

nåda anders hansen
er du kommet til næste side i TDC fagbogen.

????????? for klog
Har Du fået en køn skifte operation.?