I Thisted tror de på mirakler

I Thisted tror de på mirakler simon-says
Den mest omtalte kamp i Thisted FC´s historie står snart for døren, når løverne fra Østerbronx gæster Lerpytter Stadion på onsdag for at spille Landspokalturnering.

Thisted-træner Peter Enevoldsen erkender da også, at det bliver en stor mundfuld for jyderne.

”Det er jo en stor kamp for os alle sammen - og så mod Danmarks bedste hold. Det bliver en spændende kamp, og vi har alt at vinde, og F.C. København kan kun skuffe. Spillerne skal glæde sig, for man ved ikke, om de nogensinde får lov til at spille sådan en kamp igen,” siger Enevoldsen.

I Thisted læner man sig op af den gamle fodbold-ordsprog, der siger, at alting kan ske i fodbold, så længe bolden er rund.

”Man har altid en chance i fodbold, hvor alt kan ske. Den her kamp er for os ligeså stor, som når F.C. København skal spille mod Manchester United. De vil ligge pres på os, og det er en kamp, som spillerne kan lære meget af, og de kan se, hvordan det er på højere niveau,” siger Thisted-træneren.

Og selv om Thisted på papiret er dømt til at være en ren prygelknabe, så vil de alligevel gå efter, at pokaleventyret ikke slutter nu.

”Der skal i hvert fald ikke herske nogen tvivl om, vi spiller for at gå videre,” fastslår Peter Enevoldsen.

*FB* - godt man tror på sagen, selv når man ligger nummer tre i 2. division vest

Hmm... Svend35
Thisted spiller nu godtnok i 1. division omend de ligger i den tunge ende.

Jeg kunne godt se det sjove i hvis de kunne sende Don Ø's dyre duksedrenge hjem til Peter Bangs Vej med et nederlag selvom FCK er tårnhøj favorit.

Korrekt, de ligger nr. 13 i 1. division simon-says
Rart du er mere vågen end undertegnede C",)

*FB* - tak for svaret

Grønkjær Truck Curt
Ganske vist er han skadet, den gode Jesper, men er der ikke noget med, at han oprindelig er fra Thisted?

I såfald må han kunne give sine holdkammerater nogle gode staldtips, hvordan man dribler omkring på leret mellem pytterne. Så FCK skal nok klare den!