I vil blive genstand for alle nationernes had

I vil blive genstand for alle nationernes had ftg
I vil blive genstand for alle nationernes had på grund af mit navn. — Matt. 24:9.

Efterhånden som enden nærmer sig, vil Satan få nationerne til åbenlyst at vise deres had til Jehovas folk.
(Ez. 38:10-12, 14-16) Da vil Jehovas tid være inde til at skride til handling. Han siger: „Jeg vil vise mig stor og hellige mig og gøre mig kendt for øjnene af mange nationer; og de skal vide at jeg er Jehova.“ (Ez. 38:23) Jehova vil da hellige sit store navn og udfri sit folk fra forfølgelse. Derfor kan man sige: „Lykkelig er den mand som holder ud under prøvelse.“ (Jak. 1:12) Lad os, efterhånden som Jehovas store dag kommer nærmere, glæde os over at vi er blevet „anset for værdige til at blive vanæret“ for Jesu navns skyld. (2 Pet. 3:10-13; Apg. 5:41)

Her er en bibel så du kan slå skriftstederne efter -> http://www.watchtower.org/bible/index.htm

ftg - lige så tit du postulerer.1)...................... jalmar
...............at vi bliver lagt under had, lige så tit vil og kan jeg bevise, at det er dig og din sekt!
Du har flere gange postuleret, at I ikke var en Profet, og derfor ikke var ansvalig for De næsten utallige fejlslagne Profetier:

ftg ER NEDENSTÅENDE OGSÅ LØGN?Visning:
" The Watchtower", 4/1/72, p. 197 Skrevet af jalmar , 10.jun.2006, kl.09:20


IDENTIFYING THE "PROPHET" --
"So does Jehovah have a prophet to help them, to warn them of dangers and to declare things to come? These questions can be answered in the affirmative. Who is this prophet?...This "prophet" was not one man, but was a body of men and women. It was the small group of footstep followers of Jesus Christ, known at that time as International Bible Students. Today they are known as Jehovah's Christian Witnesses...Of course, it is easy to say that this group acts as a:

>>> ‘prophet' of God. <<<!

It is another thing to prove it." The Watchtower, 4/1/72, p. 197. (See Deut. 18:21)

Se ftg du kan ikke afskrive at du er en del af et "Profetetisk foretagende"!


FORTSÆTTES I NÆSTE iNDLÆG!


M.v.h.
j*

ftg - lige så tit du postulerer.2)...................... jalmar
..............Du kan vist heller ikke benægte, at dette "Profetiske Foretagende" du er en del af, har Udråbt "HARMAGEDDON" adkillige gange i tidens løb:

>>>-------> "Altså talt Guds Ord!"

uden dette er blevet en SANDHED!

Du kan vel heller ikke benægte, at nedenstående står i bibelen, om dem der taler GUDS ORD!

Femte Mosebog 18:20-22


v20 Men den profet, der formaster sig til at tale noget i mit navn, som jeg ikke har befalet ham at sige, eller som taler i andre guders navn, den profet skal dø!« v21 Måske tænker du: »Hvor kan vi vide, at det, han taler, er noget, Herren ikke har sagt?« v22 Hvis en profet taler i Herrens navn og hans ord ikke indtræffer og går i opfyldelse, da er det et ord, som Herren ikke har talt. I formastelighed har profeten talt; fra ham behøver du ikke at frygte noget.

OG:

Matt. 24 : 11

v11 Mange falske profeter skal stå frem og føre mange vild!

OG:

Rom. 16 : 18

v18 Den slags mennesker tjener ikke vor Herre Kristus, men deres egen bug, og med søde og indsmigrende ord forleder de troskyldige mennesker!


Rom. 16 : 18 Netop hvad jeg mener om din Organisation!


Endnu engang er det bevist udover enhver tvivl, med Jeres egne samt med Bibelens ORD - GUDS ORD, at det er Jehovas Vidner og Vagttårnsselskabet der bliver beskrevet i bibelen, hvis den ellers er til at stole på!

ER DEN DET FTG?


Med venlig hilsen

jalmar

Og det tror du på? sanessa
ikke for at være flabet, men helt ærligt...er det ikke bare for nemt at kaste sin hån ud over andre, bare fordi der står skrevet et eller andet i en bog et sted?

Hvad med at sprøge indad i dig selv...du tillægger godt nok Satan en meget stor magt...større magt end Jehova...Er du helt sikker på det ikke er mennesker og menneskelige egnskaber du taler om?

Nej, ftg! Du fejlciterer!!! Den forundrede
Der står ikke: I vil blive genstand for alle nationernes had på grund af mit navn. — Matt. 24:9.

Jesus udtaler sig til disciplene om, hvornår den sidste tid inden undergangen:
"For folk skal rejse sig mod folk, og land mod land, og sted efter sted skal der komme hungersnød og jordskælv. Alt dette er begyndelsen på veerne. Da skal de udsætte jer for trængsler og slå jer ihjel, og #I skal hades af alle folkeslag på grund af mit navn#. Da skal mange falde fra, og de skal udlevere hinanden og hade hinanden. Mange falske profeter skal stå frem og føre mange vild. Og fordi lovløsheden tager overhånd, skal kærligheden blive kold hos de fleste. Men den, der holder ud til enden, skal frelses. Og dette evangelium om Riget skal prædikes i hele verden som vidnesbyrd for alle folkeslag, og så skal enden komme." Matt. 24. 7-14

Det er let at se, at det netop er denne passage, som er hele drivkraften i JV's missioneren. Når ftg fejlciterer og bruger "nation" i stedet for "folkeslag" er det sandsynligvis for at gøre teksten mere nutidig - mere skræmmende - og at pege på situationen i Mellemøsten for tiden.
Men læg mærke til, at Jesus siger, at dem, som holder ud, skal frelses!!!
Ikke noget med at dem, som tror på JV er de eneste, der bliver frelst!!!!

Rejs til USA. Anonym
Du kunne blive en fortrinlig Tv prædikant *GGG*

Det er det jeg mener sanessa
Hvad tror DU? Du snakker kun om hvad der står i den bog....Det giver ikke mening! Du er nødt til at hive hovedet OP af den bog og fortælle hvad det er du snakker om...jeg ser sgu ikke nogen satan som han er beskrevet nogen steder...heller ikke nogen gud. Og jeg bliver ikke klogere af at få citater fra biblen hele tiden....Hvis du vil gøre mig kklogere, så må du fortælle hvordan de ord skal forstås ind i den virkelighed vi har nu...hvad det betyder for DIG...og for MIG....

Hvad er forskellen på folkeslag og nationer? ftg
Prøv at læse hvordan det gengives i Bibelen på hverdagsdansk.

"Og evangeliet om Riget vil blive forkyndt ud over hele verden, så alle nationer kommer til at høre det - og så skal afslutningen komme." (Mattæus 24:14)

http://www.udfordringen.dk/bibel/kapitel.php?ID=40&nr=24

Det er Jehovas vidner der forkynder denne gode nyhed (evangeliet) om Riget over hele verden, så alle folkeslagene kan høre det, - og vi uddeler gratis læsestof, så alle der ønsker det, kan lære sandheden om riget at kende.

Ja, det står i en bog, halfevil333, ftg
og du kan jo se at det er rigtigt.

Vi har aldrig gjort alt det vi bliver beskyldt for. De hader os uden anden grund end den at vi tilhører Jesus Kristus.

Bibelen er profetisk, halfevil. ftg
Det er ikke os der har bedt om at blive hadet, men vi bliver hadet, fordi det står skrevet. Vi bliver også forfulgt nogle steder, og mange af os er blevet slået ihjel på grund af vores tro. Vi har undersøgt Bibelenen, og fundet ud af at det der står i den er sandt. Derfor tror vi på den, og lever efter den.

Jeg synes det er noget pjat sanessa
At føle sig ophøjet fordi man er hadet...på samme måde som en person i bog. Hvad godt er der i det? Er det ikke visionerne personen forkyndte eller lidelserne personen blev udsat for der definerer noget guddommeligt?

Det er at indkapsle sig i en verdensfjern definition af sig selv...Det tjener jo ikke rigtig noget formål andet end ynk at definere sig selv på den måde. Det er ikke spor konstruktivt.

Vi ved, at så snart nogen...uanset hvem det er, forsøger at gøre gode gerninger...så afstedkommer det polarisering.... Nelson Mandela? Mahatma Ghandi? Martin Luther King? Salvador Allende?...der er masser af den slags helte og profeter, der har dannet skoler med tilhørende modstandere der udsætter tilhængerne for forfølgelse....

Jeg synes du skulle prøve at dyrke Monty Pythons "Life Og Brian"...den bliver simpelthen mere og mere morsom...den sætter nemlig præcis fokus på menneskets ulidelige selvhøjtidelighed.

Sorry ftg...kan ikke følge dig. Jeg synes ikke du dine forklaringer gør mig klogere...at antage at biblen er profetiks ...det er en påstand der kræver lidt større indsats fra din side, for at få tilhængere til... Assertion er at evnen til at gøre sine påstande sandsynlige, begribelige og overbevisende....det mangler du meget efter min mening.

Anyways...hav en god aften

Jamen der er da pænt af........................... jalmar
..............jer ftg, sådan at advare andre, Problemet er bare, at du står på den forkerte side af de troende, som jeg gang på gang har bevist!

Det er nu ligefør jeg får ondt af dig i din enfold, men du er og bliver misledt.

Håber det går op for dig før det er for sent!


H:
J*

Det er muligt at vise næstekærlighed. ftg
Jehovas vidner hader ikke nogen.

Ftg har.. Jens P.
som sædvanlig misforstået det hele.

Det bibelen taler om, er at Jesu efterfølgere ville blive udsat for forfølgelse.
Historien har vist at det har fundet sted, kristne har fra tid til anden været udsat for forfølgelse.

Det laver ftg om til at være: Jehovas Vidner bliver forfulgt, endda uden grund !

Det er rigtigt at der er mange der ikke bryder sig om Jehovas Vidner, men det er ikke p.g.a. at de lever efter bibelen. Man kan sige at der når de IKKE lever efter bibelen (blodspørgsmålet, falske årstals-profetier,deres propagandablade,o.s.v.)

Biblen taler om at man vil blive forfulgt for Jesu navns skyld, og altså ikke fordi en mystisk sekt bliver opfundet i slutningen af 1800-tallet.

mvh JensP.

Det er der ikke ret mange, der gør sanessa
Det definerer ihvertfald ikke JV...at det er mennesker der viser næstekærlighed og ikke er hadefulde...det er størstedelen af verdens befolkning

Umenneskelige forfølgelser sebl
Og hvilke umenneskelige lidelser du må udholde her på debatten. Eksempelvis er vi flere, der gerne vil i dialog med dig, men det opfatter du jo som forfølgelse....

Forstår du egentligt forskellen på uenighed og forfølgelse?

Dejligt præcist.... sebl
Så blev den ged vist barberet....

Forstår du egentligt hvad du læser? sebl
Forstår du egentligt, hvad det er halfevil333 vil sige med det hun skriver?

Sig mig er du helt rigtig i hovedet? GuSa
Jeg tror du er masochist ftg, ikke i sexuel forstand, det kan jeg ikke udtale mig om, men du er forelsket i din egen lidelse, og din rolle som medlem af en stor gruppe, der tilbeder sig selv i offerrollen. I søger det overalt, og vi andre kaster op i kor. Ikke over biblen eller at tale om Gud og tro, men over måden I gør det på. Kan du så fatte det?

Ramt perfekt og helt rent! jalmar
.............Hvor ville jeg ønske, at ftg kom med en kommentar!

Men du må ikke glemme, at ifølge JV's bibel, med de efterfølgende publikationer til forklaring af JV's bibels Indhold, er det du skiver formodentlig ikke JV's Sandhed!


Med venlig hilsen

jalmar

3+ Indskudte sætninger ftg............................ jalmar
..............Du kan sgu da IKKE tage din bibels ord til Indtægt for, at nedenstående ikke er sket ftg!

http://www.silentlambs.org/dojwprotectcm.htm

Dette grænser så i den grad til enten Idioti eller Blasfemi, du må selv vælge!


Hilsen jalmar

¤¤¤¤¤¤ KORREKT ¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ftg
Jeg har selv været meget hadefuld engang, og var ikke nem at omgås, men så lærte jeg sandheden at kende kende, og begyndte at forandre mig. Jeg kan godt fortælle dig at jeg har meget at være Jehovas vidner taknemmelige for, for dengang jeg lærte dem at kende, misforstod jeg alting, og de skulle bare sige et forkert ord , så fór jeg i hovedet på dem, men de var altid søde og venlige, uanset hvor agressiv jeg var. De har fundet sig i meget. Så, jo, halfevil333, hvis ikke Jehovas vidner havde så meget kærlighed, havde jeg aldrig lært sandheden at kende.

"For Guds ord er levende og virkende og skarpere end noget tveægget sværd og trænger så langt ind at det deler sjæl og ånd, og led og [deres] marv, og kan bedømme hjertets tanker og hensigter. Og der er ingen skabning som er usynlig for ham, men alle ting er nøgne og blottede for hans øjne, ham vi skal stå til regnskab." (Hebræerne 4:12-13)

Guds ord kan forandre et menneske.

Kære ftg sanessa
Det er dejligt at vide, at JV har gjort noget godt for dig. Vidunderligt at du føler verden har forandret sig til det bedre efter du mødte dem, og at du fandt en vej at gå....

Der er ikke andet, der betyder noget, vel?

http://www.fathersloveletter.com/fllpreviewdanish.htm

Bemærk at jeg hverken er kristen eller bibelfreak....Men man oplever noget ganske særligt, når man gennemgår det link. En beskrivelse af ubetinget kærlighed....

Det er min tro!

Ingen regler, forbud, adgangskrav, udsmidninger, ingen grænser, ingen nationer, ingen folkeslag - ALLE er velkomne indefor.

En kærlighed der ikke søger sig selv, kræver kun et....at blive foræret væk.

Aloha ftg

Det er også den Gud jeg har lært at kende. ftg
Hvordan gengælder vi hans kærlighed?

"For dette er hvad kærligheden til Gud vil sige, at vi holder hans bud; og hans bud er IKKE BYRDEFULDE."
(1 Johannes 5:3)

Kærlighed er ikke en boomerang sanessa
det er hele pointen! Det er ikke meningen med at sende kærlighed afsted, at den skal sendes tilbage igen...så er centrum for den, netop kun en selv.

Vær du sikker på, at hvis alle definerede gud som ren kærlighed...så var det HAM, der blev udvekslet rundt omkring i verden...ikke bomber, ikke hadefuldhed, ikke racisme og forfølgelse. Det er mellem mennesker, der skal udveksles kærlighed...ikke i en lille lukket kreds der kan sidde og sende telepatisk kærlighed op i luften...At elske kærlighed passivt er luftkasteller. Kærlighed/gud kræver din aktive tilstedeværelse at være der for din næste...uden at sætte dem i gæld eller renter for det. Gud lever af at blive udvekslet mellem mennesker.

Det er kærlighed du sender afsted, når du elsker et andet menneske. Jo mere du giver, jo mere er der at give....du elsker jo ikke for at blive elsket tilbage....gør du?

Det er en naturlig følge. ftg
En der viser os ufortjent kærlighed kan vi ikke lade være med at holde af, og når vi ved at han er en kærlig Far, så ved vi også at hans bud er givet til gavn for os.

Iøvrigt er Gud ikke "kun" kærlighed. Han er kærlighed, retfærdighed, visdom og magt, og meget, meget mere.
Det er altså ikke kærlighed uden retfærdighed. Vi kan ikke bare gøre som vi vil. Vi er nødt til at vise kærlighed overfor andre, men Gud er tålmodig med os. Det var ham der elskede os først.

Tak for linket sebl
Det var et smukt link, som sætter fokus lige i kernen af kristendommen: Kærligheden:-)

Jeg har tilføjet linket til mine foretrukne....

Selvtak du sanessa
Dejligt at du siger det. Føles godt ind imellem også at kunne give andre noget, de kan bruge, i stedet for altid at modtage ;o)

Gem fil på disk Birgerx
Faders Love Letter er en flash film med filendelse .swf. Gem den permanent på din harddisk

1. Find den under Temp. Internet Filer (søg efter *.swf). Hos mig hedder den fllprevievdanish.swf. Omdøb til selvvalgt filnavn med endelse .swf. Herefter er den nem at dele med vennerne via mail eller fx. messenger.

2. Hent dernæst SWF Opener (freeware) her http://www.browsertools.net/

Nice lille proggy til at se flash filer med - dem findes der jo en masse sjove - og gode - af derude. Hver gang du har set en via browseren ligger den jo i Temp Inet Filer mappen, hvorfra de nemt kan flyttes til en anden mappe.

Hov... læs mere Birgerx
Glemte helt at nævne, at med SWF Opener følger SWF CacheViewer som helt automatisk kan vise hvilke swf-filer, der er gemt i browserens cache. Herfra er det nemt at gemme dem på disk.