IB-uddannelse

IB-uddannelse donna-ep
Jeg kunne godt tænke mig at høre fra en eller flere der har taget eller er i gang med at tage den 2-årige internationale Baccalaureate uddannelse, da jeg har nogle spørgsmål [:)]

Gymnasial ungdomsuddannelse - international sofia m
Kan du ikke bare stille dine spørgsmål.


ps. den findes altså ikke som tre - årig

... donna-ep
Jeg har ikke skrevet at uddannelsen tager 3 år. Hvor ser du det henne?

Jo, det kan jeg godt. Det er nok også nemmest sådan [;)]

Jeg skal lige fine ud af hvordan jeg kan formulere mine andre spørgsmål. Spørgsmålene er til de danskere der altid har gået i dansk folkeskole.
Jeg kunne godt tænke mig at høre om det har været svært pludselig at skulle undervises på engelsk, eller om Du/I synes det har været nemt nok? [:)]

Jeg snakker nogenlunde flydende engelsk, og får 10 og 12-taller for mine engelske afleveringer osv., så det er ikke fordi at det er noget jeg har svært ved.

Alt i alt donna-ep
Det tager alt i alt 3 år hvis man som mig tager Pre-IB, og derefter IB-uddannelsen. Men det har jeg ikke skrevet nogen steder [:)]

re: IB DrS
Jeg blev færdig med IB i '99, og havde inden læst på engelsk. Nogle af mine klassekammerater havde dog læst på alm. dansk folkeskole og de fleste (hvis ikke alle) klarede sig udmærket. Det er en god idé med pre-IB, især hvis du kommer fra en dansk skole.

Hvad er dine fremtidsplaner? Vil du flytte til udlandet, eller blive i Danmark? Hvorfor vil du læse på IB?

Okay donna-ep
Jamen det lyder da godt.

Jeg kunne godt tænke mig at starte på IB da engelsk interesserer mig meget, og fordi at jeg godt kunne tænke mig at bruge sproget i min dagligdag. Jeg husker ikke om jeg har skrevet det ovenstående, men jeg har snakket engelsk med min mor siden jeg var helt lille, og hun kommer fra afrika, så jeg snakker engelsk med afrikansk accent. Ved at begynde på IB vil jeg også prøve at gøre mig selv bedre til at snakke med den britiske accent, istedet for den afrikanske.

Jeg har ikke helt bestemt planer for at flytte til udlandet, men det er noget jeg går og drømmer om, og jeg har tænkt mig at tage et år, hvis ikke mere, til udlandet og studere når jeg er færdig med at gå i skole herhjemme :-)