Ice-T’s nye album udsat for boykot i USA

Ice-T’s nye album udsat for boykot i USA djdaddy
Amerikanske musikbutikker nægter at putte rapperens seneste album på hylderne. Ice-T er nøgen på coveret..

Over hele USA er der pladeforretninger, der sætter foden ned, når det gælder den 48-årige, noget fallerede, rappers seneste pladeudspil. Coveret tenderer efter kritikernes mening det pornografiske, og så sikkert som amen i kirken vender dele af det amerikanske erhvervsliv derfor ryggen til. De vil simpelthen ikke sælge den slags griseri.

På pladens cover, der bærer titlen "Gangsta Rap", ligger Ice-T tilsyneladende og sover i bar røv, med en ligeledes afklædt stripper-kæreste som et lagen af appetitvækkende kød. Rapperens dolk er dog ikke synlig, ej heller er Coco, som stripperen hedder, åbenlyst "bevæbnet". Godt nok er hun nøgen som sin kæreste, men begge er efter danske standarder forholdsvis tækkelige. Kravet fra pladesælgerne er, at rapperens selskab sætter et klistermærke hen over de kriminelle områder.

For 14 år siden udkom rapperens crossover-projekt BodyCount med "Cop Killer". Dengang havde pladebutikkerne ikke nær de samme betænkeligheder ved at sælge skiven, på trods af entydig glorificering af politimord. Senere blev titelnummeret dog strøget af censuren, og de oprindelige skiver med "Cop Killer"-tracket er i dag mange penge værd..

BC noget værd f.eks. tarzan
hvor kan man se hvad det album er værd?

Sgu da for dumt sanessa
Cradle Of filth kunne heller ikke udgive deres Thornograpy i det oprindelige omslag pga. nogen fik ondt i røven. Fortæl mig lige om det er "ytringsfrihed". Det er sgu da op til folk selv om de vil købe tingene eller ej. Men kunstnerne bestemmer hvordan deres kunstværker skal præsenteres....og hvis det ER anstødeligt, så går det jo i sig selv igen, for det giver ingen omsætning!

Så fortæl mig lige hvilke interesser der plejes ved det der censurfis!

Som ingen har set en nøgen mand før...jeg er fandme foraregt! Hvorfor gør man ikke oprør mod censur? Det er sgu da der den virkelige magt ligger! Nogen unavngivne ansigtsløse men umanérligt magtfulde mennesker bestemmer hvad andre må vide og ikke vide...that's it! Fuck it!