idéer til hvordan jeg gør det godt igen?

idéer til hvordan jeg gør det godt igen? malle19
Jeg kom desværre i går aftes til at ødelægge min venindes fine støvler fra Paris. [:$]
Hun havde lånt noget af mit tøj og insisterede på, at jeg også skulle låne noget af hende. Problemet var så, at vi i morges fandt ud af, at hælen har fået mange skrammer osv. Hun er pigen, der bare er enorm glad for hendes sko, så jeg føler mig rigtig dårligt tilpas. Er der nogen der har idéer til, hvordan jeg kan gør det godt igen? Efter som Paris ikke ligger rundt om hjørnet, kan jeg ikke købe et par magen til.

en løsning Pia F
Kan un huske hvad butikken hed, og har de dem stadig, så kan i sagtens få butikken til at sende et par støvler, hvis i betaler dem for støvlerne og fragt :)

tjek nettet. måske nogle der importere dem julemanden
prøv at google navnet på syøvlen og se om der er andre butikker der har dem

Forskellige forslag... denforvirrede
Nu ved jeg ikke, hvor slemme skrammerne er. Men, jeg synes det virker lige lovligt voldsomt at importere et par støvler, hvis hælene bare har fået lidt skrammer. Jeg ved ikke, hvor meget en skomager kan gøre, men prøv at tage dem med der. (Måske er det jydementaliteten i mig, der tænker, at man altså ikke behøver leve efter brug-smid-ud-kulturen, når der rent faktisk findes fag, der er til for at reparere for os...)

Desuden ved jeg ikke, om dit spørgsmål går på, hvorvidt du egentligt skal erstatte støvlerne eller om du bare gerne vil give din veninde en ordentlig undskyldning og hvordan du så skal gøre det...

Det var jo ikke dig, der plagede om at låne støvlerne - hun foreslog det selv. Og, du er en god veninde, der gerne vil gøre det godt, så - forhåbentligt kan støvlerne repareres, så de bare kan blive lidt gode igen, og så inviter din veninde ud at spise eller noget i den stil - eller som du siger - hun er glad for sko - så tag hende med ud og køb et par nye sko til hende - eller lidt i stil med det de andre foreslår - find et par nye støvler, som hun selv vælger på nettet. For, sandsynligheden for at finde et par, der er akkurat magen til er nok ikke så stor...

God fornøjelse med det!
Du virker som en god veninde...

Deet er jo fint nok at være glad for sine sko dulkis
- Men er man SÅ glad igen, skal man måske ikke låne dem ud, eller hvad? Et par ridsede hæle kan for det meste repareres og kan man ikke selv, så kan skomageren.