IDE SOEGES

IDE SOEGES BSK/BKK
Er der en der kan hjalpe mig her - jeg bor i udlandet og vil meget gerne lave BEARNAISE sovs - men jeg kan ikke koebe Bearnaise Essens eller de fardig produkter eller i pulver form..Jeg har set opskriften her i SOL.DK men Santa Maria - det var meget omfattende - saa mit spoergsmaal er - er der noget der kan erstatte Essensen og komme til at smage nasten som rigtig Bearnaise sovs .. Giv mig en god ide venligst..
MVH BSK/BKK

bearnaisesovs mrsslide
har fundet dette link til en opskrift måske kan du bruge den den er uden essens

http://www.augustenborgsopskriftsamling.dk/opskrifter/1509.htm

brug estragon biba helsingoer
Brug krydderurten estragon evt. sammen med en spiseskefuld hakket persille, og evt. sammen med en teskefuld estragoneddike (eller bare eddike+ friske krydderurter). Vær forsigtig, og brug lidt ad gangen mens du smager til.
Frisk og finthakket kørvel (kun lidt) kan også supplere smagsoplevelsen. God fornøjelse fra den selvlærte kogemadamme. B i Helsingør.

Fedt Banana
Hold da op hvor er det fedt! Det er jo næsten rent smør!

Fedt ja... BSK/BKK
Det har du helt ret i .. men det smager da pokkers dejligt..
men har du da en anden ide - saa er jeg med pâa den..
hvad kan ellers erstatte saadan en god sause..
mvh Bjarne

Hi hi... Anonym
Hi hi...ja tænk hva man kan komme til at savne i udlandet, men sådan sker det jo ofte. Tænker på om der da slet ikke er nogen der kan sende det med post til dig??? De der pulverbreve fra Knorr Bearnaise kan vel ikke koste en formue at sende.
(det er jo godt nok ikke hjemmelavet, men kan da bruges)

vh m
------------------------------