Ideer til en efterårsdate?

Ideer til en efterårsdate? hjælpsøges:)
Hey alle!
håber nogen kan hjælpe mig! Har mødt den her super dejlige fyr og vi hygger os sammen, men de sidste par gange vi har ses er vi kommet til at hænge lidt og egentligt ikke rigtig lave noget, hvilket et meget modsat den type personer vi er. Vi har tidligere kørt på mc, været i naturresevater, på restuarantbesøg, indendørs picnic, videohygge og ellers bare været sammen i naturen, da vi begge er udendørs mennesker.
Mit problem er nu at jeg syntes det er svært at finde på noget at lave i efterårsvejret, og derfor bliver det tit bare indendørshygge. Skal siges at vi oftess er sammen fra sidst på eftermiddagen og om aftenen så det er ofte de mørke timer.
er der nogen det har nogle gode ideer, vil gerne give ham en god aften, med noget anderledes, syntes jeg han fortjener:)

Giraffer og myreslugere lilledille
Jeg synes i skulle tage og lave nogle kastanje-dyr! Det er da humor paa hoejt plan...
Husk en pakke tand- eller taendstikker og saa evt. en kop varm kakao for at fremme hyggen.

Jamen hovsa lilledille
saa saa jeg lige min egen overskrift og kom til at taenke paa at en tur i Zoo da ogsaa kunne vaere en god efteraarsdate. Ja, jeg ved ikke - kastanje-dyr og zoo-tur - jeg arbejdede i en boernehave engang, men maaske har det paavirket mig lidt for meget!
Naa, man jeg synes nu altsaa ikke man skal vaere bange for at vaere barn en gang imellem. Ellers bliver det da for kedeligt at vaere volsen, ik?

Masser af ideer singlen
I kunne jo købe noget aqurelmaling og så sidde og male et billed af hinandens ansigt - og se hvor kanon dejlig hinanden ser ud. Det plejer at gi en godt grin, især hvis man IKKE besidder malerevner...

Eller I kunne sidde og spile sorteper. Så får taberen hver gang en streg i panden. Og så kan I rigtigt sidde og more jer over bagefetr, hvor meget i ligner negre...

Eller I kunne lægge jer på sofaen og kramme og møzze, og kilde hinanden i armhulen, for der er man nemligt mest kilden. Se, det er næsten sjovere end sex! :-D

I kunne også sætte jer ned i badekaret og bare kigge hinanden DYBT og kærligt i øjnene og lave et væddemål om, hvor længe I kan holde ud og stirre på hinandens søde øjne - uden at få trang til et kys.

I kunne også invitere nogle venner, drikke noget rødvin og spille ånden i glasset. Det spil virker rigtigt godt, når man er fuld - og man kommer IKKE til at kede sig.
Spørgsmålet er kun, om man tør spillet det mere... :-D

Ååårh det må være skønt at ha kæreste på...............

ihhh hvor synes jeg bare det anonym
er nogle gode ideer i har.. ja hvorfor skal livet være så kedeligt.. bare fordi man er blevet voksen...

jeg ville helt klart anbefale den der har skrevet indlægget af gøre de ting og gerne dem alle... for hold da op det er da nok de bedste ideer at have hvis man keder sig