Identitets tyveri

Identitets tyveri mokey1978
jeg er på arbejde lige nu,og min kæreste har lige haft besøg af et inkassofirma,som påstår på qxl´s vejne at hun har købt pc udstyr for 700kr..som hun ihvertfald ikke har gjort. og heller ikke modtaget rykker.det tyder på en har brugt hendes navn og addresse og fået varen sendt til hende. og dette er også muligt da vore hoveddør til opgangen altid er åben og vi bare har en åben kasse til post som enhver kan gå i..jeg er så motherfucking gal i skralden nu..slår den rette ned,hvis jeg finder vedkommende..må da kunne spores via ip adresse eller overvågning på posthuset??afhentnings sedlen skal man vel bruge til at hente og lave dokumentfalsk og skrive under for at modtage.?? så er næsten sikker på den er fra opgangen eller naboer..skal siges at de fleste er dagpengeog bistandsklienter eller narkohandlere så de ville være hjemme når vi andre laver noget. så oplagt mulighed for at få fat på posten..kan man med fordel måske kontakte qxl? DE VIL KUN HENVISE TIL INKASSO[:(]..MÅSKE SÆLGER AF VAREN??

qxl anonym
må have ip adresse på den der har afsendt bestillingen?

Sammenlign den med din egen og så finder du svaret.

qxl mokey1978
er sikkert ligeglad,de vil bare have deres penge uanset fra hvem,de siger at efter 2 rykkermails. er det inkasso der styrer resten. kan man ud fra en ip få et navn på personen,eller bare pc´en er/el står..?

ja.. sillamus unlogged
man kan via Ip adressen, finde frem til navn adresse osv på personen, det kræver blot at man får fat i det selskab som vedkommende får internet fra!!

det er et problem sillamus unlogged
hvis det bestillingen osv. er foretaget far en offentlig computer...

og så i øvrigt, pas på med at dømme dine naboerne udfra deres arbejdssituation alene, det er ikke særligt fornuftigt, de er mennesker ligesom dig!

nej,det mokey1978
var heller ikke meningen,men bliver pisse frusteret og har haft virkelige dårlige oplevelser pga deres situation. så tror dette er hvor bægeret flyder over..min kæreste er simpelthen på grådens rand,da vi er ved at købe hus. og tror ikke banken er ligeglad med en inkasso sag,som tyder på udvikler sig til at RKI banker på nu[:$]. men hvis en off pc blir brugt kan man jo finde tidpunkterne der blevet købt varer. og måske derfra arbejds sig frem. tror bare det er en tabt sag..jeg må jo i banken og låne de 27195 kr..tusind tak til vedkommende..man misser sku tiltroen andre mennesker..USKYLDIGE MENNESKER..

Der er kun en vej Phusker
Og det er at få fat i politiet og anmelde det der er sket.

Det er den eneste måde du kan slippe ud af det, og politiet er de eneste der kan få undersøgt IP adresser. Politiet er også¨de eneste der kan bruge IP adressen til noget som helst.

Næsten enig med Phusker lars-sommer
Jeg er næsten enig med Phusker.

Du bør melde det til politiet, og så se hvad der sker.
Der kan godt gå rigtig lang tid, og det er ikke sikkert I får så meget ud af det. Men det er nu det rigtigste at gøre.

Alternativt kan du kontakte nogle online "privatdektektiver". Personligt har jeg arbejdet sammen med de forhenværende Zepcom, der nu hedder Aconiac (aconiac.com).
Jeg kan se de ikke reklamerer med det på hjemmesiden længere, men du kan sagtens høre dem ad alligevel.

Det absolut hurtigste er nok at betale de 700kr, og være sur over det en lille uges tid. Men det er naturligvis ikke det rareste, og så sker sådan en ting jo nemt igen.

Det kan også ske du kan få lidt mere hjælp herindefra, hvis du poster endnu flere detaljer om det hele. Oplysninger om sælger, tidspunkter, profilnavne osv.

Gør hvad du selv mener du har tid og penge til.

Privatdetektiver Phusker
skæg og blå briller lyder da fint nok, men er i bund og grund ikke en kæft værd.

Hvis vi forudsætter at disse detektiver får fat i IP adressen og sporet den, hvilket ikke burde kunne lade sig gøre, da det kræver en dommerkendelse, hvad skal man så stille op med de oplysninger?

Aflægge manden et venligt" besøg?

Det eneste der kommer ud af det er en anmeldelse for vold, og politiet er stort set ligeglad med om manden der er blevet gennembanket har snydt og bedraget nok så meget.

Politiet vil nok også være ret interesseret i hvordan manden er blevet sporet, hvilket vil give privatdetektiverne problemer.

Derfor er mit råd at gå til politiet, da de er de eneste der kan stille noget op.

Lad være med at betale noget hvis i ikke har bestilt det, og forlang dokumentation fra sælgers side at i personligt har modtaget pakken. Kan de ikke det er bevisbyrden hos sælger.