Igen, de mest syge

Igen, de mest syge rodvad
Igen er det bevist at rygerne har flest sygedage. Rygerne koster samfundet og arbejdsgiverne mange penge hvert år.

Du har uret det er de fede Polaret
som koster samfundet flest penge, der er efterhånden mange flere fede mennesker end rygere tilbage i samfundet.
Så glem alt om det du påstår,du tar nemlig fejl.

Mange mennesker bliver syge. mandaabenraa
Det er ikke kun fordi , at de er rygere.
Det er turbo arbejdsmarkedet der også er skyld i syge problemerne - arbejdet skal passes , det private skal også passes.
Det er for nemt at fyre en ansat , det giver utrykhed og sygdom , stress snakker man meget om fortiden.
Far og mor SKAL arbejde , børnene passes af andre mennesker.

Mange mennesker er i vores kontanthjælps system , mange af dem har ikke en økonomi , så de kan leve en normal tilværelse - der er mangel på arbejdskraft.
De siger da ellers altid - at det ikke kan betale sig at arbejde - så må indtægten på kontanthjælpen vel være god nok.

Pas nu på Rodvad!! Mr. Provo
Du ved jo godt at du ikk slipper afsted med at skrive sådan. Du vil endnu engang blive overfaldet af rygerne, der vil fortælle dig at det er experterne der tager fejl og at det er alt det andet skidt der er skyld i det. Og de vil alle som en sige, at forøvrigt så er der ikke en eneste af de rygere som de kender incl. dem selv der nogen sinde har en sygedag. Der hvor de arbejder, er det alle de fanatiske antirygere der har alle sygedagene. Du ved Rodvad......den samme smøre om igen, den vi har hørt 10.000 gange nu. Så vær parat, til al deres ævl. Og lyt især til hende fra bornholm, hende den stupide der kalder sig ikkeryger, men beskytter alle rygerne. Vær parat min ven......

Læs aviserne fra idag Mr. Provo
og udtal dig så..........

Ja nemlig Rund-Tossen
fyr den "fede"

Fede mennesker. mandaabenraa
Fede mennesker / mobning og chikane.
Børn udsættes for mobning og chikane.
Det er jo så nemt det hele , for dem der ikke har det problem.

Hun var en stor pige , manden var fed.

Tro det ikke Anonym
de skriver så det passer i nogens kram,bare ikke til den virkelige verdens.
De fede koster hospitalsvæsenet mest

jeg er ikke ryger Polaret
men velinformeret og ved at rygerne ikke længere er de dyreste, det er de fede.

Jamen dog- jamen dog. Øboen
du er rigtig oppe på mærkerne - desuden har jeg det fint med rodvad - ja jeg går 100% ind for rygerum hvor det kan lade sig gøre, som jeg har skrevet i hele debatten.
Jeg går ikke ned på dit niveau (stupid)
og jeg havde ikke tænkt mig at komme med noget inlæg her, men fint nok.

Rodvad et link ? OverlægenFLINK
kan det lade sig gøre.
Efter mit bedste skøn er det nemlig sådan, at fede og overvægtige fylder meget haha.
Og koster samfundet enorme summer og tabte arbejdstimer. de går og bevæger sig langsomt og ligger på hospitalet for hjerte og overlevnedssygdomme.
De tykke koster MEGET MEGET mere end rygerne som snart er helt udryddet,det er de fede til gengæld ikke og der kommer flere og flere til.

Pladder rodvad Ommervommen
det ved du osse godt. det sgu en ommer du :-(

Fedme koster 8 milliard. Øboen
Ugeskrift for læger skrevet af Rasmus Nejst Jensen
lægeundersøgelsen er foretaget på danske mænd på session fra 1950 og der er indtil i dag sket en 75 dobling af forekomsten fedme.
Rygning koster samfundet 3,6 el. 3,7 milliard. afgiften fra tobak til staten er 7 miliard.

undskyldninger henrik44
Ja undskyldninger fordi man er afhængig af et stof....i dette tilfælde nikotin....er der nok af!

endnu flere undskyldninger fra fede Landskvit
Som udgør langt større andel af syge end de få rygere der er tilbage

http://www.sundhedsguiden.dk/article.aspx?categoryId=2103&article=2382

rygere henrik44
Jamen nu er det ikke de fede vi diskuterer her....det er rygere.......og I har altid en allerhelvedes masse undskyldninger for at retfærdiggøre jeres last!
PS....og jeg er ikke fed*G*

Nu tales der om Mr. Provo
længere varende sygefravær på de danske arbejdspladser. Fravær på mere end 8 uger.
Og de tykke (fede) var også med i testen. Der bliver talt om sygedagpenge og hvor meget arbejdsgiveren kan spare. Og at det er et insitament til arbejdsgiveren om at tilbyde rygestopkurser for medarbejdere. For undersøgelsen viste med stor tydelighed at det er rygere der har mest fravær (sygdom)og det koster mange penge for arbejdsgiverne.....

Nej... louise_malmroes
Det er forkert.. Nu så jeg jo TV-avisen idag, og dér sagde de at hver 5. langtidssygemeldt er ryger. Så tænker jeg jo bare; hva med de andre 4/5?? De tæller måske ikke?

Nej, røg forhindrer smitte Ryge
mod forkølelse og influenza

grunden til (stupid) Mr. Provo
er dit svar i et tidligere indlæg jeg lige havde læst. Troede faktiskt du kunne regne det ud. Men lad mig da bare forklare mig.
Du skrev i dette tidligere indlæg, at du kun interesserede dig for de ting du kunne se og at det du så var, at alle de rygere, du kendte, der havde børn, der var alle børnene kernesunde. Hvad med de ca 20.000 børn der bliver indlagt på hospitalet hvert år, på grund af at forældrene ryger. Børn med astma og allergi, hvor forældrene stædigt holder fast på, at de da har enhver ret til at ryge, der hvor deres børn opholder sig og forøvrigt skal vi slet ikk blande os i hvad de gør derhjemme i deres hus. Det er en privatsag. Og du sad og skød med skarpt efter dem der har børn og drikker. Lad mig oplyse dig om, at der er lovgivning på det område, man kan miste sine børn, hvis de sociale myndighedder bliver indblandet og forældrene ikke stopper deres drikkeri. En lov som jeg er 100% enig i. Men der er ingen regler eller love der beskytter børnene mod passiv rygning i hjemmet i bilen. Forældrene kan gøre som det passer dem.
Som om at det er i orden at fylde sine børn med kræftfremkaldende stoffer, bare man gør det via tobakken, så er det ok. Hvordan kan man som ikkeryger og formentlig forælder, sidde og synes at det er ok, at man lader sine børn leve som passive rygere, i hele deres hjemmeboende liv. Børn der ikke selv kan sige fra, ikke før de når en vis alder.
Så der kan ikk være mange, der tror på at du er ikkeryger, med den holdning.

hvad med`? geoJacob
indvandrene ?
de arbejder jo slet ikke?
eller hvis man både er fed og ryger... saa kan man ligesaa godt blive hjemme fra arbejde?

Pudsigt... f.eks. mig
jeg tænkte lige på det samme??

Nok med de rygerdebatter Ikke ryger
nu tror jeg snart vi har slået det fast. Det er ikke mig der skal bestemme hvad I skal skrive om og det bør jeg heller ikke, men vi er bare ude i mudderkastning nu, hvis vi fortsætter med at spytte det ene indlæg ud efter det andet om hvor usundt rygning er.
Vi ved godt det er usundt og det ved rygerne også og jeg er sikker på at de er villige til at tage hensyn og finder et lovfremstød på son plads, men går vi for langt med denne "hetz" går de bare i baglås og så skiller vi vandene som ved indvandrere og danskere. Og DET har vi jo set ikke løser noget :-D

Hvordan Vimse
er du kommet frem til den konklusion? Arbejdsmiljøinstituttet har beregnet, at en femtedel af det langvarige fravær skyldes rygning.
Big deal!!
Var det ikke en ide at afsløre, hvad deres "beregninger" fortæller om de øvrige fire femtedele. Eller er det en hemmelighed?

Hvad snakker du om? Anonym
Du hører da ikke til her, du har jo ingen idé om hvad du taler om. Hvad fanden er det for en anklage at komme med? Syge idiot..

somom sunnyboy
jeg er ryger og har ikke været syg i flere år .
få dig et liv og se lidt på realiteter istedet for dette nonsens.
mvh Jake

Ingen er rodvad
afhængig af nikotin, det er kun noget tobaksindustrien bilder folk ind, de er nemlig bange for at rygerne skal finde ud af hvor nemt det er at holde op.

Hvor lever du??? Mr. Provo
Under en stor sten??? Rygerne er indstillet på at der kommer en rygelov, de fleste rygere er hensynsfulde.......du kommer vist ikke meget rundt i DK hva!!!
Du skulle bare vide hvor meget ævl og kævl der er fra rygerne, over at de skal til at vise hensyn på div. arbejdspladser. At de skal udenfor eller i et seperat rum.....at DSB nu fjerner rygekupen....bare læs bagud i debaten og lyt læs i div. fagforeningsblade f.eks, så ser du hvor højt debaten den går og hvor uretfærdigt behandlet de stakkels rygere føler sig.....
For tænk engang, de har tilladt sig at fratage dem, deres medfødte ret, til at fylde andre mennesker med deres kræftfremkaldende stoffer....det er da direkte sjofelt...ikk sandt??
Så lad os endelig stoppe denne debat og gi' dem deres retighedder tilbage....

Se på alle rodvad
tråde om rygernes udenomssnak, de prøver altid på at dreje debatten over på noget andet. Det er deres dårlige samvittighed der plager dem.

Det! Anonym
Passer i hvert fald ikke!

Debatten drejer rodvad
sig om at rygerne er i overtal når det gælder sygefravær.

På min arbejdsplads Mr. Provo
er det rygerne der konstant er syge. Så få dig et liv og stop dit nonsens og kig på realiteterne....
Tja...sådan kan man vende historien til det man nu lyster.....

Syg idiot???? Mr. Provo
hvis ikk du kan klare at dit indlæg står til debat, hva laver du så på en debatside???
Han har en anden mening end dig, så må du jo bare komme med nogle modargumenter til det han siger.....syg idiot er ikk et argument!

Fedme er rodvad
en anden debatområde. Mange bruger den undskyldning for at dreje debatten ind på et andet spor. Mon ikke der er både rygere og ikke rygere blandt de fede, selv om rygerne tror de bliver fede dersom de holder op med smøgen, kun en dum undskyldning.

Du må da vide at Øboen
før i tiden -for ca. 10 år siden var der mange rygerhjem og man talte ikke om risikoen ved rygning i min generation det var helt alm. at ryge (49 % af danskerne røg)og de børn som idag er fra 30- 50 år er en meget stor del vokset op i rygerhjem ( man bød rygelse rundt når der var gæster)dog røg de fleste ikke i nærheden af babyer.
I de ca. sidste 10 år hvor risikoen er kommet frem er der en stor ændring blandt langt de fleste
rygere ( ryger ikke i nærheden af børn og det er godt)
det har jeg også flere gange nævnt i mange indlæg
heller ikke voksne som ikke bryder sig om det skal påtvinges det -derfor rygerum.
Men gud ske lov "alligevel" de voksne børn jeg kender til (30-50 år) er sunde.

Jeg sagde det til dig rodvad! Mr. Provo
Du bliver overdænget med udenomssnak!!

Nikotinen rodvad
svækker immunforsvaret.

jeg kender alt til for 30 - 50 år sidden! Mr. Provo
Og man skulle tro at folk var blevet klogere, men se nej, det er de desværre ikke hvad angår rygning. Jeg ser dagligt i mit arbejde, hvor mange gravide kvinder der ryger, hvor mange børn der kommer ind på hospitalet med meget svære vejrtrækningsproblemer. Ser forældre sidde i deres totalt lukkede biler og tåger den ene smøg efter den anden, mens ungerne sidder på bagsædet. Og paradoksalt nok, står disse forældre med store armbevægelser og påstår at de elsker deres børn overalt på denne jord, og vil gøre alt det bedste i denne verden for dem. De glemmer bare lige at fortælle, at det jo selvfølgelig ikke skal gå ud over dem, det som de vil gøre for deres små pus. De skal jo ikk lide nogen nød. De har så mange undskyldninger der tilgodeser dem selv, men ingen der kommer deres børn tilgode....det er meget mærkeligt, set fra min side af bordet. Så jo, jeg går stærkt ind for lovgivning der beskytter vores børn, dem der ikke selv kan sige fra.....for når forældrene ikke selv kan.....så må lovgiverne...

Er dersværre også Anonym
ryger til store irritation for min kæreste. når jeg tænker tilbage er det 10 år siden jeg startede en skræmmende tanke egentlig. Har altid troet jeg bare kunne stoppe når jeg ville, men forholder sig anderledes og nu hvor jeg nærmer mig en alder hvor vi gerne vil stifte familie
Har dog altid været en hensynsfuld ryger, ryger altid uden.
Om jeg er mere syg end andre tror jeg ikke, men jo der er helt sikkert ikke noget der taler for at det gør noget godt for vores helse.
Bor i Norge og her skal man ryge ude ALLE vejne, egentlig dejligt at man ikke stinker når man kommer hjem fra diverse fester og er ude og spise. Men mangler da ofte den der at man kan sidde og nyde en øl og smøg uden at røven fryser af. Desuden koster en pk. cigaretter 65 kr. pk her oppe.

!!!! Mjølner.
Du er som sædvanlig syg i roen din langtidsledige lus !.

Kan da godt være Mr. Provo
han er langtidsledig, kan da også godt være han har lus. Men han har da en væsentlig højere IQ end dig, det kan man da læse ud af dit svar.

Ha ha Terminator
Det er jo sådan at det er enhvers (også debile personer á la ...) ret at fylde andre menneskers lunger, blodårer, fødevarer osv. osv. osv. med alverdens lort.

Dette gælder også rygere, der nyder et lovligt produkt.
Det gælder bilister. Det gælder medicinal producenter. Det gælder CilitBang fyren ! osv osv. Altsammen lovligt og skaldeligt for vor jord, vand eller MILJØ generelt.

Men en god ting ved den nye rygelov er at, der nu åbnes døre på vid gab for at gøre op med ikke-rygernes dobbeltmoral i forhold til deres eget miljøsvineri.

Jeg kan allerede høre en sølle klynken i det fjerne...

Deri tager du ganske fejl Anonym
Var cigaretten blevet opfundet idag, ville den blive forbudt.

Der stilles så enorme miljøkrav til alt der udsender dampe, herunder også rengøringsmidler, at et hvilket som helst middel der udsender bare en brøkdel af hvad en gennemsnitscigaret udsender, vil blive forbudt anvendt, medmindre det sker under særlige udsugningsforhold og med åndedrætsværn.

Mærkeligt som Terminator Mr. Provo
ikke kan andet end kalde folk for dumme, debile, idioter og fanatikere. Underligt at der ikke kommer nogle argumenter ud af hans mund. Gu ved hvad han laver på en debat når han ikke debatterer, men kun er personfornærmende. Nok derfor der ikke er andre end hans ligesindede rygere, der tager ham alvorligt.
Du kunne jo prøve at argumentere lille ven, så ku' det være vi lyttede til dig.

Hva' Fan. Mjølner.
Ved en anden venstreorienteret nasserøv om det ?...... din IQ lyder heller ikke for overbevisende...... lunkne lort !.

Det skyldes nok. Mjølner.
At du atbejder på "Reva"..........Ps. årsagen til du ikke fik lov til at ryge, skyldes nok at du er "Mongol" !.

Udenomsnak !. Mjølner.
Det er ellers kun i frelste røvhuller der benytter jer af dette !...... når i skal have ført ALLE jeres forbud ud iu livet........ så træk du bare gulleroden ud af røvhullet...... så kan du jo babbe på den medens rygerne får en smøg !.

Eksperter !. Mjølner.
Sjovt nok anerkender i Frelste kun "Eksperter" der fremfører meninger der passer sammen med jeres !.........og jeg ryger forresten heller ikke !....... men gider bare ikke alle i forbudsrøvhuller, der vil have forbud, og store straffe til alle der ikke gør som i slimede frelste Rotter mener !.

Fri mig for. Mjølner.
Dit samvittighedsbræk.......... når det kommer til stykket er det nok røvhuller som dig og dine ligesindede der har mest grund til samvittighedsnag, når i overlader jeres børn til sig selv, og institutioner i døgndrift fordi i jo skal nå alle jeres fritidsaktiviteter, og "Hygge" på cafeen..... børnene er kun nogle i har anskaffet fordi i mente i var nødt til det for at vinde anseelse hos naboer og venner !.

Røv & nøgler. Mjølner.
Hvis sygefraveret hos de blegfede Frelste fanatiske gullerodsgnaskende antirygere blev gjort op, ville rygernes sygefravær helt blegne væk !.

Du er sgu da. Mjølner.
Lige så dum !...... det det handler om er hverken tobak, eller fede mennesker, men egoistiske frelstes forbudspolitik!...... disse røvhuller har sgu snart fået reguleret alt, så livet er lige så røvkedeligt som en af Poul Nyrups valgtaler !.

Under. Mjølner.
En stor sten !...... nej den har en slimet snog ved navn Mr Provo optaget !...... og hvem fanden tror du gider læse det ensporede lort der bliver skrevet i de Rødes fagblade?....... fer jeg tror det er dem du mener, når jeg hører på din ensporede tankegang........ men hva fan'... det er også begrænset hvor vidt du kommer med en hjernecelle !.

Tjaa - er vi andre gratis? dulkis
Det er ikke min fornemmelse.

Men nu du snakker sygedage, så må jeg være på en arbejdsplads, der er meget atypisk for statistikken.

Vi har faktisk gennemført en undersøgelse selv. Firmaet tager det her rygehalløj temmelig seriøst og har tilbudt og betalt for kollektivt rygestopkursus. Hatten af for det.

Nu ville de jo så gerne se, hvad de kunne forvente på bundlinien til gengæld. Kurset var jo tænkt som en investering ikke en udgift, men den investering har desværre ikke været helt så rentabel som ønsket. Sygefraværet er præcist det samme som før, og det er stadig ikke-rygerne, der tegner sig for de fleste dage. Det kan selvfølgelig skyldes at vi bare er mere sarte - eller hvad ved jeg.

Ha ha ha ha... Big Bad John
Mjølner har sgu endnu engang bevist at han ikke kan klare sig i et voksent debatforum!

Sikke en masse barnligt pladder, du kan lukke ud, så længe du kan gemme dig bag skærmen, hva´ Mjølner?

Var det godt? Er ordet "røv" noget du lige har lært? Føler du dig rigtig sej nu, Mjølner? ... ha ha ha ha!!!

Ingen der tager dig seriøst Mjølner, men det har du jo nok fundet ud af siden du tyr til verbal tilsvining frem for saglig debat.

Pu-ha Pu-ha. Mjølner.
Du føler dig rigtigt hævet over andre !...... det har du nu ikke den store grund til !, og forøvrigt synes jeg også det kniber med sagligheden i dit indlæg !.

Og desuden er du vel også for dum til at fatte hvad det handler om !..... at lukke Røven på alle i forbudsfanatikere, der kræver forbud af alt det som i ikke selv synes om....... men siden i er så forhippet for forbud, er det måske passende vi kan begynde med at forbyde selvfede venstreorienterede vaccumhjerner !.

Gi´ den gas..... Big Bad John
Mjølner, gi´ den gas!

Du ka´ sgu argumenterne... ha ha ha!

Du forstår aldrig rodvad
at dersom folk ikke selv kan finde ud af hvad der er bedst for dem selv, må nogle "frelste" bestemme for dem.
Du er meget hysterisk for tiden, bruger mange grove ord som ikke findes i Emma Gad, eller andre civiliserede samfund.

Ensporet!!! rodvad
Du kan ikke komme med et modargument, kun ensporede grovheder. Mon nikotinen har taget mage hjerneceller? Sådan kan det gå dersom blodet ikke kan transportere nok ilt til hjernen.

Her grov rodvad
Dine grovheder skyldes udelukkende at du bliver hysterisk dersom nogen forlanger at du skal blive voksen. Tænk om det bliver opdaget hvor tit du er syg!

Ændringerne rodvad
Ingen ved vel hvor lang tid en sådan aktion skal have for at virke, men næppe fra den ene dag til den næste. Jeg fik i hvertfald en bedre helbred da jeg holdt op.
Ikke rygere får det også bedre når der ikke røges på arbejdspladsen, mange af dem er allergiske overfor mange af de stoffer der er i røg.

Ilt rodvad
Han mangler ilt til hjernen, derfor ingen argumenter, kun frustrationer over at nogen kan finde på at tage hans narresut.

Du har ret... Big Bad John
Jeg forestiller mig Mjølner som en 12-13 årig knægt der ikke klare sig så godt i skolen, uden venner. Kun sin computer som han kan gemme sig bagved, og bruge til at påberåbe sig opmærksomhed ved at svine andre debattøre til. Hvis vi uden at vide hvem han er, møder ham på gaden, ville vi se en nervøs lille gut, skynde sig frem, bange for at få øjenkontakt med menneskene omkring ham.
Kun bag hans computer bliver han en "hård negl".