Iiiiii hvor er det

Iiiiii hvor er det Ægteparret
Svært:
Vi er et ægtepar, henholdsvis 40 og 49 år, vi flyttet fra sjælland sidste år og til Vestjylland, vores venner bor i københavn og andre steder på sjælland, så det er ikke lige hver Weekend at man ser dem, men mere 1 gang om året, når man nu skal til københavn aligevel, for at starte bilen og køre 400 km den ene vej og det samme tilbage, for en kop kaffe, det er for dyrt.
Så vi har søgt med lys og lygte, her i vestjylland, har været meget ude blandt folk, men har opdaget at det vestjyske folk er mere reseveret end københavner, de er svære atkomme ind på livet af.
Vi har også profiler, på nyevenner og mange andre steder, hvor folk søger nye venner, men ingen svarre på vores profil, gad vide hvorfor.
Så er der sikkert nogle som vil sige, at det er os der er noget galt med, fair nok, men når man ikke får svar, eller nogle vil svare tilbage på vores svar på deres profiler, så kan man jo ikke sige at det er os, der er noget galt med, da man aldrig mødes med disse personer.
Men som sagt vi søger efter et vennepar mellem 35 og 50 år, så skulle der sidde nogle herinde, som har det på samme måde, kunne det være sjovt at mødes.

Vestjylland Billy
Hej!

Vestjyder er af natur reserverede mennesker.

Hvor bor I henne ?

Vi bor lige ægteparret
udenfor skive, 10 km fra mors.

Uhh Billy
Det er godt nok angt væk - selv bor vi mellem Skjern og Tarm

Ja der er ægteparret
Et lille stykke vej, men takker meget for interessen.