Ikea katalog

Ikea katalog Daneren
Jeg må tilstå jeg er meget imponeret over det nye katalog fra Ikea, tænk på hvor mange træer de har fået fjernet bare for at få trykt dette katalog. Nå men de giver jo en kompensation på side 276 hvor der står "børnemenu 10.kr og alt hvad du ellers har brug for f.eks gratis hagesmæk og MIKROBØLGEOVN, så dette tilbud må jeg hellere tage imod

Ikke nok med det onkelanton
Ikea køber skov på rod, fælder det hele. Laver møbler. Køber næste store skovområde o.s.v.

Mon nu lige..!! mummi-39
-at Ikea har fået en masse træer specielt fjernet for at give deres katalog et specielt look..??
Jeg tvivler nu..

-mon ikke der er en masse genbrugs papir med i spillet fra nogle af alle de andre der lige har været med til, at få en masse træere fjernet for at vi som forbruger kan få nogle farve strålende kataloger, kulørte sladder blade osv. at kigge i..??

/Mummi

køber altid anonym
fra ikea fordi at kamprad er nazist

"reklamer, nej tak" gnaek
skiltet sikrer dig mod den slags. Samtidig sender det nogle signaler afsted om, at du er en bevidst forbruger der ikke lader dig diktere af kulørte kataloger.
Tror du Føtex, Bilka o.a. er bedre end Ikea? næh vel?

Alle tilbudsreklamer kan ses på nettet, hvis det er det man ønsker. Så slipper man også for besværet med at komme af med affaldet.

Så sæt et ibmichael*
"nej tak til reklamer" skilt på postkassen. Så er du med til at spare naturen for reklamesvineriet. -Det har jeg gjort!

Skiltet fåes på posthuset.

Træer britzen
Ja du siger noget, men har du så også med i dine overvejelser, alle de aviser, der hver dag er skyld i mange flere træers død -

guller