Ikke igen vel?!.

Ikke igen vel?!. Th.S.Jensen
Jeg vil som person og dansker ikke havde de velkendte 3o.erne tilbage igen.Denne tid huskes som noget grimt og menneskeligt uværdigt i klar
betyding.Dette skal vi forbygge og forhinder med
alle stående midler til de jurdiske i både sanhed til troværdighed.Vi ønsker jo trods alt debat,værdighed og beslæget i værdighed for mig at
se grobalt.Dette fastholder jeg min klare ret til
at udtrykke med klare holdringer,opfattelse og mening taler bredt hertil.Jeg grimmes over de forbandet racister i vort velkende parti Danske Folkeparti.Jeg håber sandlig at de snart bliver dømt i rette.Deres grænse og menneskelighed er ofte på grænsen til de velkendte 3o,erne uden det
mindste.Vi og jeg selv håber at dette snart hører
op og danskere indser dette.Længer er den ikke.

Vh.

Th.S.Jensen

Al omtale er reklame kaiogkaren
sådan er det.

hellige enfold Børge Jensen
Kære t s jensen. Jeg håber du er klar over hvad du skriver. Hvem er det lige der er racister? Hvem er det lige der agerer som nazister? Hvem er det der fremturer med vold og kriminalitet?
Åbn dine øjne din skide sinke!! Du er sgu lige så naiv som lady.

Hvem er de nye nazister???? forklaring
BT skriver om racistisk vold mod danske jøder - store huller i PETs statistik
BT bragte igår en stort opsat historie om racismen mod de danske jøder fra herboende muslimer. BT påtænkte at undersøge hvorvidt en dansk kalot-klædt jøde kunne gå gennem en ghetto, og har i den anledning talt med politiet i Århus,Odense og København - værst var her den vagthavende i Århus, der tilsyneladende ikke har lige så stor respekt for alle minoritetsreligioner: “en unødig happening – det er for ondt”, og at han supplerer bemærkningen med “Det har intet med ytringsfrihed at gøre” sætter ligesom det hele i relief.

En anden artikel omhandler historien om Benjamin Villegas.

“Vi dræber dig. Det er vores område, dit jødesvin.« Dødstrusler, hån og foragt fløj om hovedet på den unge jøde, Benjamin Villegas. Hver eneste dag frygtede han for sit liv, når han gik ned ad Nørrebrogade med sin kalot. For to måneder siden tog den 23-årige konsekvensen. Hans adresse blev skiftet ud – fra Mimersgade, 2200 København N, til det ofte bombetruede Jerusalem. Og her stortrives han – og han har ingen planer om at vende hjem til Danmark. »Jeg vil hellere leve med bombetruslerne i Israel end med indvandrerne på Nørrebro. Jeg orkede ikke flere trusler, had og frygt. Hernede har jeg det godt, og jeg kan færdes i fred,« siger han i telefonen fra Jerusalem, hvor han studerer hebræisk…

Benjamin er ellers en almindelig dansk dreng med en jødisk far. Han har boet det meste af sit liv i Danmark, arbejdet og taget en uddannelse her. Men fordi han insisterer på at gå med kalot, kan han ikke bo her mere. »Det har været frygteligt. Når jeg gik ned ad gaden, fik jeg dødstrusler, jeg blev spyttet efter og råbt efter. Til sidst var det nærmest umuligt for mig at gå alene,« siger han. Truslerne kom ikke kun fra unge indvandrere. De kom også fra arabere, der gik tur med barnevogne og deres familie. »Det er svært at forestille sig, men hele familier spyttede efter mig. Ofte også ældre damer, og folk der gik tur med deres børn,« fortæller han.

Den værste episode var, da Benjamin blev antastet af en gruppe arabere på en café. De råbte »jødesvin« flere gange. »Jeg kiggede på dem, vendte mig om og gik videre. Men pludselig kom de løbende efter mig med ca. ti venner, og råbte og skreg. De skubbede mig rundt. Jeg var virkelig bange,« siger Benjamin, der dog slap væk uden større skrammer. Denne episode meldte han til politiet, men de fandt aldrig ud af, hvem gerningsmændene var.”

Denne historie er udateret, men når nu man ved PET har pligt til at registrere hver gang en borger henvender sig til politiet og føler sig udsat for racistisk chikane/vold/hærværk, så er det godt en helt tredje artikel giver flere konkrete eksempler på racisk hetz mod herboende jøder (indsamlet af Mosaisk Trossamfund).

En lille gruppe. rodvad
En lille gruppe af muslimer, islamisterne, og vore egne nationalister kan tage hverandre i hånden og føre os ind i nazismen.

Det er jødernes egen skyld? forklaring
Typisk venstrefacistisk indlæg fra din side. De provokerer selv muslimerne?

Måske provokerede de også nazisterne. ikke sandt?

De var selv skyld i koncentrationslejrene?

Alliancen mellem Islam- og venstrefascisterne bliver mere og mere uhyggelig!

Forvirring rodvad
"Typisk venstrefacistisk indlæg fra din side. De provokerer selv muslimerne?"
Jeg kan selvfølgeligt ikke svare for andrelige du. Jøder har mange venner og fjender blandt muslimer.

"Måske provokerede de også nazisterne. ikke sandt?"
De blev brugt af nazisterne, ligesom nationalisterne i dag bruger muslimerne, både nazister og nationalister bruger en hel tro som offer.

"De var selv skyld i koncentrationslejrene?"
Koncentrationslejrene var en ren nazistisk opfindelse, startede med et middel til at blive af med opposition, siden kom jøder derind, og de fik den barskeste behandling. Israelerne udnytter vor dårlige samvittighed, først og fremmest tyskernes. Og de har den stærkeste lobbyisme i USA.

"Alliancen mellem Islam- og venstrefascisterne bliver mere og mere uhyggelig!"
Igen en forvirring, ligheden mellem islamist fascisterne og nationalisterne bliver mere og mere uhyggelig. Holdningen "er du ikke med mig, er du med fjenden" er lige udbredt begge steder. Den totale diktatur er udbredt begge steder.

Glemme gæst1
Vi må ikke glemme, hvem der har importeret islamfascisterne/de falske flygtninge til landet. Det er de røde landsødelæggere.

Svar til Børge!: Th.Jensen
Du er menneskelig dum at hørere på.Jeg har ret til
at mene og skrive hvad jeg vil.Komme med noget ordentligt næste gang,hvis du ellers kan og formår
dette dit dum hovede.

Vh.

Th.