Ikke røre!!

Ikke røre!! gnaek
Jeg er gravid og min mave ligner en kæmpestor vandmelon (nej, den er ikke grøn, det er formen jeg hentyder til)og mange mennesker drages af den. Dagligt er der op til flere, både mænd og kvinder, fremmede for mig, der rører ved min mave. De kommer hen til mig, fx i supermarkedet og siger: "sikke en flot mave du har" mens de kører håndfladen rundt på min mave. Hvad er det der får folk til den slags? Jeg bliver simpelthen paf, når det sker... og så bliver jeg irriteret. Hvad bilder de sig ind? I tankerne planlægger jeg, at næste gang det sker, så vil jeg, ligegyldigt om det er en tyk eller en tynd, gøre det samme ved vedkommende. Eller også knurre meget højt, ligesom en bidsk hund. Det bliver formentligt ved tankerne, for det bliver jo uden tvivl gjort i godhed, men jeg synes faktisk ikke det er ok at røre ved fremmede på den måde.
Min moder mener at jeg skal være smigret over det, men det er jeg altså ikke. Jeg bliver stødt!!

Så nu ved du det, hvis du en dag føler dig fristet til at gnubbe en fremmed, gravid kvinde på maven; det er altså ikke alle der finder det smigrende.

Kender det godt.....Det squ sjoveren
klamt! Du er så heldig at det kun er en kortere tid, jeg derimod må finde mig i det meget længe endnu ..... formentlig ;-))

Jeg ved godt hvad du mener og giver dig min opbakning til,,,at knurre, rave på dem selv, eller allerbedst,,,, hvis det er dig muligt, at bøvse ;-))

Held og lykke med maven og det den har gang i !

bøøøøvs!!! gnaek
Det var en GOD idé! Sådan en rigtig maskulin bøvs skal nok få forstadsfruen til at fjerne nallerne :-D

Jeg tror krampen
helt uden, at vide det? – jeg har nemlig selv tendens til, at ville ae/røre gravides maver, dog kun dem jeg kender ;)

Men, at kunne se maven er en ting, at kunne røre noget (babyen) man ikke kan se, er noget andet.

At ae er kærligt, ligesom man klapper eller aer en fremmed hund og tænker nååårh den er nuttet – på samme måde kan vi forstille os babyen, når vi aer melonmaver ;)

Babyer og dyr/hunde er uskyldige væsner, man bare har lyst til, at give/beskytte med kærlighed/ae.


Jeg har/havde selv en masse lign. oplevelser med mine hunde, de var/er små og bløde.

En tilfældig gåtur eller specielt på loppemarkeder;)) ser jeg gang på gang, at folk uhæmmet løfter dem?? – Finder f… også det underligt?
Så står de der med mine hunde oppe i armen og nussetusser og vil så gerne snakke med mig om disse – og det er voksne??
Synes det er anmassende, men også på en måde, en lille smule charmerende - så jeg kan godt følge dig.

:) Krampen

forstår dig jetpost
da jeg fik mine tvillinger og var ude at gå med dem, så spurgte nogle mennesker sgu om det var reagensglas børn, eller om jeg havde fået hormoner...hvad fanden rager det dem

Det kun begyndelsen... sjoveren
Senere når vandmelonen ligger i barnevognen, så kommer de samme tåbelige mennesker og stikker deres store røde næser og udspyr deres dårlige ånde,,, lige præcis ind i hovedet på gnækkoungen OG,,,, fra kun 10 cm. afstand... Se det er skræmmende udsigter........taler de samtidig til "gnekkoen" du ved: "dikke dik dik og dikke" og "Tit tit"...Tja! Forstil dig lige hvad der kommer susende af div. mund sekmenter ol... Men ok, bare synet af den slags mennesker på 10 cm. afstand er squ stygt..

Godt man er blevet voksen ;-))

Sæt din grænse fra start, hold dig ikke tilbage!

det er barnelærdom gnaek
at man ikke rører ved fremmede hunde, uden først at få accept fra ejeren... det er i hvert fald hvad jeg har lært :o)
Jeg kan også godt acceptere, når mine egne bekendte rører ved min mave... i begrænset omfang. Men fremmede, det ER altså ikke rart!!

Når du nu sætter det i forhold til det med hundene, så får jeg da lidt røde ører... for jeg elsker at ae hunde på gaden ;-)

DET gnaek
ville altså i høj grad også overskride mine grænser. Og hvorfor er det vigtigt at vide????

En undrende Gnaekko.

man undres gnaek
jeg tror faktisk at grunden til, at det i den grad undrer mig, at folk opfører sig sådan, er at jeg aldrig nogensinde selv har rørt ved gravides maver, eller vredet nakken af led for at kigge ned i en barnevogn med et fremmed barn i.. fremmedes børn og fremmedes maver interesserer mig ikke.

Kan man ikke få sådan et "do not disturb" skilt til barnevognen? eller måske et "Pas på!! barnet bider" skilt. Det kunne da være praktisk.

Forstår dig godt Milja
Sådan havde jeg det nemlig også under mine to graviditeter for hhv 12 og 16 år siden. Jeg følte at min krop ikke længere kun var min - ok jeg delte den jo også med en anden - men det var ligesom noget andet ;o) men alle de mennesker som ville røre - æv! Jeg kunne simpelthen ikke have det! Det var rigeligt med jordemoderen og lægen! Man går jo heller ikke hen og aer en skaldet mand på issen vel? ;o) Nej det var måske lidt langt ude.... tror jeg stopper nu

Eller bare... sjoveren
" Smitter stadig" ;-))

Forstår dig godt Manden fra Jylland
Det lyder da fuldstændig vanvittigt. Man kan da ikke tillade sig at gnubbe fremmede damer på maven uanset om de er gravide eller ej. Men når det er sagt skal du vide at jeg - og sikkert mange andre mænd - finder gravide kvinder utroligt smukke.

måske mere gnaek
effektivt :-D

ikke langt ude gnaek
for det er da lidt det samme. Det er også det jeg mener med, at jeg godt kunne have lyst til at gøre gengæld og gnubbe tilbage fx hvis det er en der har en stor (flot) ølmave. Det ER da krænkende.

he he ja gnaek
det er også gået op for mig. Mænd flirter helt vildt... det er da også lidt sært ikke? Men meget meget dejligt :o)

ja, det jetpost
kan man jo spørge sig selv om......folk tror at de har krav på at vide alt i dag, der er snart ingen der holder sig tilbag

Enig krampen
Det samme har jeg lært :)

Lærte du også, at man ikke bare kan røre ved fremmed mennesker? – gravide eller ej? :))))

:) Krampen

Nix Pille Anonym
Jeg ville bare lige give dig medhold i din klage over den ganske danske befolkning. Jeg forstår simpelhen ikke hvordan man kan få sig selv til at røre ved andres maver.
Jeg har selv rørt ved hundredevis af gravide maver - jeg er jordemoder. Men jeg forbereder da altid kvinderne på at nu rører jeg altså. Og mine gravide veninder holder jeg nallerne fra, medmindre de ligefrem beder mig om at mærke efter hvordan det lille pus ligger.
Jeg synes helt bestemt du skal sige fra når nogen begynder at rage. "Vil du være sød og holde nallerne for dig selv!" Det forstår de fleste vel.

ved snart ikke gnaek
om de ville forstå beskeden. Det er som om en gravid mave er allemands eje. Men du har ret, selvfølgelig er det mig (og alle andre gravide) der skal sætte grænsen.
Tak for dit svar, godt at høre fra en fagperson, at det ikke bare er mig der er nærtagende :o)

Måske ikke så mærkeligt Manden fra Jylland
Jeg tror at synet af en gravid kvinde rammer os mænd lige midt i vore omsorgs-gen. Vi rejser os så de kan sætte sig ned i bussen, vi holder døre, vi tilbyder at bære deres tasker, men som jeg også tidligere skrev: vi kan selvfølgelig ikke tillade os at røre..

Sjovt Mogens
Det er da sjovt at røre ved en gravid kvindemave.

En skæg ting, bare for sjov !

Det skal du da ikke hannah1
finde dig i. Vi har da alle en grænse for, hvor tæt på, vi ønsker andre - og den skal da ikke overskrides, bare fordi du er gravid.

Gir' dig helt ret - sig fra ..

Held og lykke ...