ikke-rygere er rasister

ikke-rygere er rasister hader tobak
igår var jeg ibyen med vennerne og vi havde det hyggeligt, indtil der kom en flok unge,der spurgte om vi ikke havde en smøg de kunne købe, vi sagde nej desværre vi røg ikke. så blev de sure og råbte til os åndsvage rasister.kan da godt forstå der er nogle problemer mellem de fremmede og andre,mærkelig måde at reagere på.

de virkelige racister i det her land træt dansker
er muslimerne.

De beder selv om Holger
at blive smidt ud af landet.

røg på gulvet leif lalleglad
du brugte ordet Racist i dit indlæg, mere skal der ikke til før debatten røger ud i hampen.

Pt. er der åbenbart gået inflation i ordet.

men sådan er det med mange ord.

Ja vi får skyld for meget Anonym
Racister er nyt, man fascister og nazister er gammelkendte udtryk.

Det er typisk dansk kultur – hvis ikke man kan gøre som man vil i andre mennesker selskab, så er man omgiver af fascister og nazister – og nu også racister.

Fair nok. Kald mig hvad du vil. Det ændrer stadig ikke på det faktum, at jeg nægter at give rygerne lov til at påtvinge mig deres røg.

I et tilfælde som dit WHAT???
kan det kun fryde mig, at der er nogle rygere tilbage, som skider på om du giver dem lov til at ryge i din nærhed eller ej. Eftersom det kun er indendørs røg der generer dig skulle du måske overveje udelukkende at befinde dig udendørs i den dejlige sunde og absolut forureningsfri luft.

Og i tilfælde som dit Anonym
Kan det kun fryde mig, at du føler dig så ramt af et kommende rygeforbud. Holda op hvor har du det skidt med dig selv og din afhængighed. Hvordan skal du klare dig i et samfund der ser foragteligt på sådan nogen som dig? Nej svar ikke - jeg er ligeglad med hvordan du vil klare dig.

WOW WHAT???
Det er jo lige før jeg bliver helt bange for dine evner udi seerens kunst!!!!