Iltsvind skyld i voldsom stank

Iltsvind skyld i voldsom stank aabenraamand
De seneste dages stank fra vandet i Flensborg havn, der tilmed har en unaturlig grøn farve, skyldes ikke som først antaget illegal udledning af maling i kloaksystemet ved havnen.
− Årsagen er entydigt iltsvind som følge af usædvanlig mange alger i vandet, forklarer lederen af afdelingen for infrastruktur på Flensborg rådhus, Gunther Leiser. Målinger har vist, at der visse steder i havnen kun er 0,2 milligram ilt pr. liter vand tilbage. Det normale er mellem syv og otte milligram.
− En så dramatisk iltmangel har vi ikke været udsat for i over ti år, og situationen for fiskene i den inderste del af fjorden er kritisk, siger Gunther Leiser.
Han peger på, at de usædvanligt mange alger er resultatet af en uheldig vejrkonstellation i løbet af sommeren med høje varmegrader, næsten ingen vind og efterfølgende voldsom regn, der nærmest har fået algebestanden til at eksplodere.
Nu er algerne ved at rådne op, og det er årsagen til det stinkende havnevand.
− Vi kan ikke gøre andet end at vente på stærk blæst, der vil sørge for en nødvendig udskiftning af vandet i inderfjorden. Den kommer forhåbentlig i weekenden eller i begyndelsen af næste uge, siger Gunther Leiser.
I en lignende situation for godt ti år siden prøvede man i Flensborg at løse problemet ad teknisk vej, idet man kunstigt ledte ilt ned i vandet. Projektet kostede mange penge, men var ikke til nogen nytte.
− Iltmængden var langt fra stor nok til at medføre en nævneværdig forbedring af vandkvaliteten, siger Gunther Leiser.

Er du sikke på Nick og Jay
At du ikke fik valgt et forkert nick ?

Spaammermand havde været fint :)

Trænger du til at blive set britzen
8 indlæg, ja så sikre du dig jo forsiden helt og aldelse -

Du går jo heller ikke ind og svarer på dine egne debatter -

guller

En kopyCat Nick og Jay
Der tror han er smart og vil efterligne den dér mand fra Aabenrade, det mislykkedes dog og er til større irritation end det han egentlig vil. At ville sige se mig lige her, jeg kan det samme som det Real One fra Aabenrade er jeg ikke stor og sjov.

Okay britzen
hvor ynkeligt -

God dag til dig
guller

You got Nick og Jay
That right!!

Boing Boing og god dag til dig også fra

Nick og Jay

stakkel.... Fru Mortensen
Sker der virkelig så lidt i Aabenraa, at du bliver nødt til at oprette flere emner til debat her? Jamen herregud da, jeg har sandelig da ondt af dig så. Flyt hertil, der sker lidt mere.

Det kan da ikke være en copycat for Debatregler
den nye staver byen korrekt men den gamle velkende staver med et ekstra a i byens navn.

for at sige det på en anden måde fedehille
det kunne være fedebritt

Den gamle åbenråmand britzen
Blev altså ikke medlem i år, vel -

Der er flere af slagsen og denne her er fake -

Ynkeligt -

guller