Imamen rejste hjem!

Imamen rejste hjem! symbiosen
Imam Raed Hlayhel forlod mandag Danmark for at slå sig ned i sin hjemby Tripoli i det nordlige Libanon.

Klappe klappe....

Sønnen lider af svær sygdom - men det er ifølge Raed Hlayhel ligegyldigt - da tryllebogen´s indhold er højere hævet - end hensyn til et menneske.

Det viser med alt - islam´s tankesæt!

Please - lej en Jumbojet og tag alle tåberne med hjem til Libanon - som nu ikke er et farligt sted, trods det stupide Danmark´s redningsaktion for hættemåger!

Er der slet ingen grænser - for " idiotien " i dette land?

Ha´ en god dag!

Det er særdeles positivt Hans Kurt
Hver gang en muslim forlader Danmark - desværre sker det alt for sjældent - og især når det er en fanatisk galning som Raed Hlayhel. Det ville, isoleret set, betyde færre kroner til sociale ydelser, kriminalitet, terrorbekæmpelse o.s.v., men desværre sørger dem, der desværre fortsat er her, jo for at formere sig således at tallet fortsat stiger.

Det er på høje tid flertallet for alvor vågner op og får smidt mange flere muslimer ud af Danmark, for lige så snart de føler sig stærke nok vil de tage magten og gøre landet til en islamisk stat med Sharia-lov.

one down....many to go DanskKaffir
Tja, så mangler vi bare at de 199,999 andre også tager samme konsekvens af deres middelalderlige ideologi og vælger at forlade de vestlige civilisation.

De vil ikke blive savnet.

Tryllebogen. mandaabenraa
Den betyder meget for dem , konen og børnene betyder ikke så meget.
En god rejse.