Imamer

Imamer joel
skulle tvinges til at skrive under på den danske grundlov, INDEN de overhovedet får lov til at tale i offentlige forsamlinger og moskeer.

De manipulerer og taler ofte direkte imod den danske lovgivning, når de f.eks siger, at man skal gå ud og bekæmpe alle vantro hunde.

Fordi lukker vi bare øjnene overfor sådanne syge udtalelser??

De har ret til at dræbe de vantro. mandaabenraa
Det er meget farlige mennesker.
De er farlige for deres omgivelser - det må være psykistrisk hospital.
Hilsen fra en vantro.

100% uenig Maylay
Jeg synes tværtimod, at vi skal arbejde for at adskille staten helt fra religion. Hvis de har deres egen lokalradio som Jonni i Greve, skal de for min skyld snakke løs om deres fikse ideer til alle, som stiller ind og lytter. Men for min skyd kunne journalisterne godt tage lidt mere ansvar og lukke mikrofonen for idiotisk hadsk propaganda. Det skal ties ihjel efter min mening.

Denne debat hjælper jo heller ikke på noget. Den trækker nogle tydelige men kunstige grænser op, men jeg ser ingen gavn.

En enkeltbillet til ud af landet! Drude
Og så har vi netop på TV her i aften hørt fra Nørrebrohallen, at 1000 muslimer intet har til overs for det danske samfund, herunder specielt de vestlige demokratier - vi har taget imod, da de var flygtninge, og nu efter at de er blevet danske statsborgere med ytringsfrihedens ret, foragter de os, og ovenikøbet var hovedremaet, at deres børn skulle opdrages på en sådan måde, at de ikke kom til at lære noget som helst dansk - er målet ikke ved at være fyldt for, hvad vi vil acceptere?