Imamer som dommere

Imamer som dommere Anonym
I Vollsmose bliver størstedelen af alle politianmeldelser trukket tilbage og ender i stedet hos lokale imamer, der udmåler en passende straf.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-15763896.html

Det skal nok hjælpe på integrationen?

Gud hjælpe mig.

Hvad er straffen så nightwarrior_dk
10 piskeslag eller stening eller en løftet pegefinger med ordene lille Mustafa du ikke slå ihjel,hvis du slå ihjel så slå de vantro ihjel,helst mange af dem.

Alternativt kunne en dansk præst,så udøve samme gerning,tror det næppe.

Nej Danmark er blevet lidt for specielt et land efter min opfattelse,man kan snart ligeså godt pakke en kuffert og rejse af herfra.

Jeg kan ikke se hvorfor Anonym
du skulle pakke din kuffert, måske var det mere retfærdigt, at gæsterne forsvandt tilbage til de formørkede lande de kommer fra.

Hvoffor ikke Fedtøre
Et retsligt parallelsamfund. Jeg kunne forestille mig at man også indfører et socialt parallelsamfund i disse områder med egne udbetalings-steder af bistands-hjælp, af skattepenge som er inddrevet i dette parallelsamfund. Hvoffor ikke gå hele vejen?

ikke gud til anonym
allah hjælpe dig!


elhemdullilah

Godt at høre Profeten Mohammed
Næste gang Ali lave ballade, iman sige "Du rejse hjem til Libanon. Du så god muslim"

Må Allah være med jer.

Sparer politiressourcer Herre jemini
i disse ynkelige tider, hvor regeringen hellere vil bruge penge på krig, de rige, erhvervsliv , landbrug og på goder til sigselv såsom natklubbesøg, køren i ministerbil, spiritus, højere løn og receptioner.

Det bare ik ok Dannebrog Forever
Og skal stoppes omgående. Igen ser vi, af de vil skide den danske lovgivning et stykke og ordne det på deres mullah måder. Og der vel ingen der er så naive af tro, af der ik er trusler med i billedet her, for af få de pågældende til af træk anmeldelser tilbage. Imanerne skal klap kaje og dansk retspraktis skal følges. Begår almindelige borgere lovovertrædelse i dette land.. Ja så for vi et stempel på vores straffeattest og en pågældende dom. Det 100 % os gældende for muslimer i dette land. Fat det imaner.

Danmark var engang et yndigt og fredeligt land. Men pesten fra mellemøsten, har ødelagt vores land. Vil til slut nævne af politiet igen ik kan nærme sig gjellerup parken, uden af blive bestenet. Det igen igen ik ok. Om nødvendigt må vi jo sæt militæret ind og rydde lortet. Og Eengang for alle tag det opgør, som uden tvivl kommer engang fremover.

Vil man ik indordne sig under dansk kultur og lovgivning. Så smut for helvede tilbage til mellemøsten.

I Danmark er jeg født. I Danmark vil jeg dø. Kommer krigen mod Allah. Så lad det ske.

Er det ikke svært Klondyke
At føre krig mod Gud? Jeg mener man kan vel ikke rigtig se ham. Mange har forsøgt at finde ham, men det er vist ikke rigtig lykkes endnu. Nå men held og lykke med din krig mod Gud eller Allah, som han hedder på arabisk ham Jesus' far.

Det er OK med denne nazifisering Politikeren
sålænge de er sikre stemmer på SF og venstrefløjen

Uden om snak, det er ikke Gud som dømmer Moritan
i islam, men imamerne.

Men forstår at sålænge de stemmer på venstrefløjen vil de få fred.

Sort snak Klondyke
Var det så ikke mere reelt at føre en evt. krig mod dem, hvis i ikke har krige nok i forvejen?

Du er noget bagud dulkis
- der er alle faciliteter i Vollsmose undtaget et hospital og en dansk retssal. Det er et sted med 12.000 indbyggere - altså lidt større end Fåborg. [:D][:D][:D]

Kulturberigende Amatøren
Det er skønt med et parrallelsamfund. Nu også, hvad domsafsigelser angår.
Jeg kan ikke lade være med, at filosofere over, hvordan myndighederne ville reagere, hvis jeg f.eks lavede mit eget skatte- og afgiftssystem under mottoet " selskabstømmere foren jer"
Jeg vil vædde en kold kebab på, at der ville komme et ramaskrig.
Anderledes forholder det sig med kulturberigende tiltag.

Dit link er korrupt men dulkis
http://ekstrabladet.dk/112/article1058835.ece

- Der er så en artikel her fra ekstrabladet. (hmmm)

- Og den tilbageviste artikel i Information
http://www.information.dk/166284

- Meget fantasifuld journalistik er vist en mild bedømmelse af det makværk. Ikke engang beskrivelsen af butikstorvet tyder på Marchen Neel Gjertsen (journalisten)har sat sine ben i området.

- Hun har fået en hilsen fra mig! men det var måske på sin plads at sende hende en GPS, så hun kom ud på den rigtige lokalitet. [:D]

Du ska ik ha lov, hvis du ik stemmer på SF og Moritan
venstrefløjen

Ekstabladet genoptrykker en typisk Al-Ritzau Anonym
artikel ukritisk ligesom hele den danske presse gør sædvanligvis.

Før din krig hvis du vil Politikeren
jeg har mere lyst til debat

Du rammer plet. Anonym
Hvor er nu Villys store Mørkemands felttog? Bare de skovler mørkemandsstemmerne ind er de ligeglade.

Kan det . la34sf
Da komme bag på nogen, lige så snart mullaerne er mange nok på f.eks taxi firmarne grønthandler bracen kiosk bracen, så er det sku da dem der bestemmer farten, og det gælder lige fra en lille kiosk til et helt land som Kosovo, de lovre kun med halen fordi de ved at de ikke er stærke nok til at overtage vesten endnu, man ser det over hele verden, i enhver ghetto hvor de blir mange nok sætter de sku da dagsordenen, men heldigvis kan de fleste bordset fra cafe late fjolserne og de radikale begynde at se hvor idiotisk og skadelig de sidste 30 års indvandring har været.