Incest/pædofili.!

Incest/pædofili.! netekolding
Vedr. den verserende Tønder-sag med de 2 små piger, som er blevet misbrugt af utallige mænd, er der dukket mange tanker op hos mig.

Tanker om en grim barndom, som netop har været baseret på misbrug af min far og nogen andre fra jeg var 4 til 16 år.

Misbruget startede med, at jeg, som en lille sød pige på 4 år, var blevet badet af min far og efterfølgende dansede jeg nøgen rundt, hvad der så fik nogen forbudte tanker i gang ved min far.

Misbuget skete, når min mor var på aftenarbejde, så derfor vidste hun IKKE noget.

Men som sagt foregik det misbrug i 12 år. 12 år i HELVED. Et helved jeg har fortrængt i næsten 20 år.

Minderne om det kom frem i foråret 1992, fordi min da 8 årige datter kom på børnpsyk.afd. DA kom tankerne til mig, om det var min far, der havde misbrugt hende lige som mig.

Da jeg i april 1992 endelig fik lukket min mund op og fik skældt ham ud. Ville han jo selvfølgelig ikke erkende hans skyld og da han døde i okt. 1992. fik jeg ALDRIG en undskyldning fra ham. Han smed nærmest skylden over på min mor, fordi hun altid havde været syg med et dårligt underliv.

Fra den dag i april 1992 gik der så flere år, hvor jeg prøvede på at fungere. Jeg havde min familie og især min datter at kæmpe for.

Det hele lykkes osse indtil den dag i 2002, hvor min datters kæreste slog op med hende og hun skreg, som et såret dyr, da SPRANG mine sår op. Nu havde jeg IKKE beskyttet hende, som andre ikke havde gjort ved mig. Jeg bad om hjælp ved vores læge, men fik kun nogen nervepiller udleveret, for han kendte jo ikke baggrunden for min voldsomme reaktion.

Året efter i juli måned udsatte min x mand mig for et mordforsøg, som jeg kun overlevede pga min dejlige børn var hjemme. Det forsøg var pga han mente jeg var ham utro, noget som jeg ALDRIG kunne finde på. Senere viste det sig, at det var ham, som havde en anden.

Alt det var starten på en menneskelig rutschetur, som jeg IKKE ønsker, at andre skal opleve.

Blev fyret i februar 2004 fra mit job. I april 2005 lavede jeg et selvmordsforsøg, som jeg jo overlevede, hvad jeg mange gange har været ked af.

Startede på et kursus i slutningen af september 2005, som skulle få mig på job igen. Nu står jeg så i dag og skal starte i rigtig job på mandag. Noget, som er en kæmpe sejr, men bestemt osse meget angstprovokerende.


Men vejen der til har været lang og seeeeej og har kostet mig meget på flere måder.

Jeg har fået 48 timers psykologhjælp. De første 12 pga. min x mordforsøg, 12 fra center for misbrugte(et forsøg som endte op med at alle misbrugte nu kan få 12 timer), 12 for selvmordsforsøget og de sidste 12 pga incesten.


Jeg har så været "heldig", at de andre ting skete mig osse, for ellers var hjælpen fra det offentlige KUN de sidste 12 timer. De 12 timer kan slet ikke dække det overhovedet. Jeg står i dag og har stadig brug for timer og får jeg nok brug for resten af mine dage. For den slags overlever man ikke uden kæmpe skrammer. Men de timer skal jeg selv betale 1000/time for.


Jeg fik til min fødselsdag bogen: Kvinder, der elsker for meget.

Den bog har virkelig vist mig, at min adfærd skyldes manglende omsorgssvigt igennem hele mit liv men især i barndommen. Jeg har jo været brugt, som "voksen" fra jeg var 4 år.

Det er så pga det, at jeg altid får samlet mennesker op (mænd) som har brug for min hjælp. Det er for mig lettere at hjælpe dem end mig selv.


Dette er IKKE skrevet for at få medlidenhed, men mere for at alle skal tænke sig om inden de smider "sten" efter andre. De kan selv blive ramt af ulykker.

Men osse skrevet for at sige PAS PÅ jeres børn. Livet er for skrøbeligt.


Eftertænsomme tanker NeteKolding :-)
(som nu synes, at livet for det meste er værd at leve. Der er da dage, hvor det ser sort ud. Så bliver jeg da trist og især når jeg savner den mand,jeg elsker, men ikke får.)

rettelse!!! netekolding
ikke: manglende omsorgssvigt....men selvfølgelig manglende omsorgNeteKolding :-)

Kender det alt for godt.. baiz
Jeg havde i tirsdags den sidste psykolog time... Fik 10 gange.. og min psykolog gjorde det så gratid 5 gange.. Så... men altså... Man overlever vel?

Lige nu er det hele bare hårdt, trist og dumt.

Min læge har lige erklæret mig for stresset og stærkt deprimeret.. Flot!
Og lige som dig vælger jeg også altid de fyre.. der i blandt ham som jeg har lige nu... så.. det tærrer alt for meget...

Heeeej netekolding
du er da heldig at du kommer i gang i en ung alder. Men stadig er de 12 timer ikke nok. Min psykolog har osse tilbudt mig ekstra timer uden betaling. Men det er der sørme ikke mange som gør.


Held og lykke til dig.


Knuus NeteKolding :-)

Pædofili Whitelion
Godt skrevet Nete - Du ved hvem jeg er - Du besøgte mig engang, mens jeg boede i Kolding ikke langt fra kvindehuset, tror jeg det kaldes.

Knus fra en ½ gammel Løve

Det er hårrejsende læsning lagermann
Kære Netekolding

Tak for at du så åbent fortæller om det martyrium du har været igennem, og stadig lever i. Vi andre som har haft en opvækst, fuld af kærlighed og omsorg har svært ved at fatte at et barn på nogen måde kan gennemgå en sådan barndom.

Det er næsten ikke til at bære at sådanne "fædre" slipper for straf. Han gav dig ar for livet, på sjæl og på krop. Han stjal din ret til at fungere som et lykkeligt barn, og han var skyld i at du træffer dine valg af partnere udfra noget han gjorde mod dig.

Jeg kan ikke sige dig hvor dyb min sympati for dig, og for andre piger/kvinder der er i samme situation, er.

Endnu engang tak for at du ville lade os kende din historie.

Mvh Lagermann

Det bør være ulovligt Stinkende gammels svin
Vi vil ikke ha den slags i vores land

Heldig måske baiz
Men jeg ved nu ikke...

Synes egentlig at der går alt for meget tid med at tænke, angst, selvmordstanker osv. i stedet for at feste og være ung... Det er der bare ikke kræfter til..

hmm netekolding
det med heldig, var nu mere ment med, at du med din unge alder kan få det bearbejdet nu og forhåbentligt få et rimeligt liv.

Ja! det er rigtig, der går meget tid og bliver brugt en masse energi på at tænke på selvmord og andet. Men alt det er jeg jo først kommet til i en alder af 47. Jeg har jo før kunnet "glemme og gemme" det, ved at bruge energien på min handicappet datter og resten af min familie. Men da de så var væk, væltede hele min verden jo sammen.


Hvis du har lyst, er du MEGET velkommen til at kontakte mig på min mail netekolding@hotmail.com.


God weekend og knus NeteKolding :-)

Heeeeeeeej netekolding
jo selvfølgelig kan jeg huske dig.


Takker!! det var nødvendigt for mig at komme ud med det nu. Der er så MANGE, som mener jeg ingen livserfaring har. Det har jeg så ENORMT meget af, men desværre af den grimme slags.


Knuuus fra Kolding Nete :-)

Ganske forfærdeligt millie
at sådan en mand fik lov at gå fri for en hård straf.Sådanne afstumpede individer burde sidde inde - hvorfor anmeldte du det ikke, da din fortrængning først var væk? Af hensyn til familien eller -? Han var jo åbenbart ligeglad med din konfrontation!?

Takker.*SS* netekolding
ja vel er det hårrejsende læsning, men desværre det liv jeg har levet og rigtig stadig lever i.


Jeg ved ikke, om jeg nogensinde får et godt liv med en mand. Til trods for mine oplevelser, er jeg ikke og har aldrig været bange for mænd. Er mere bange for kvinder og deres sladder og intriger. Mændene kan jeg læse udfra mine oplevelser.

Jeg har osse fundet min seksualitet og nyder elskoven med en dejlig mand. Men det er jo ikke det samme, som at leve i et forhold med ham. Og det er jo nemlig et forhold jeg ønsker på godt og ondt. Det er der, jeg siger, at det kræver tillid og respekt. Havde fundet ham, men det kan ikke gå, netop fordi jeg er for MEGET, altså for meget MOR.

Det mest underlige er, jeg har fået lavet et parhoroskop og udfra det, var vi det perfekte par. 70% harmoni *SS*. tættere kan man vist ikke komme på det uden at et forhold vil blive for kedeligt.God weekend NeteKolding :-)

Hvorfor netekolding
jeg ikke anmeldte ham? Tjah han døde og da det var i 1992 og alt det hele begyndte i 1960, var det jo forældet i henhold til alle straffelove.


Men jeg har da været på hans gravsted 2 gange, hvor jeg har spyttet og skældt ud. Hvis det ikke var, fordi jeg er et meget blufærdig menneske, havde jeg sgu tisset på ham.


God weekend NeteKolding :-)

Vel netekolding
bør det være ulovligt og er det jo osse.


Den eneste måde, den slags kan stoppes på, er ved at alle anmelder den mindste form for mistanke om den slags.


Det er et helved at leve med i resten af livet.


Mvh NeteKolding :-)

Straf??? Lincoln
Det kunne være interessant at høre fra selve offeret, dig netekolding, hvilken straf du synes din far burde have haft, da du i 1992 erkendte hans misbrug af dig.

Nu døde han for dig, og du nåede hverken at få ham straffet eller iværksat en forsoning med ham.

Hvad følte du dengang, han burde straffes med??

Skulle en evt. straf primært have fungeret som en hævn over din far. Eller skulle den primært have fungeret som afskrækkelse for yderligere gentagelser (hvis noget sådant havde været muligt)??

Føler du i dag, at en straf ville have betydet noget for dit senere liv?
Hvad skulle der til for, at du fra erkendelsestidspunktet kunne få et bedre liv?
Kunne der overhovedet, efter din mening, have været rettet op på dit liv med x antal psykologtimer??

Du antyder, at din far også skulle have misbrugt din datter.
Hvordan kunne han komme til det??
Havde du ikke en stor indre modvilje imod at lade din datter komme ham nær??

Din skæbne er uhyggeligere end en hollywoodgyser.
Jeg håber bestemt, der er lys for enden af tunnelen.

De bedste ønsker til dig!

Ved ikke, netekolding
hvad straffen skulle være.

Jeg ville gerne ha haft en undskyldning fra ham, at han tog ansvaret for det, men det gjorde han jo ikke.

Jeg mener, at med dem som bliver fanget og dømt for det, at de burde betale deres ofres psykologtimer resten af livet.

Det med at blive smidt i fængsel i mange år hjælper ikke noget.

Og uanset hvad, var jeg altså en uskyldig pige på 4 år, da det startede. Et barn, som jo tror på, at det ens forældre udsætter en for er det rigtige.

Det er jo der, det går helt galt, tilliden til andre mennesker forsvinder jo. Det gør, at jeg den dag i dag, skal ha bekræftelse fra andre 100 gange og stadig er jeg ikke sikker på, det de siger er rigtig. Så det koster for meget og tapper energien fra dem og mig.

Vedr min datter, så har han IKKE misbrugt hende. Og nej, jeg var ikke bange for, at han var i nærheden af hende. Hun og min søn sov jo der, når vi var i byen. Skal siges, min mor var der jo osse. De elskede deres morfar og de ham. Det har været svært for mig, at fortælle dem om det, som er sket mod mig, men de ved det begge nu.

Håber osse at det lysner for enden af tunlen nu.

Jeg kommer i fuldtidsjob nu og bliver endda 50 timer om ugen, fordi jeg får en transportid på 2 timer om dagen. Hvis det så ikke går og jeg falder tilbage som før. tjaaaah, så er det ikke sikkert, jeg kommer op igen.

Men oveni alt det her, står jeg nu med et økonomisk problem, som ingen vil hjælpe mig med. Så det er hele tiden en kamp om at overleve.


God Weekend NeteKolding :-)

alt om pædofili,her: Ved du hvad,det er frimurer...
Ved du hvad, - det hele er frimurer -fup:
læs:

http://www.mindcontrolforums.com/stopchildrape.net/internet_problem.html

En anden ting baiz
Det er faktisk svært når man har valget... Jeg fik at vide den anden dag, at jeg har til jeg bliver 23 år... Det vil sige, at jeg de næste 4 år må leve med at jeg egentlig er en dum kælling i følge mange folk (altså folk som altid mener at den slags skal man da bare lige anmelde, for det er jo så let..)

Mange ting kan blive ødelagt ved det... Alt for mange ting..

omvendt baiz
Du er velkommen til at skrive til mig... HAr det bedst sådan...

Er vist i gang med at gå fra hinanden... Min læge har sagt jeg har stress... psykologen siger jeg er stærkt deprimieret... Lige om lidt er jeg nok single igen... Der er tusind ting... og bare alt for meget...

Heeej netekolding
Baiz. det gør jeg så.


I din nuværende situation ved jeg slet ikke, hvad jeg skal sige som trøst, uanset hvad vil det blive noget, du måske bliver mere ked af. Men alligevel prøver jeg. Vi er svære at leve sammen med i den tid, hvor det hele skal sættes på plads og pakkes væk igen. Det kræver nogen meget stærke partner og dem er det ikke så mange af. Desværre.

Hvis de selv har nogen problemer kan de da slet ikke. og så er det faktisk bedre at være alene, men med nogen venner som kan støtte en.

Den slags ven har jeg fundet endda over chatten på Ofir. Han har stået last og brast med mig i snart tre år. Han er den, som fik mig indlagt, da jeg lavede mit selvmordsforsøg. Han tog sig af mine børn og min mor. Simpelthen den, som bare var der og som han har sagt i dag. Det bliver han ved med.

Vi forsøgte os som kæreste, men det stoppede han meget hurtig, fordi han fandt ud af, det ikke ville gå. At der kun ville gå et ½ år, så kunne vi ikke engang være venner og da det var venner, jeg ikke havde nogen af overhovedet, var det der mit behov var.

Jeg har ud over mine samtaler ved psykologen været tilmeldt en selvhjælpsgruppe her i Kolding. Måske det var en ide for dig.

Du kan osse henvende dig på denne adresse

http://www.behandlingafovergreb.dk/page229.asp

De ved en HELT masse om det. Er der igennem jeg fik 12 timer, som forsøg for misbrugte. Et forsøg som nu er gjort permanent og har udmundet sig i 12 timer psykologhjælp.


Held og lykke.


Mange knus NeteKolding :-)

Hvad netekolding
er frimurerfup...??.......det jeg har lagt krop til i 12 år og sjæl til i yderligere 46 år.??


Mvh NeteKolding

TAkker ... netekolding
jer som har læst mit indlæg og kommet med jeres kommentarer og trøstende ord.


Til jer andre, som ind imellem har haft den umådelige frækhed, at sige jeg ingen livserfaring har. vil jeg sige, håber I sidder med en meget dårlig smag i munden og lærer at tænke jer om.


Der er andre end mig derude, som har oplevet noget af samme slags, de har bare måske ikke styrken til at dele den med jer.


At dette, så kun er en brøkdel af det jeg har oplevet, er noget andet.


Pas på jeres egne børn og andres og ikke i mindst hinanden. Bare vi alle var en smule bedre ved hinanden, var verden et bedre sted at være.


God søndag NeteKolding :-)
(som i morgen starter på et nyt kapitel i livet.)

svar er her... mindcontrolforums.com/stopc...
svar er her?:

>>>>...The average Freemason within the lower echelons of their network does not realise he/she is unknowingly supporting the corrupt-psychopathic-child raping-murdering-black occultist networks of their hierarchy. ...<<<<

http://www.mindcontrolforums.com/stopchildrape.net/coreofrape.html

Kontakt Sofiekorsgaard
Kære Baiz

Jeg går på Journalisthøjskolen, og skal til at skrive en artikel, der handler om mænds myter om prostituerede. Jeg har valgt emnet, fordi det er noget, der kan gøre mig så ufattelig vred.
jeg har læst flere af dine indlæg, og kan se du deler min holdning.
Jeg mangler nu en, der har oplevet det på egen krop, og kan fortælle hvad prostitution kan gøre ved en psykisk.
Jeg ved ikke, hvor du bor (bor selv i Århus), men hvis du ville være villig til at stille op, kan vi enten mødes eller snakke sammen i telefonen. Du vil naturligvis være anonym i artiklen, medmindre du er ligeglad.

Hvis du er interesseret kan du skrive til mig
på email:
askrasmussen@mail.djh.dk

På forhånd tak for svaret.

Hilsen Sofie Korsgaard

tænk dig om søde ... pellefugl ..
din historie er fin og jeg forstår 100 % ----vi lever i en verden der er hård og brutal og dit argument forstår jeg --- ynk yeps right vi er voksne jow -- vi må acceptere livets gang jow -- andre forstår det ikke nej men -- jeg har selv været igennem meget så hvis du vil snakke om det privat så er du velkommens du kan også ringe eller sms eller hvad du har lyst til -- jeg er åben

pellefugl

Du ved hvor du kan finde mig Storebjørn
Hej Sweetie.

Damn det er hård læsning.....jeg er ikke så hård i filten som man kunne få indtryk af.
Det gør mig virkelig ondt på dine vegne, og hvis du får brug for det, kender du min mailadresse. Du kender mine regler for fortrolig samtaler!!!

Med ønsker om fremgang i dit liv
det største knuzzer fra
Bamsen

Incest/pædofil SdbgQ
Hej Nete

Har læst dit indlæg, Jeg græd for mig selv, over mig selv, jeg græd for dig, jeg græd for os begge to. Du er kommet så langt, jeg er knap begyndt på den lange vandring.
Men jeg er stolt over dig. Jeg er stolt over at have lært dig at kende personligt og at have dig som veninde. Knuuus du skønne.

SdbgQ

takker.... netekolding
for dit svar..Knuuus Nete

Hejsa Bjørn netekolding
så fandt jeg ud af hvad du mente med du havde svaret mig.


Ja det er hård læsning, men jeg klarer mig jo stadig.

Jeg kender dine regler og de er, som mine..*SS*


Takker..og knuuuuser


Nete

Hej SdbgQ netekolding
op med humøret...du kan se det kan lykkes at komme videre. Det er HÅRDT men ender jo trods alt godt....*SS*


vi ses...knuuuser Nete

En sikker vinder;-) D@nsemussen
Kære Nete... du er en meget stærk kvinde.. selv om du har været ud for noget man ikke ønsker for sin værste fjende..især når det er ens nærmste som gør en ondt er det meget svært at forholde sig med...( må værer meget syg i hovede)en skab han fik lov til at død da du havde modet til at fortælle han harve gjort dig og din datter meget fortræd.. det er jo en kunon som kun vælger den lette vej...og det har du aldrig gjort efter det jeg har lært om dig at kende.. du er en skøn kvinde som har et godt humør og en frisk pust i hverdagen som er lidt misundeligt for mig...men jeg holder meget af dig og oønsker dig alt godt frem over...du er en vinder selv om du ikke tror det lige nu...men hvem er det som har fået et kanon arbejde og næsten nyt hjem??? det er dig kærer nete...
mange knus D@nsemusse

:-)) netekolding
takker for de pæne ord..


Min far valgte ikke den lette vej. Han døde pga hjerteproblemer. tjaa og måske alligevel efter hans eget valg..for han havde medicin nok til at slutte det.Det har vi så aldrig fået besked på. Men fred være med ham men uden min tilgivelse og bestemt heller ikke andres.


vi ses.


Knuus Nete :-))