...inden træningscentret ???

...inden træningscentret ??? Pernilla
Heysan
Je ghar et lille problem. Jeg er lige startet i træningscenter og når jeg har trænet meget hårdt kan jeg godt blive lidt utilpads og svimmel bagefter. Jeg har fået den væske jeg skulle have men jeg mangler at have fået den rigtige kost inden.
Hvad anbefaler I at man spiser inden man går i træningscenter ? Jeg ved man skal spise en time inden man går derned dog :0)

På forhånd tak :0)

frugt og brød rotterotte
evt noget youhurt med frugtstykker i. Som banan.

Det plejer jeg at spise og det giver god energi. Og ja, man skal spise det ca. en time inden man tager derned, den fejl begår man kun en gang...hvis du spørger mig ;0)

prøv dette megaspiller
jeg træner selv 4 gange om ugen. styrketræning vel og mærket. du skal prøve at vænne dig til at spise nogen mellem måltider 2/3 gange om dagen.EKS
frugt eller brød. og så vil jeg anbefale dig at ta noget protein pulver. og nej det feder ikke men er et kosttilskud som gør at du restiturere hurtiger efter træning og husk så at de dage hvor du ikke træner skal du stadig huske at spise ordentlig og tage din proteiner. for ellers går du hurtig kold på trænings dagene. og vand flere gange om dagen og hver dag... det er slet ikke så svært som det kan lyde

Bananer og kakaomælk! Triatleten
Hej hej!

Efter flere års erfaring kan jeg kun råde dig til følgende:

- Drik altid masser af vand før og efter træning
- Under træning; Maks. ½ liter vand pr. time
- Indtag efter træningen bananer og kakaomælk.
Bananer indeholder magnesium, der får musklerne til at slappe af, dvs. hjælper mod ømme muskler, tilsyrede muskler og virker også for bedre restituering (restitution).
Kakaomælken fylder dine depoter op med både kulhydrat og en smule protein.

Hvis du er sulten før træning, så spis gerne vandholdige eller fiberrige ting, der ikke ligger tungt i maven; f.eks. knækbrød og agurk.


Håber det kan hjælpe dig !