Indhente fortabt ungdom, nye venner

Indhente fortabt ungdom, nye venner Fyr 30år
Hej
Jeg er en fyr på 30 år som først for nyligt har været i seng med en pige. Det er ufrivilligt, at jeg har ventet så længe, jeg har kæmpet med et meget lavt selvværd, det er ikke fordi mine drifter har manglet! Jeg har vist bare puttet mig selv ned i et hul og bildt mig ind at jeg ikke var attraktiv for piger...dette har pigen, jeg har været sammen med indtil nu så imidlertid vendt op og ned på, hun har sagt at jeg er enddog meget attraktiv!

Nu kunne jeg så godt tænke mig at "løbe hornene af" og få indhentet hvad jeg er gået glip af. Har fået at vide af pigen, der tog min "mødom", at jeg er gået glip af MEGET og det ved jeg også udmærket godt og det har pint mig siden mine kammerater i folkeskolen begyndte at få kærester (jeg kom ennda i puberteten meget tidligt, et par år før mine klassekammerater). Jeg har ikke brug for en kæreste - men bare at trykke gaspedalen i bund og være sammen med en masse piger og få nogle erfaringer, ligesom mine venner op gennem årene har gjort det - jeg tænker sådan, fordi jeg har LYST til det, og fordi mine drifter stadig er stærke - mht. mine drifter føler jeg mig stadig som en 16årig knægt!

Imidlertid har jeg endnu ikke mødt en pige ad naturlig vej, kun gennem Internettet. Det er som om jeg har fået meget større selvtillid siden jeg har fået "åbnet op for posen" - jeg føler også nu, når jeg går gennem byen, at mange piger sender søde og meget flirtende smil efter mig, det er specielt helt unge piger der gør det - piger der statistisk set er nået lige så langt i seksualiteten som jeg - og det gør mig meget glad indvendig, og får næsten mit skjulte ulykkelige sind til at forsvinde.

Men er stadig som om jeg mangler det sidste skridt - jeg holder mig tilbage fordi jeg føler mig "gammel" - alle mine venner og omgangskreds har "sat sig" med kone og børn, mens jeg står tilbage et helt andet sted i livet. Hvor VILLE jeg ønske at jeg var yngre! - hvorfor kan jeg dog ikke bare skrue tiden tilbage? Jeg mangler nogle gode venner at gå i byen med, få mine erfaringer med piger - og DELE erfaringerne med nogen. Jeg ville føle mig temmelig klumpe-dumpe agtig hvis jeg skulle gå alene i byen og så bagefter fortælle mine venner (som ikke ved at jeg først for nyligt har været i seng med en pige) om mine erfaringer.

Jeg føler mig HÅBLØST bagefter - naturligvis har jeg da også en drøm om at få kæreste og blive gift og stifte familie PÅ ET TIDSPUNKT, bare ikke lige nu - det virker lige så afskrækkende på mig, som det ville gøre for den føromtalte 16årige knægt med hormonerne ude på kroppen - for dér i livet står jeg, og ikke en tøddel længere.

Jeg gad hjertens godt finde nogle nye venner, som var lige så langt i livet som jeg, venner jeg kunne have det sjovt sammen med og betro mine seksuelle erfaringer til, men det virker ret umuligt. Og så føler jeg samtidig at det hele skal gå så hulens stærk - for jeg bliver jo ikke yngre, som tiden går og klokken slår - bare tanken kan gøre mig dybt ulykkelig!

Jeg ville være taknemmelig hvis nogen kunne give mig nogle gode råd. Jeg vil gerne lytte til mine drifter nu, før det er for sent, og også have nogle venner at dele dem med.

Åh, jeg føler mig så mutters alene!

indhente det uopnåede somebody
Du skal i hvert fald ikke skamme dig over at du er sent ude, jeg kender fyre der ikke har været ude som 20 årige, eller fyre der har været i samme vildrede som dig.
Det handler selvfølgelig om selvtillid hvad angår at føle sig attraktiv, og hvis du føler dig som yngre end du er, så er det bare sådan, du må ikke hakke dig selv ned for at du er "for gammel". hvad enten man foretager sig er der ikke noget der hedder for gammel.

Det er jo godt at du har fundet ud af at du bare skal ud og løbe hornene af, fokuser på det positive. Og det er at du ved hvad du vil med din situation.

Nogen bruger deres mødom på en luder fordi de har det svært med sig selv. Ikke sagt at det er dit næste skridt, men bare for at sige at du ikke er den eneste der føler sig i vildrede omkring deres selvværd og præstation.

Der er stadig også mange mænd på din alder der går ud og fester og slår sig løs i byen, men hvilken omgangkreds de befinder sig i, er ikke til at sige. Men et godt alternativ er at være medlem af en forening, evt. en sportsklub eller noget, der møder man mange forskellige typer.

Accepter den situation du er i. Det er ikke noget der tager en dag, men arbejder du med dig selv, vil du ikke "ærgrer" dig over at du ikke er en anden end hvad du er. Hvis du ikke får det på plads vil det plage dig livet ud.
Der er heller ikke noget galt i at møde piger over nettet, det er jo meget hipt nu, og måske endda også et parameter der for en til at føle sig bedre tilpas med den man skal møde, da man har skrevet lidt sammen først. Men vogt dig for evt. løgnere, der er nogen hvis profiler er det rene opspind.

At tale om dine oplevelser med dine venner, er der vel heller ikke noget i vejen for, måske har de oplevet mere, men måske har du oplevet noget fra en anden vinkel som har gjort at du har oplevet noget exeptionelt. Men det jeg synes ligger i at snakke om sex, er oftest hvad man drømmer om at prøve, og at tingene bliver kørt lidt længere ud end hvad der i virkeligheden er sket. Så det tror jeg ikke du skal være så bange for at føle dig akavet ved.

En ting jeg synes er godt, hvis jeg trænger til at snakke med nogen om noget der måske ikke altid er lige passende, så skriver jeg såkaldte morgensider. Skriv to A4 sider hvor du bare skriver dine tanker ned uden ophold. Det føles som at man har afgivet sine tanker og bekymringer til nogen...

Hvad tid angår, så lad være med at tænke på den. Lev det liv du kan lide og ikke som er normen. Det kan godt være at alle dine bekendte har børn og kone, men hvem siger at alle skal have det? Jeg ser det ikke som en forhindring for at opleve de ting man synes man mangler. Læg dig aldrig under en norm lige meget hvor skævt der bliver set til dig. Du har det bedre i sidste ende.

Få det positive ud af din situation i stedet for at køre dig selv ned i sølet og have medlidenhed med dig selv. Det hjælper ikke. Hagen op brystkassen frem, vær stolt af dig selv og at du ved du er attraktiv. :-)

Du er ikke alene. HEN
Hej

Jeg ville bare lige sige at du er ikke alene. Jeg er en fyr på 29 år og jeg har endnu ikke være i seng med en pige. Jeg har heller ikke nogen kæreste i øjeblikket og har faktisk ikke haft det i meget lang tid.

Jeg har haft kontakt til nogle piger, men det er aldrig blevet til noget, og jeg bilder mig selv ind at det er fordi at jeg har et handicap (jeg er spastisk i benene) og at de så ikke rigtig tør at komme sammen med mig, men måske tager jeg fejl.

Så skulle der sidde en "modig", sød og single pige der læser dette og som har lyst til at lære en sød fyr at kende, så skriv lige et par ord og læg evt. en e-mail adresse som jeg kan skrive til.

Som sagt så er du ikke alene og har du lyst til at snakke om det og om alt muligt andet, så vil jeg gerne lytte og være din ven.

Vh.
HEN

Køl lidt af krydsfiner
Hvis det er din indestængte hobby, at bolle en masse piger, så kan jeg godt se, at du måske har et problem. Særligt hvis du er løbet ind i en pige med en sådan holdning, og man kan heller ikke fortænke dig i at have en sådan holdning, taget i betragtning hvor sex fikseret
vores samfund er.
Imidlertid, hvis du bliver forelsket i en, vil du være fuldstændig lige glad med, hvor meget du har tabt. Og i sidste ende er det, det gælder om, og det er ikke forsent at finde en, selvom man er 30, men man skal gøre noget ved det.

Kære du... mette2
...tillykke med at du har fået taget hul på det hele! Jeg kan godt forstå at det hele virker stressende - for hvordan skal du nogensinde nå op på siden af "alle os andre".... Men véd du hvad, selvom det kan virke som det eneste rigtige at have været sammen med en masse piger i din nuværende alder, så er der også bagsider ved at have opført sig "normalt"; jo, man har måske fået en masse praktisk (og til dels følelsesmæssig) erfaring med det andet køn, men jeg lover dig at det ikke er noget der ikke kan hentes ind på.
Tag en dag af gangen og glæd dig over, at du faktisk har taget skridtet fremfor at ærgre dig over, at det ikke er sket før - du skal nok nå det hele!

Held og lykke fremover!