indkøb med hund

indkøb med hund hvad er meningen
Hvad F... er meningen med at tage sin hund med ind i butikken når man er ude og handle uanset om de bliver båret rundt på armen er det sku da møgklamt.... jeg kommer sku da heller ikke rendende med min kat når jeg skal købe mad ind i div. supermarkeder eller mindre butikker.

Føj for pokker siger jeg bare...hvad tror man krogen er til uden for... [:(]

Krogen udenfor skyldes... m47
...at mange af kunderne i butikkerne lider af så dårlig hygiejne, at det ville være farligt for husdyrene, at komme ind i den bakteriefyldte bule!

Så lad endelig Felix og Fido blive udenfor - de har ikke godt af dit selskab! [;)]


M47

Tal for dig selv M47 jøden
tal for dig selv[:D]

ja det er jo også en måde hvad er meningen
at se det på... bare træt af at skulle se det ske igen og igen ... unge piger med deres kærester og sådan en lille pelsbold med ret så udstående øjne spankulere rundt i en butik som om det er det mest naturlige i hele verden...har de ikke lært noget om hygiejne og respekt for andre og de regler der er alment kendt- måske skulle jeg tage min hest med på rundvisning næste gang jeg skal handle ind....[;)]

Hva dit problem med hunde? Åhmygod
ud over at de kommer med i butikker?... ved du der er mange tilfælde af tyveri af hunde, når de står i krogen udenfor?.. hvorfor synes du det er klamt, lifrem?.. de sviner da mindre end alle de fucking barnevogne, der trækker store våde spor igennem hele butikken, og ovenikøbet fylder alle gangene!... jeg synes det dejligt at kunne ta min hund med mig i butikker, basta. Og jeg arbejder selv i butik og synes det herligt at hilse på de små firbenede når de er med inde.. Måske er du bare misundelig over at du kun har en kat og en hest? [;)]

Er det bedre med disse jr.m
Næsepillende og snottede unger som med deres beskidte fingre lige skal pille - mærke - røre ved frugt og grønt og hvad de ellers nu kan nå, når de er med mor inde og handle.....og så har jeg ikke omtalt deres skrigen - råben -tuden og tiggeri......
Er det bedre end en enkelt lille hund.....Dermed ikke sagt jeg synes man skal tage hunden med ind og handle...

Næææ lad os voksne handle i fred.........

Læs lige anonym
Læs lige her:http://www.berlingske.dk/article/20070920/livsstil/70920037/

Flere og flere små hunde bliver ganske enkelt stjålet fra deres ejere mens de står udenfor en butik.

Og skal man så efterlade den i f.eks en varm bil, nej vel.

Jeg har ikke nogen hund, men synes da at det er synd at efterlade en lille hund udenfor en butik hvor den kan blive udsat for diverse dyrehaders mærkelige påfund eller blive stjålet. Så er det da ok at bære dem rundt i en hundetaske. Store hunde er nok ikke smarte at tage med ind i en butik, men hvad med den blindes hund, vil du også have at en blinds hund skal stå udenfor butikken og så kan den blinde ellers bare selv finde vej?

Jeg kan ikke se det er et problem så længe hunden er i f. eks en hundetaske, så den ikke går rundt og snuser/rører ved varene.

hi hi Åhmygod
hørt!! alle de snotunger var også med i tanken, tur´bare ikke skrive det! ha ha.. tak! .........men til snotungernes forsvar, så er det sgu forældrene der er årsagen til deres adfærd.. [;)]

Har Du ikke selv jøden
børn/haft børn??????

så lad for pokker hunden blive hjemme hvad er meningen
når der skal handles fødevarer..[:|]. der er grænser for hvad man kan byde sine medmennesker... jeg har ikke noget imod hunde... men jeg vil ikke købe min mad i en dyrehandel kæledyr hører ikke til i fødevare forretninger....jeg vil for den sags skyld også bede min søn om at lade være med at pille på tingene ... det er vel et spørgsmål om respekt for at andre skal købe og spise den mad man går rundt imellem...

Desuden er det ulovligt at medbringe dyr i fødevare forretninger...[:(]

Ha ha Anonym
Det er da ikke kun ungerne der skal stå og se på frugt og grønt med deres fingre, så se de ældre medborgere som skal stå og vende og dreje frugten for at se om den nu er lige præcis som den skal være.

Og hvor er sammenligningen mellem børn og hunde?

snotunger og og møghunde denanden
Først: Hvordan blev ungerne blandet ind i et indlæg om hunde????

Ungerne er vel ikke værre end snottede voksne der også går og roder rager. Og for den sags skyld går og hoster uden at holde sig for munden.
Hvorfor tage hunden med på indkøb overhovedet.....??????
Det er sgu ikke fedt for os allergikere der ikke kan tåle hunde, at stå i kø med en i div butikker.

Lad dog ungerne og hunden blive hjemme.

Re:snotunger Anonym
Det er da helt hen i vejret det du skriver at man skal lade børnene blive derhjemme. Hvorfor skulle man dog det. Jeg tager da tit børnene med i butikker så kan de også være med til at bestemme hvad der skal laves til aftensmad og lærer en masse om indkøb osv. Sikke noget pjat at lukke ud.

helt ude i sovsen hvad er meningen
lad hunde blive hjemme hvis de ikke må stå i snor uden for butikken... jeg vil ikke have en lille chiwawa numsedrys ned i min kødfars fordi en blond tøs ikke kan "bære" at den skal være uden for... jeg forventer af min søn at han ikke rør ved noget vi ikke skal købe og jeg rager ikke rundt med møgbeskidte hænder på fødevarerne. jeg udviser respekt for andre ved at lade mine kæledyr blive hjemme når jeg handler....

tyveri af kæledyr må jo så give stof til eftertanke luft hunden når du har handlet eller før du handler ikke mens du handler...[:(]

Blinde??? jøden
Ved Du hvad du snakker om eller kæfter Du bare op? Jeg har en blind ven, og når jeg ikke
har mulighed for at gå på indkøb med ham kontakter han en fra butikspersonalet, der så
går rundt sammen med ham og finder varerne! Det kan en hund altså ikke hjælpe ham med!

Nej.. Åhmygod
jeg har hund. [:)] Og det da rigtigt nok som der blir sagt længere ned, at børn og hunde i butik ikk har noget med hinanden at gøre, men de irriterer åbenbart li meget, bare på forskellige måder.

muligvis AnonymQ
men det er kun den ene kategori der er forbudt (indtil videre)

Re:blinde Anonym
Ja jeg ved godt hvad jeg snakker om. Det er et problem for mange blinde at de ikke kan få deres hund med ind i en butik. Din ven er heldig at der er nogle flinke butiksassistenter der kan hjælpe ham, men for mange er det et problem, læs lige den her artikel.

http://www.nordjyske.dk/hjoerring/forside.aspx?ctrl=10&data=12%2c2963246%2c5%2c3

Hvad er den ønskede kundes alder efterhånden? AnonyumQ
mellem 20 og 35 eller hvad mener du?

Jeg er lidt ældre, men jeg køber ikke og har aldrig købt katten i sækken, så jeg rører ved ALT. Jeg vasker også alt, der ikke var indpakket ved køb.

Skal vi ikke bare give los for hysteriet?[:D][:D][:D]

det er vel et ? om opdragelse hvad er meningen
Jeg kan tilslutte mig en stor del af dit indlæg ... kan dog være svært ikke at have børnene med ud og handle ind ... enlig forælder ... men jeg gør som tidligere skrevet noget ud af at opdrage mit barn til ikke at rende og rage på de varer vi ikke putter i kurven/vognen.

Det er meget simpelt ara
man tager ganske enkelt ikke sin hund med ud at handle.
Jeg har 4 store hunde - tænk hvis jeg også slæbte dem med ind i butikkerne. Nej - hundetur for sig og shopping for sig. Det tror jeg også hunden vil sætte størst pris på.

MIn jr.m
sammenligning mellem hunde og små snottede unger er at af dem er hunden nu nok den mest renlige og ikke smittebærer..

Og til dem som vil vide det...jo har både hunde og nu store børn....he he

Tak for det.. jr.m
For i bund og grund så handler det om os voksne som har ansvaret bøde over for unger og hunde....og deres opdragelse.......men IKKE mindst mangel på samme...nu mest hos børn...

tak for det hvad er meningen
[:)]herligt med hunde og kæledyr og rart at du udviser omtanke nok til ikke at tage dem med ud og handle...

Min ven er ikke heldig! jøden
Langtfra, han er blind. DE SKAL HJÆLPE og gør det også gerne, så er "de" fri for at
sidde ved kassen så længe, en hund kan stadigvæk ikke hjælpe med indkøb elller læse
hvad der står på menukortet!! Derudover gætter jeg helt vildt på, at det ikke var for
at chikanere blinde mennesker at t-starter skrev Sit indlæg.

Aldrig oplevet Anonym
Jeg har aldrig oplevet nogen der har taget en hund med i butik, så jeg tror ikke det er et stort problem i danmark. De fleste går jo heller ikke i indkøbscenteret med hunden vel, de går vel i parken eller andre steder hvor hunden kan udfolde sig. Det er vel også lidt svært at rende rundt med en hund og 4 indkøbsposer og en gulvmoppe[:)]

Så jeg synes ikke det er noget at hidse sig op over, for problemet er meget meget lille i mine øjne.

3 gange i 2 forskellige butikker hvad er meningen
den sidste uge, alene. [:/]

Du misforstår Anonym
Jeg mener din ven er heldig at der er nogen der har tid til at hjælpe ham, for der hvor jeg handler har de dårlig tid til at svare hvis man spørger dem om noget.

Hvad har det med chikane af blinde mennesker at gøre at fortælle om de problemer der kan være forbundet med blinde og deres hunde. Og når man spørger om hunde i butikker er det da oplagt at snakke om de problemer der kan være med butikkerne og deres syn på førerhunde.

Debatten går jo på hunde i butikker.

re: re: snotunger denanden
Hold da op, det gør jeg da også selv, men vi kunne jo alle handle hjemmefra så ville der jo ikke være nogle problemer, hverken med hunde, unger eller andre der kan rode og rage på varerne

Re:J.M Anonym
Du kan da ikke sammenligne hunde og børn, det er da under lavmålet.

Forbyde børn i butikkerne eller hvad mener du.

Børn har ligesåmeget ret til at være i butikkerne som du har.

Re:re:re:snotunger Anonym
Ja det ville da være dejligt at alle varene bare stod udenfor når man kom hjem i en stor kasse,men hvem har råd til det.

Og desuden kan du jo ikke vide hvordan varene er blevet behandlet før de kom til butiken eller af butikkens medarbejdere.

Og hvor mange varer er det lige der ikke er pakket ind idag, andet end frugt og grønt?

Og selv voksne menesker kan da ikke sige at de ikke har rørt ved en vare for at opdage den ser dårlig ud og lægge den tilbage, så jeg kan ikke se problemet med børn i butikker.

Nej Jøden
det er Dig der misforstår!!! Det her er trættende, du kører løs med hvordan Du som
seende oplever detailhandelen jeg taler om hvordan blinde oplever det! Du taler
udenom fordi du ikke ved hvad Du ellers skal gøre! Min blinde ven er aldrig blevet
afvist i butikker, tværtimod og Han har handlet så "fine" steder som netto.

Ja netop, debatten går på hunde i butikker.

Det var så lidt og selvfølgelig tager man ara
hensyn til andre. [:)]

Nu er jeg jo ikke jr.m
bare anonym herinde....men tør alligevel godt skrive min mening.... og hvis du vil have svar af mig ...ja så opret dig/jer herinde og stå frem og ved dig selv og din mening.

Læs artiklen hvor dansk blindesamfnd udtaler sig Anonym
Så er det ikke et problem for din ven, men som du kunne læse i den artikel jeg henviste til før er det altså et problem for mange blinde at få deres hund med ind i butikker, men du tror åbenbart ikke på det som danske blindsamfund selv siger, så må du jo om det.

Dansk blindesamfund siger noget andet og de har nok lidt mere forstand på hvad der er af problemer i dagens danmark end du har fordi du kender en som er blind.

Så kontakt dog butikken jr.m
når du alligevel går der.....det er jo reelt deres problem og ikke dit.....

Så du også mange børn i de butikker gå og hoste mv.... ja ja ved godt jeg får prygl for det.. he he

smart ikke at svare Anonym
Når du kommer med en udtalelse, bør det da ikke være så svært at svare på andre indlæg.

jamen jamen jr.m
kære hemmelige anonyme..

tag da lige og læs alle de indlæg jeg har her i denne debat....der er jo svaret på det du vil vide....

Men kort så bare for din skyld..... jo..jeg vil da hellere se en opdraget hund i bilka, en de mange skrigende unger som piller ved alting.....som vi andre skal købe og evt. spise

Hvordan kan en hund jøden
hjælpe dig med indkøb?? Svar du på det, men det er stadigvæk ikke det der er t-starters
ærinde fat det nu!

Du har vel ingen børn Anonym
Jeg gætter på at du ingen børn har når du skriver sådan noget.

Og hvor meget andet end i frugt og grøntafdelingen kan ungerne pille ved som idag ikke er paket ind. Slikket er jo pakket ind og frugten skal vel vaskes alligevel efter at have været igennem mange hænder på sin vej til butikken.

Beklager at jeg ikke anser det her som værende et problem. Alting bliver pakket ind og gerne i flere lag idag. som enlig far synes jeg det er utrolig at nogen kan have en holdning imod at man kan have sine børn med i et indkøbscenter, men det er jo en hel anden diskussion, synes bare ikke at man kan sammenligne et dyr og et barn.

et andet problem GKA
at Fido evt. løfter ben

Kære du ukendte jr.m
som jeg har skrevet til dig engang frø, så står svarene på dine spørgsmål et andet sted i denne debat..skrevet af mig.

Sov nu godt
MVH
Jesper

hvad fanden er meningen manden1
Det er meget enkelt, en hund må ikke komme ind i en fødevareforretning, det er ikke hundeejeren, der er forkert på den, men dem der arbejder i forretningen, da de skulle havde bedt om at hunden blev sat udenfor, men igen alle forretninger som sælger fødevare, skal havde opsat hundekroge, har set tit og ofte, at disse kroge mangler og at folk så binder fido fast til cykelstativer med problemer for folk med cykler, eller de binder dem til stativet med indkøbsvogne.

Der burde ved kontrol også ses på om forretningen overholder denne lov og så skal der gives påbud om det og det skal så fremgå af en sur[:|]

Men børn der røre ved alt er ikke ulækkert? Blåøje
eller klamme karl som ikke vasker hænder når han pisser?

Nogle mennesker er alt for nemme at hidse op.

Hygiejne. anonym
Nu kunne jeg aldrig drømme om, at tage min hund med ud og handle.
Ville nok se lidt underligt ud, hvis man kom slæbende i Brugsen med en schæferhund.
Men med hensyn til hygiejne, kan jeg ikke se det store problem.
Jeg vil vove at påstå, at mennesker udgør den største trussel.
Mange vasker ikke hænder efter toiletbesøg, eller har trykket hånd med folk, der har beskidte hænder og roder ved varene.
Hvor mange bakterier tror du ikke at der kommer af det. ?
Så med mindre hunden slikker på varerne, er den mere renlig i en butik, end vi mennesker.
Men hunde hører ikke hjemme i butikker, af helt andre grunde.

lighed? køteren
Du har nak ret i at pillende, svinende snottede og snavsede højtråbende og løbende småunger er mindst lige så irriterende som hunde. Hvis der ar en klar skillelinie for sådanne børn burde de værste af dem da også placeres udenfor ved hundekrogen. Problemet udspringer af samme fænomen, nemlig selvfede forældre/hundeejere der ikke har den store omtahke eler respekt for regler og normer.
Lad blot hundekrogene udenfor få følge af en bærnebænk. Det ville desværre nogle gange være ønskeligt.med venlig hilsen
Køteren


PS gad vide hvem vi sender derud som de næste?

Synes ikke det er klamt Karen.
men man må have respekt for, at andre synes det, plus at der er folk der ikke er så glade for dyr. Derfor må man sørge for enten ikke at tage sit dyr med eller anbringe de udenfor ved de dertil anrettede kroge

Husdyr er for svage mennesker, herunder rockere På Spidsen
Husdyrene skal vel bare aflives, så er problemet løst.

Husdyr er for svage mennesker, ensomme indtørrede kvinder og mentalt udfordrede HA'ere på invalidepension pga. rygproblemer. Stakler alle sammen.

stakkel.. anonym
Det er vist dig der er en stakkel, og burde aflives.
Det er sgu rigtigt hvad utallige undersøgelser viser. Folk der hader dyr, mangler oftes empati for andre end lige dem selv.

Hundekroge cv2002
er en mangelvare ved mange forretninger, med mindre der er adgang forbudt for hunde. Hvis der ikke er en krog tager jeg min store hund med ind. Kan de ikke lide det må de sætte nogle flere kroge op!

Nu tager cv2002
vovsen ikke skade af at komme i byen! Tvært imod. De har godt af at se og opleve bylivet og en tur i en forretning i ny og næ skader ikke. Det er værer med dem der går de samme dødsyge ture rundt om blokken i vilakvarteret. Hunden er et familiemedlem der gerne vil med. [:)]

Hunde/børn cv2002
Der burde være en krog udenfor foretningen til folks beskidte unger! Ej spøg til side. Men nu er hunde mere renlige end børn. Tænk på hvor de kravler rundt i indkøbsvognen og måske har trådt i en hundebæ eller andet lækkert! En hund som selvfølgelig er velopdragen og IKKE går med en lang flexline er meget renere at have med i butikker.

Helt enig cv2002
[:D]

Hi Hi cv2002
Den kan jeg lide. [:)] Man kunne også bruge den til at sætte børnene fast på! De er ikke altid særlig "lækre". [;)]

Sent svar Anonym
men vi tager ALTID vores gravhund med i butikker!
Og ja, der er faktisk gode grunde til det:

1. Hunden bliver stjålet eller udsat for mishandling, hvis han står alene udenfor butikken i en krog.

2. Til hundetræning lærer man, at hunden har behov for social kontakt - den skal ud og opleve noget, ligesom os mennesker, og derfor skal man sørge for at have sin hund med OVERALT det første år af dens liv!

Når vi handler, har min mand ham altid på armen, mens jeg handler. Så NEJ - jeg synes IKKE, det er spor klamt! Når han sidder på armen, har han ligesom ingen mulighed for at tisse/snuse/bide eller noget andet ulækkert.

Det var min mening!

Er helt enig cv2002
Det er nemlig rigtig godt at de ser hele verden! Så tag endelig vovsen med i butikker men sørg for at de har lært at arte sig! [:)]