Indvandrene exportere pengene...

Indvandrene exportere pengene... beritom
Det er ikke så sært at de unge indvandre laver meget ballade, for som forældrene siger så har de ingen steder at være....de kan ikke engang være derhjemme.
Hvis indvandre forældrene brugte bare halv så meget af deres indkomst som en dansk familie gør på deres børn, så ville de have mange flere muligheder for at "være" et sted, det er jo ikke gratis at få børnene beskæftiget i fritiden alt koster penge og det vil danskerne gerne ofre på deres børn, men det vil indvandrene ikke de sender pengene hjem, og så brokker de sig over at deres børn ikke kan blive beskæftiget gratis om aftenen.

Så i "fædre" eller hvad i nu kalder jer ryst op med nogle penge så skal jeres børn nok finde noget gå til.

Hvad? anonym
skal Osama bin Laden så leve af???? Han skal vel også have noget at lave om aftenen! ;-)'
Og hvorfor bruge flere penge på ungerne? De skal nok selv skaffe det de har brug for på gaden. Der findes jo mange nemem danske ofre!

Osama.... beritom
Vidste du ikke at han er ansat ved forsvarets bombebataljon...?

Nix anonym
anede det ikke, men nu er det så på plads.
Så er der altså nogen der ansætter udlændinge med tvivlsom baggrund! ;-)

Osama mangler ikke penge paladinbee
Osama er ikke terrorist, Men værre han har pengene vIA EN Lovlig forretning., DERFOR kan han betale for terrorismen via købe udstyr til dem med mere.,

Og ja tilbage til dit indlæg,. JA de sender pengene hjem til familien,. så stjæler llidt i DK for at de har lidt at bruge selv,. sygt men nok sandt i mange tilfælde.

KH Mikael

indsamlinger ziggy
Hvis man går en tur ned af Nørrebrogade i Kbh. og handler i grønthandlere/halalslagtere, vil man ofte se uautoriserede ulovlige indsamlinger i blikdåser og andet enten på eller bag disken. Der kan stå "insamling til fatige barn i palastina", "Alaxamoskeens venner" eller bare nogle, for danskere ulæseligt arabisk. Det er nok ikke der alle pengene lægges...men