Indvandrerkvinder må ikke cykle

Indvandrerkvinder må ikke cykle Trine*
Kan det virkelig passe? Grunden skulle være, at det at cykle har seksuelle undertoner?!

Det var min veninde, der fortalte det i går - hun har oplysningen fra en bekendt, der er i gang med social- og sundhedshjælper uddannelsen, hvor der også er elever med indvandrerbaggrund.

Hvis det passer, er det jo lidt problematisk, hvis de skal være hjemmehjælpere, de cykler jo hovedsageligt, hvis de da ikke kører rundt i bil :-)

Jeg synes, det lyder temmelig absurd - sadlen sidder jo ikke lodret på cyklen ;-) Men jeg kan faktisk ikke huske at have set en indvandrerkvinde på cykel, så måske det passer?

Princes Mary tomtitomtitom
Cykler gerne;)

Alle mulimer i India, også kvinder er på cykle.


Tag til Syd vest Jylland og der kan du se denne fenomen, faktisk tid.
vh
Tom

Næh, passer vist ikke... M35Kbh
Blandt mange indvandrere uanset oprindelsesland f.eks. Frankrig, er der ikke samme tradition for cykling som i Danmark, men hvis man tager en smut forbi nørrebro, så ser man kvinder med tørklæde på cykel. På banerne ved jagtvejens skole på Nørrebro er der nogle danske kvinder som har startet et projekt, hvor kvinder med indvandrerbaggrund kan lære at cykle.

Der skal da nok findes nogle mørkemænd blandt indvandrere som bestemt ikke mener at kvinder skal kunne cykle (deres vej væk fra sådan en stodder), men jeg har aldrig hørt om det.

Har du et Koran citat om cykler? Hvem som helst
:-D

Jomfruer findes ikke Hvem som helst
”Men jeg kan faktisk ikke huske at have set en indvandrerkvinde på cykel, så måske det passer?” (Dit citat)

Men jeg kan faktisk ikke huske at have set en jomfru, så måske det passer. (min omskrivning)

Kvinde-sadler findes. chr67
>>Kan det virkelig passe? Grunden skulle være, at det at cykle har seksuelle undertoner?!<<

Måske kan du huske at du har set kvinder sidde på heste med begge ben til samme side i stedet for eet ben på hver side af hesten. (Film og den virkelige verden)... Her er altså tale om en kvindesaddel til heste.

Præsis samme "problemstilling" har altså været gældende i vor egen vestlige kulturkreds.... også når det handlede om "jern-heste" på to hjul. Vel blot 4-6 generationer bagud.

Rigtigt - i nogle tilfælde Mille-Kathrine
I nogle ekstreme tilfælde er det rigtigt indvandrer-kvinder ikke må cykle. Det er fordi nogle kvinders mødom springer så let, at den faktisk kan springe af en cykeltur, og det kunne give alvorlige konsekvenser for den kvinde, da det jo så ikke kan bevises på bryllupsnatten, at hun er jomfru.