"indvendige bumser" HJÆLP.

"indvendige bumser" HJÆLP. anita-er-her
Hej alle sammen.. Nu har jeg et stort problem... Sys jeg selv.. Jeg har fået på hele min hage, 4 forskellige steder nogen store "buler" mega store og røde og ømme. Som om det er en slags "indvendig" bums. Ik sådan en hvid en. Men imorges fik jeg hul på den ene og det flød bare ud med væske og blod. Ikke som en rigtig bums. Nu er den så bare blevet endnu større og rød. Gør ondt.. Og ser faktisk mildest talt grim ud. Mit fjæs ligner jeg ved ikke hvad.. Og jeg er klinikassistens elev, og mine patienter blir da bange for mig sådan som jeg ser ud.. Jeg renser min hud hver morgen og aften og damer af og til og bruger masker.. Forstår ik hvor de pludselig kommer fra :( HJÆLP mig..

Jeg tror Bumsen
at du skal opsøge din læge, i stedet for at søge hjælp her...!

det lyder som om det er ditteu
cyster. det er hulrum i huden som fyldes med pus. har du ikke andet acne? og ja opsøg din læge.

ændret hårvækst - hår, der vokser indad hormonproblem
jeg har oplevet problemet med store bumser og en tid efer vokser der et stift sort hår ud. Måske et problem med for mange mandlige hormoner ?

Et så underligt spørgsmål... Anonym
medførte at jeg måtte se profilen. Er du klinikassistent-elev eller læser du til mediegrafiker? Har du aldrig lært, at man ikke må trykke bumser ud? Det ødelægger huden. Kun de der hvide/gule, og lige ved at sprænges, må man forsigtigt trykke ud. De der ligger dybere, skal man bare lade være. Enten forsvinder de af sig selv, eller også bevæger de sig længere ud, bliver hvide/gule, og kan let trykkes ud.

acne anita-er-her
Har lidt af acne, men sys jeg er kommet i bund med det.. bruger staidg en creme om natten til at holde bumser væk med.. Forstår ikke de pludselig er kommet disse buler..

profil anita-er-her
hey.. min profil var ikke opdateret. tjekkede den lige, og nu skulle det være rettet.. Ved godt man ik må trykke i bumser.. Også meget forkert, da jeg i forvejen har mange ar efter mine helt unge år, hvor jeg led meget af acne.. Har gået til hudlæge, men stoppede for et år siden da han ik mente jeg behøvede komme mere.. Min egen læge mener ik der skal gøres noget, så han vil ik sende mig til hudlægen igen, og skal nemlig have en henvisning fra egen læge..

hudlæge hansemand57
er selv en voksen mand på 51har i mange år haft problemer af den slsgs du beskriver.prøvede alle former for penecelin i mange år.fik så kontakt til hudlæge ( det gør du også) ellers stopper det ikke.fik at vide at dette var hormonelt.fik a vitaminsyre som nan kun må tage i et halvt år, og kun må udskrives af hudlæger.navnet på pillerne..."hexabotin"  og  "eryzin".slå det op på f.ex.  "mit apotek"Held og lykke...kender problemerne når man har det sådan..det sociale liv.m.m.og det virker...tro mig...

Talgknude Mette1
Det lyder som om det er talgknuder du har fået. Det er en betændelse i en talgkirtel, som skaber et hulrum med talg (forklarer det der skete, da du fik hul på en af dem). Gå hellere til din læge og få råd om det. Han/hun vil nok enten give dig noget medicin eller sende dig til en som kan fjerne "bulerne" kirurgisk. [:)]

... MyOMy
De kaldes cyster. Det er væskeophobninger i huden. Hvis du prøver at trykke dem ud, blir de bar mere ømme, og mere røde. Og blir der længere tid. Hold dig fra dem, så går de væk af sige selv. Det skal lige siges at Hvis du får succes og får en ud(det er ret svært) Så kan du risikere at du får en fordybning i huden. Lidt ligesom et ar. Endnu en grund til at lade dem være. Den eneste måde de kan komme væk på er ved at lade dem være.

Stafylokokker Caipirinha
Hvis de er sådan helt unormalt store, kan det godt være en infektion med gule stafylokokker. Jeg fik det en gang jeg var i Brasilien, og det er virkelig med at tage det i opløbet, for det bliver enormt klamt og smertefuldt efterhånden. Tilsidst fik jeg en infektion, der var så stor og lå så dybt, at den måtte opereres væk på hospitalet, og nu har jeg et stort grimt ar efter den, fordi det skulle vokse sammen indefra og ud. Infektionen viser sig netop ved betændelsestilstande i huden i form af "mega-bumser" eller deciderede bylder, der i sidste ende kan trykkes ud og afgiver både pus og blod. Bylderne kan være op til fem-krone-størrelse med den rødmen de skaber, og kan opstå over hele kroppen. Jeg kender en, som fik det i hele ansigtet på en rejse i Asien. Stafylokokker er bakterier som vi alle går rundt med, de findes især i næsen, men jeg ved ikke om en infektion skyldes nogle særligt resistente eller lavt immunforsvar eller hvad. Lægen vil normalt bare fortælle dig, at du skal kogevaske alt sengetøj og håndklæder, smøre klorhexidin-creme inden i næsen, klippe neglene helt ned, og vaske dig i desinficerende sæbe dagligt, og det samme gælder for alle dem du bor med, for de bærer også bakterien. Hvis det er helt galt, får man noget antibiotika af en art.

Lider nogenlunde af samme problem Huggo
Jeg har over det sidste år også i ny og næ været præget af sådan 1 ad gangen. men for nogle uger sidden blev det værre, og jeg gik til den hud specialist. Hun fortalte mig at det var det hudprodukt jeg brugte (Clear)hed det vidst som var skyld i det. Ikke at det var produktets fejl, men dette produkt var imod fedtet ud, og det havde jeg åbenbart slet ikke - så så vidst som jeg forstod det, har jeg ved at vaske mit ansigt med unødvendigheder fremprovokeret at jeg har overproduceret mandelige homoner i ansigtet.. så det er lidt dumt :) Og jeg fik så at vide at jeg skulle lade være med at bruge det prodkt, og jeg fik en ny cream... det hjalp så overhovedet ikke, og det er værre end nogensinde har også 4 nu. Om det blot er forid det er en overgangsfase ved jeg ikke - men skal ihvertfald til hudspecialist igen om 6 dage. Men besøg sådan 1, og find ud af hvordan din hudtype er og hvad du kan tåle, og hvad du skal holde dig fra det må nok være det bedste råd. Din ordinære læge kan vidst ikke hjælpe dig så meget.. Min sagde ihvertfald bare at der intt var at gøre ved det og at det gik væk af sig selv (hvilket det vel pgså gør...) Men det kan jeg sku ikke vnte på, for hader at være blandt for mange mennesker når jeg ligner noget der er løgn med bylle-lignende ting i hovedet så jeg leder efter en hurtigere løsning :) men skriv venligst hvis i finder en sikker og hurtig vej at slippe af med dem![:)]

du skal slet ikke være bange smilla12345678910111
Hej med dig :) du skal SLET ikke være bange for dit lille problem. Det der sker under din hud er at der er ved at blive dannet en bums, så inde under huden er der en slags lille pose med væske og betændelse i. Og hvis du bare ladder dem være lover jeg dig at de nok skal gå væk. Endelig ikke presse på den for så kan du komme til at trykke "den begyndene bums" længere ind i huden så der går et slags hul i den forkerte ende og så vil der gå meget længere tid til den er forsvundet :) Er selv 14 år, og har store problemer med acne! ..