Infernal indtager Pumpehuset

Infernal indtager Pumpehuset djdaddy
Borderbreakers oplyser, at der stadig er billetter at få til koncerten d. 1 november. INEZ er opvarmning.

Vil man have et glimt af udlands-aktuelle Infernal midt i deres travle tour-plan i UK, og ønsker man at se og høre mere, end hvad de fleste vel efterhånden har lagt øre til på festival-jobs, så læg vejen forbi Pumpehuset i København onsdag d. 1. november.

Her giver Paw og Lina nemlig et brag af en koncert, hvor der selvfølgelig også vil være mulighed for at se den nye single "Self Control" udført live. Den bliver smidt på gaden i UK på mandag, og er allerede flittigt spillet på diskotekerne herhjemme.

Koncerten sker som led i "Copenhagen Music Week", der varmer op til det store MTV Award show dagen efter koncerten - torsdag d. 2. november.

Infernal er et af hovednavnene under musik-ugen, og vil endnu engang bevise, at de er et band i verdensklasse med en live-performance ud over de sædvanlige.

INEZ, kendt for singlen "Stronger", er opvarmning, og her kan du helt sikkert stifte bekendtskab med den længe ventede 2. single "On The Spot"
Billetter til koncerten kan købes via http://www.billetlugen.dk/, og dørene åbnes kl. 22. Infernal går på scenen cirka ved midnat, gigantisk koncert..

infernal live jacob.lykke
infernal er nok nogle af de fedeste jeg har oplevet live, og så gør det ikke noget at lina ser lækker ud når hun vimser rundt på scenen med meget lidt tøj på :D

mh Jacob

ja ikk djdaddy
Trommeslageren fra infernal og nik & jay, er min fætter men kun når de spiller live..

lars jacob.lykke
haha ellers vil du ikke være ham bekendt ;)

mh Jacob

nej djdaddy
nej det er da peter der er Trommeslager..

javel jacob.lykke
nå nu er jeg med. han spiller kun for dem når de er ude at spille...

hehe cool nok.

mh Jacob