Ingen julebonus til FCK??

Ingen julebonus til FCK?? Hva nu FCK?
FC København får ikke flere penge at købe spillere for, selv om fodboldklubben har pæn andel i Parken Sport & Entertainments seneste kvartalsregnskab.

Parken Sport & Entertainment har efter første kvartalsregnskab opjusteret forventningerne til overskuddet for hele året med 45 millioner kroner. Optimismen og det nydelige regnskabsresultat skyldes blandt andet købet af fitnesskæden fitness.dk, men bestemt også FC Københavns kvalifikation til Champion League.

Det betyder imidlertid ikke, at der bliver flere penge til indkøb af nye spillere. Det har sportschef Carsten V. Jensen det okay med.

- Den måde, som økonomien forvaltes på, betyder jo også omvendt, at vi ikke bliver tvunget til at sælge spillere, hvis det går mindre godt, siger sportschefen.

Han fastholder, at FCK som udgangspunkt ikke behøver forstærke sig i vinterpausen.

- Vi er glade for den trup, vi har. Men selvfølgelig kan vi få tilbudt en spiller, som vi dårligt kan sige nej til, og selvfølgelig kan vi heller ikke udelukke, at vi af økonomiske årsager kan få svært ved at holde på en spiller, siger Carsten V. Jensen.

Hva nu FCK? Det hold i har nu bør da forbedres og det i den grad for CL er ovre og Lillestrøm vandt igen, så bliver det næste et nederlag til ACH??

Hvem er FCK?? anonym.
Hvem er det???

klap skoder
nu lige hesten
vi behøves jo ikke flere nye spillere end ham vi allerede har købt og vi kan jo stadig nå at blive det danske hold der har samlet flest CL point det kræver jo bare en sejr hjemme mod Celtic som vist ikke er urealistisk med tanke på deres spil i skotland og nu er det jo ikke lige den samme dommer
og lillestrøm lol da hvad kan man forvente når man stiller op uden 6 stamspillere

Er truppen så for lille?? skoder
Siden du mener at når det går så skidt at FCK taber til Lillestrøm fordi der mangler 6 stamspillere??
Minder mig om noget jeg har hørt før.....